34

Няма смисъл

преди 8 години

От 77 до 80Казвам ти с добро, но ти си знаеш прави каквото намериш за добре...

33

Анонимен

преди 8 години

Имат да бутнат 100 бараки из цяла София и хората ще се успокоят...Не го ли направят, ЩЕ СЕ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВО !!!

32

Анонимен

преди 8 години

77, Хайде сега нека ме задържат властите заради това което ще напиша: Утре ще убия Бойко Борисов!

31

Анонимен

преди 8 години

Протестът днес е от 18,30 ч., от полицията са заявили, че ще бъдат спирани хора, които не са от квартала, пише в Блиц отпреди малко.

30

Анонимен

преди 8 години

БАРАКИТЕ ДОЛУ !!!

29

Анонимен

преди 8 години

до 77Муахаххахахах...вярно ли си толкова уплашен? Следяли ти IP адреса и са много заинтересувани какви ги пишеш тук? Стига ме размива бе!

28

Няма смисъл

преди 8 години

До Всички в Форума Колеги!!!Спрете да пишете тия простотии... Ще купувам автомат ще купувам пистолет и др подобни... Глупави ли сте??? Хем знаете, че тия сайтове са следени от всички... сдвр, мвр, данс,собт.. следят се и АП адресите... Проблеми може да си навлечете!!! Ако сте решили купувайте, но не пишете тези глупости по форуми и сайтове... Следят всичко какво правим с кой коренспондираме и т.н

27

Анонимен

преди 8 години

69, аз съм виждал как бият гръцки ченгета на живо в Атина на площад Омония едни хулигани дето чупеха витрини на магазини. Бият ги до припадък, след това им пускат маркуча с водата свестяват се ония и ченгетата започват отново да ги бият. Направо се уплаших и аз дето бях на 200 метра.

26

BG

преди 8 години

Божеее, по цяла нощ дънят музика и купони ама днес децата им са много "ученолюбиви" :))) пък родителите им - много "трудолюбиви"

25

Анонимен

преди 8 години

Българинът е търпелив. Много търпелив... До едно време

24

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ АКО НАПРИМЕР В СЪСЕДНА ГЪРЦИЯ ИЛИ НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ В СЪРБИЯ ЦЕГАНИТЕ ТАКА НАГЛЕЯТ!ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ НА МОМЕНТА ОТ ЖАНДАРМЕРИЯТА И ВОЕННИТЕ!ТАМ НЕ СМЕЯТ ДА ГЪКНАТ И СА ПИСЕНЦА!

23

Анонимен

преди 8 години

За Бойко съм гласувал, но ако не бутнат незаконните бараки във всички гета в София, съм на протест до ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!!!

22

Веско

преди 8 години

Може ли толкова глупости само в заглавието да напишете!? На какво училище искали да ходят и защо не ги е страх от закона като размахват брадви и сопи по улиците?

21

Ромгал

преди 8 години

Нема вечи училище за деецата, батей... свърши! 15-ти юни е...

20

гошо

преди 8 години

Господа управляващи не се правете ,че нищо се случва, не си затваряйте очите , ще ви излезе скъпо. Нещата вървят към най естествения си развой и това са само първите невинни прояви.

19

маке

преди 8 години

ами просто не останая *** да гласуват за политиканите за туй са тия магарий с цуганите оти ако и они не гласуват лошо атуй дека си крадът туй е от веки веков айде да пийнем по едно канче ракийка и да не го умуваме токо

18

онбашията

преди 8 години

май е време да се купува калашник

17

Анонимен

преди 8 години

Всички незаконни бараки да се бутнат !!! Бойко, иначе си ОТИВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Сократис

преди 8 години

Ако се реши въпроса със шумът който вдигат,хората ще се успокоят и обстановката ще се нормализира.Не разбирам каква е тази излишна полемика по телевизиите и толкова ли не разбират елементарната истина,че хората след работния си ден и ежедневни проблеми искат спокойствие а не оглушителна музика носеща се от преминаващи ромски коли или още по-оглушителната от нямащите край ромски сватби.Всеки трябва да се весели така,че да не пречи на околните а не да насажда напрежение-на това трябва да се научат

15

г

преди 8 години

Ами то учениците до 8 клас вече не са на училище, а колко роми учат повече :) . ЛЪЖАТ , АМА МНОГО ПЛИТКО ЛЪЖАТ