205

Реплика

преди 9 години

А, колко получават кремълските *** от сектор "Юруш" ?

204

Анонимен

преди 9 години

Горките американци,те пък нямат пари за ***,а само за някоя статийка като тази например.Бедните,да им съчувства човек.

203

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До НаблюдаващЗАЩО , НЕ Е ЛИ ВЪЗМОЖНО ?!

202

До 262

преди 9 години

Значи аз ще ти кажа как стоят нещата. Рашизма и комунизма са, нещо като родово проклятие. Всяко ново поколение от най-ранна възраст се възпитава(промива) от родителите, бабите и дядовците комунисти/рашисти в безпрекословна обич, подчинение към комунизма и рашизма Това, че България е в сегашното си положение благодарение точно на комунистите и различните рускит мероприятия тях не ги интересува и никога няма да ги интересува. Това са не мислещи хора.

201

Наблюдаващ

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ(цитирам:)"... АМЕРИКАНЦИТЕ ЗНАЯТ 2 И 200 ! АМЕРИКАНЦИТЕ СКОРО ЩЕ ИЗМИСЛЯТ ПРОГРАМА ,КОЯТО ЗА ВСЕКИ НАПИСАН КОМЕНТАР ЩЕ ПОКАЗВА IP НА КОМПЮТЪРА ,СЪЩО ТАКА И ГЕОГРАФСКИТЕ КООРДИНАТИ ! ТАЗИ ПРОГРАМА ЩЕ Я ИМА ВСЕКИ САЙТ..."Извинявай, ама пишеш абсолютни глупости :)

200

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ЛИЧНО МОГА ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ В ТОЗИ САЙТ ,КОИТО СА В ПОДКРЕПА НА ЛИЛИПУТИН НЕ СЕ ПИШАТ ОТ БЪЛГАРИ АМИ ОТ ТАКИВА РУСКИ ЖУРНАЛИСТИ-*** ,КОИТО ЗНАЯТ ДОБРЕ БЪЛГАРСКИ И СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БЪЛГАРИ ,ПО ТОЗИ ТАЧИН СЕ ЦЕЛИ ДА СЕ ВНУШИ ,ЧЕ МНОГО ХОРА В БЪЛГАРИЯ СА ПУТИНСКИ НАСТРОЕНИ ! ПИШАТ ОТ НЯКОЯ ПОДОБНА СГРАДА В РУСИЯ ,НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 20 ИЛИ 30 ЧОВЕКА ,ПИШАТ С ПО 5 ИЛИ ПОВЕЧЕ НИКА ЗА ДА СЪЗДАДЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА *** !

199

Анонимен

преди 9 години

Вече е установено със сигурност, че малайзийският самолет е свален от проруските терористи.

198

Анонимен

преди 9 години

Колкото за 12 часовия раб.ден - това е почти стандарт в жалката РФ. Имам приятели и познати руснаци от ИТ бранша. Всички споделят че на ден се работи поне по 10 часа и поне два пълни уикенда на месец. Луксофт (за пример) имаше подобни изисквания когато откриваха офиса си в БГ - овъртайм и поне 2 уикенда работа допълнително. Естествено, за 1 година си намериха цели 6 човека от които 1 програмист.

197

Анонимен

преди 9 години

Включваш "Алфа ТВ" и хоп... "Кремълски ***" сделан в *** !

196

Към Путин

преди 9 години

Аз съм перхидролено човече на тревата мил другар с кафеникаво елече и белокос овчар.На Путин той се врече,на овцете господар. И от България се отрече.На джуджето голям олтар.Нашта вяра в Путин е голяма той ще ни спаси от раза ний ще му дадем в замяна дупе мило в този час.

195

До 273

преди 9 години

ДРугарЮ Еврогеец,да не би да искаш да ме кажеш ,че руснаци са собственици на ТЕЦ -1 и ТЕЦ-3 и ни продават три пъти по-скъп ток от колкото е ото АЕЦ.а ни.Не плащаш най-скъпата газ-виж каква е цената на газа на Исакча и защо после се оскъпява.Можеше да получаваме най-евтината газ ако не бяхме спряли Южен поток.Сега евтина газ ще получава Турция плюс транзитните такси ,които ние ще загубим

194

Анонимен

преди 9 години

По думите й повечето *** са млади и са привлечени от относително високите месечни заплати+++Петербург не е много по различен от Москва по размер на заплати.Относително високи означава над средните с поне 20-30%, тоест около 500 долара нейде е средната раб. заплата в руския еквивалент на София. Тоест, 'богата' Русия е на едно ниво с бедна България :))) И това дори не е виц а жестоката истина.

193

Уха

преди 9 години

Ихааа само как са се разквичали Путиноидните *** тук. Хахахах.

192

до 264

преди 9 години

за тая опорна точка дето на всякъде намесвате американците си имаше виц на времето - Апа вий що биете ***.

191

istinata

преди 9 години

Niakoi znae li kude bih mogul da podam dokumenti?

190

от 262 до 268

преди 9 години

Веднага отговарям, най -голямата вреда която русия нанася на България е точно пропагандата. Виж колко много чичковци и бабки са с промити мозъци и се мислят за "етнически съветци" едва ли не вместо за българи. Промиване на мозъка с цел изкореняване на всичко българско и претапяне в някаква славяноговоряща каша. На второ място вредата е корупцията в енергийния сектор. Това че плащаме най-скъпата газ и респективно плащам 100 лева парно докато държавите дето няма русофили плащат евтина газ и евтино

189

Наблюдаващ

преди 9 години

Ех, точно пък за "Кремълски ***" ли трябваше да препишете от АП? Щото антируски такива няма или са кът? :))

188

Анонимен

преди 9 години

Всеки,който *** срещу "царствени особи" е ***.И оня ,дето е викал в хралупата,че цар Траян има магарешки уши ,и другият, дето е казал,че Царят е гол е ***!Троленето във Фермата е строго забранено!Троленето проваля свободата,братството и равенството особено на онези,които са по-равни от другите!

187

до 235

преди 9 години

Абе като цяло рай в Русия викаш. Американци, канадци, западно европейци масово мигрират към раша и в никой случай обратното. Даже имам приятели в Дания си продават имотите заминават за раша. Казват, че с една руска заплата особено извън Москва, може 6 членно семейство да живее охолно 5-6 месеца мин. Свободите и правата са гарантирани, престъпност около 0%

186

До 262

преди 9 години

ДругарЮ Еврогеец,а ти какви интереси защитаваш в момента плюейки против Русия.Я кажи с какво Русия е накърнила интересите на България.Докато на нас ЕС ни налага нещо ,които пряко ни вредят и не не компенсира за загубите.Да ти дам ли примери или сам ще се сетиш