177

до Соросоида

преди 9 години

Соросоиде, Русия не е лъжица за твоята уста.

176

до Соросоида

преди 9 години

Колкото да се напъваш нямаш шанс да настроиш българина срещу Русия.

175

Анонимен

преди 9 години

""Интернет е проект на ЦРУ, време е да защитим Русия", коментира тогава Путин."- ГРЕШКА. Те с толкова интелигентна работа май не се занимават. По-зкоро може да е проект на АНС. Но ако май на нито една от тях не е ами на DARPA - а това май са военните в САЩ. А то кой е контролирал точно тоя проект - вече не знам дали точно се знае или ще се каже. Но във всеки случай изказването е повече за пред пресата и обикновенните граждани отколкото за професионалисти.

174

Анонимен

преди 9 години

Как са пропуснали да впишат в закона и ограничение за броя думи, изговаряни от човек за един ден?

173

Анонимен

преди 9 години

После и едни жителство да им сложи, да не можеш да излизаш от града/селото си без разрешение от районното и да се подписваш всеки ден къде си. И там някакъв вечерен час, разбира се.

172

Анонимен

преди 9 години

Това" интернета" е ***,бандеровска и империалистическа измишльотина която час по скоро трябва да бъде премахната!

171

Анонимен

преди 9 години

Путин, давай смело!Само камшик и дърво по гърбината на мужика руский, той само от това разбира, нали !*** !А ония *** на Запад нека се мъчат в лъскавите си Мерцедеси !

170

Анонимен

преди 9 години

Очевадно руснаците са хамстери - търчат в кръг в колелото на историята и чакат добрия цар да им сипе малко люцерна...

169

Анонимен

преди 9 години

Българите сме много по-напред от руснаците. Във всяко едно отношение. А сме назад от Европа благодарение на руския нацистки режим, който доскоро ни тъпка. Само гнусни руски *** и национални предатели могат да плюят по собствената си държава и да защитават руските ни поробители!

168

Анонимен

преди 9 години

Борш и картошки - храната на руснаците и троловете, ама се хранят здравословно, нали ;)))Завалийките, не ви е лесно само на трева и грудки.Като прасенца сте...Които после ще хапнем на пържоли !

167

Анонимен

преди 9 години

Глупаците и страхливците се крият зад стени - това е и Русия, изгражда стени ...Но няма да стане за много дълго!

166

Анонимен

преди 9 години

БВП на брой *** - 17.884 $БВП на един българин 14.499 $разлика - 19 %, обаче:- русия дава от БВП 20 % за армията, а България 1%- в русия социалното неравенство е 10 пъти по-голямо от България, в русия - 0,001 % от хората притежават 60% от богатството.Та кой всъщност има по-високи доходи българина или ватника?България плаща данък русия около 10 милиарда лв. на година, ако се отървеме от тях, ще живеем два -пъти по добре от руснаците.

165

до Соросоида

преди 9 години

Голям страх те тресе! Не се бой, Русия няма да ти обърне никакво внимание.

164

Анонимен

преди 9 години

Даааа, маразмът и страха на управляващите в Русия се увеличава с нарастващи темпове! Както при тях казват - На зло американцам Воронеж разбомбим!

163

анализатор

преди 9 години

Сега се замислих, защо им са на *** гугъл, фейсбук, туитър?Имат си вконтакте - контролирана от правилните хора.Имат си яндекса - дето показва правилните резултати.За туитър не съм сигурен какво си имат, ама сигурно го имат.Не им трябва и ютуб - имат си зомбоящика с первый каналь, от който Путь -ви им обяснява правилните новини, прогнози и събития.

162

Анонимен

преди 9 години

Стъпка следваща - пълна забрана за пътуване зад границите на губернията. Но преди това да си прибере щерките от белия свят, другаря Путин.

161

Анонимен

преди 9 години

Навремето купуваха стационарни телефони от нас- легендарният ТА28 (телефонен апарат, модел 28)Дори това не можеха да направят!Военната електроника се правеше в източна Германия, Чехия, Югославия и България. Пияните рашки и това не умееха да изработят- само внасяха.Суки вокзальние !

160

джорджано

преди 9 години

Това могат комуноидите, това практикуват. Да спреш, да изолираш, да забраниш, да ''предпазиш'' населението от вражеска пропаганда, за да си живеят мужиците в райското кътче разпростряло се на 1/6 от планетата. Блазей им!

159

до Анонимен

преди 9 години

Какво ли би се случило ако ме познае някой руснак. Дали ще ме пита защо го наричам пияница, ***, крепостен селянин.....?

158

Деян Янакиев до 293

преди 9 години

Приемам гледната точка на другия. Не е на ЦРУ. Но се използва от всеки за всичко.Може дори и от държавни структури, за техни цели. Дори ЦРУ. И ФСБ.И Мосад.И го правят.