35

Анонимен

преди 9 години

shteshe da pliaska rusnacite predi vreme , a sega za tiah raboti

34

питанка

преди 9 години

Това на твоите руски работодатели каза ли го ? На теб в долари или рубли ти плащат ? Напляска ли вече Путин? С гол *** по мъди ?

33

Анонимен

преди 9 години

До АнонименС пари щастие и безсмъртие не можеш да си купиш.

32

Сп???нс

преди 9 години

Спрете с прехваления Китай , дългът им е нарастнал до 250%БВП и правителството се "подмазва" на местните банки ,за да продължават да финансират провинциите , който са в дефицит. (Китайската Нар.Банка намали изискванията за налична суха пара в банките , а това в държава където 30% от доходите отиват в спестовни влогове е много опасно)

31

Анонимен

преди 9 години

Единственият начин долара да има някакъв смисъл е "вярата" в него. С постепенното отпадане на долара като основна валута за международната търговия, ще последва и логичния му срив. За разлика от други валути, американският долар не струва дори хартията, на която е отпечатан! Призивът на Дянков е логичен, като се има предвид накъде е наведен.

30

Анонимен

преди 9 години

Когато имаш пари имаш и технологии!! Анадъмо!! САЩ се издигна за 70г.в технологиите ,защото имаше пари да плаща на всеки родил се ум по света.Влагаше парите си във човешкия потенциал и от там извличаше ума на целия свят.С пари,пари и пари всичко се постига.

29

Анонимен

преди 9 години

Тоя още ли ходи по разни нещастни държави да дава акъл?

28

валута

преди 9 години

Аз лично бих заложил на GBP. Великобритания се готви за референдум и шута, който ще бие на Европа е въпрос на време. Икономиката на държавата не лежи единствено върху сектор: услуги.Има производство и реална работна заетост.В същото време притока на свежи пари никога не секва в тази страна.Само за пример мога да дам това,че - новият лъч, който строят за метрото ще глътне: 16 милиарда паунда,пари които са налични и не се търсят инвеститори... те сами идват. Ииии... за какво ми е да обръщам в $ ?

27

Анонимен

преди 9 години

ДВЕ КЮЛЧЕТА ЗЛАТО И СПЯСТЯВАНИЯТА ВИ СА ИНВЕСТИРАНИ НА СИГУРНО МЯСТО.

26

Анонимен

преди 9 години

Усещам как Китай и Русия ще изиграят САЩ и ще го сложат на колене.От сега виждам предварителния сценарий.И оная тиква и пръмовица ще са смешковците на века.

25

Ф.С.В

преди 9 години

Затова са банките - да създават кризи и да сриват икономики - като добавка (подправка) в икономическият бъркоч са - и корумпираните правителства отвързали ръцете на банките с удобни закони - накрая доколкото си спомням - Лично този дянков се хвалеше както и Борисов - че видите ли - ние сме имали НАЙ стабилната банкова система - по стабилна от всички Европейски системи - и какво стана ) КТБ гръмна с милиарди които ще плащат пак - БЕДНЯЦИТЕ !

24

Анонимен

преди 9 години

diankovo vmesto da davsh akyli , vyrni tezi 2 miliarda deto otkrade , da se dadyt na naroda

23

(-_-)

преди 9 години

Дръжте си спестяванията в непарична форма. Всичките тия валути са кухи и ако днес са 1,утре може да са 0,1.. Когато удари следващата вълна на финансовата криза парите, било то евро или долар ще загубят стойност, защото са без такава по замисъл. Цялата финансова схема е обречена на провал, понеже е основана на спекулация.

22

Ф.С.В

преди 9 години

Благодарение на Дянков - хората вече нямат почти никакви спестявания- затова този призив е към богатите- но лично моето мнение е - че този пак лъже - явно вижда че Русия с Китай и Евразия могат да направят единнна валута и така долара ще загине -

21

Анонимен

преди 9 години

С БУЛГАРИСТАНСКАТА ЗАПЛАТА ЕДИН ЛЕВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПЕСТИ ВЕ ОЧИЛАТКО!КВИ ДОЛАРИ КВИ БЪЛНУВАНИЯ ДА ТА *** В КРАДЛИВИЯ АМЕРИКАНОФИЛСКИ БОК..ЛУК ДА НА..!

20

пинко

преди 9 години

че има евро швеицарски франк британска лира защо европеиците да избираме долар някой знаели

19

Анонимен

преди 9 години

Скоро на Земята ще бъде най ценна водата за пиене

18

aaa

преди 9 години

Голям *** тоя, най добрата инвестиция за спестяванията е в Злато.

17

Анонимен

преди 9 години

Прав е Дянков.

16

Анонимен

преди 9 години

Ама играта е такава! САЩ подкупиха ЕС следващата крачка е да им сринат валутата ,както виждаме това вече се случва третата крачка е да имат повече съподвижници в държавите пример е България и четвърта крачка ако не се стигне до споразумение на великите сили --война! Само чрез война САЩ ще си върне мястото в икономиката.Иначе става роб на Китай и на евразийския съюз