12

хм

преди 9 години

харата са казали - ПРАВ ИМ ПЪТ на гърците, КРИВА ИМ ПЪТЕЧКАТА! Загубиха руската рулетка, която играха.

11

_|_

преди 9 години

И фалирали пак ще са в пъти по-добре от нас..

10

до 14

преди 9 години

На всички беше пределно ясно още отначало,че гърците нямат никакво намерение да връщат пари,но наливаха в каца без дъно!-Банкерите бяха сигурни, че ще си върнат парите с лихва и ще го направят. От кризата народът ще излезе още по-беден, а банките, които даваха заемите, още по-богати!Фалитът е за народа - печалбите са за банките!

9

ами

преди 9 години

На всички беше пределно ясно още отначало,че гърците нямат никакво намерение да връщат пари,но наливаха в каца без дъно!Те и сега ще направят което е най-добре за тях,никой и нищо друго не ги интересува!

8

Анонимен

преди 9 години

Гърците трябва да са щастливи, че 44 г. главорезите на Сталин не можаха да влязат в Гърция, да са благодарни на Англия и САЩ. Щяха да копат камъни по чукарите на ТКЗС тата, а не да щракат с ръсти, да ппият мастика и да играят сиртаки. А сега не можели да си плкатят изяденото и изпитото!

7

факт

преди 9 години

Обявяването на филит не означава, че няма да връщат заемите. Точно обратното - ще ги връщат, но държавата им ще бъде директно управлявана от кредиторите, които през това време ще извършат жестоки реформи в гръцката икономика, от които гърците ще пропищят, но никой няма да ги пита. Чака ги фалит с предизвестен край - ново обедняване и то за дълго време.

6

Gogo

преди 9 години

Надявам се това да е "Game Over"-а на тази игра.

5

социолог

преди 9 години

Великия Ципрас такава бъркотия и простотия ще направи в Гърция , че после никой няма да се оправи . То и ние понякога гласуваме с г..а си , но Гърците ни бият по всички показатели . Нашия Болен Лидеров обещаваше по 1000 лв. пенсии и заплати , ама народа бързо се усети , че това е пунта мара .

4

Иво

преди 9 години

Комунисти държава не могат да управляват, доказа се навсякъде по света.Не ми сочете Китай, защото от там има най-много емигранти.Простите гърци играха сиртаки върху чужди пари, а сега не искат да връщат - е няма как да стане това !

3

фалит на Гърция

преди 9 години

Когато един мошеник и лъжец застане начело на държава от наивници, тарикати и лапачи - това е естествения трагичен завършек. Това ще е петият фалит на Гърция. Отново ги чака мизерия и презрение.

2

Анонимен

преди 9 години

"Европейските правителства също подготвят извънредни планове за случай на евентуален гръцки дефолт, отбелязва вестникът, но не уточнява какви са те." За нашето правителство дискретно се премълчава. После е се окаже както винаги, че са изненадани.

1

Анонимен

преди 9 години

Вечна дружба между братските народи на Гърция и Русия!