80

до 246

преди 9 години

Другарю седерастчо, вземете си сутрешната доза за успокоение

79

Анонимен

преди 9 години

Цялата русофилска *** се е събрала на сутрешна раздумка.

78

Анонимен

преди 9 години

Да се оплачат на кремълското недоносче! Там, където Русия мине, не никне нищо......Докато Кремъл не си прибере терористите от чуждата, суверенна територия, хората нищо добро не ги чака.

77

Анонимен

преди 9 години

Седерастията унищожи България и без война.

76

до 237

преди 9 години

Сега остана само да ни убедиш,че войната е най хубавото нещо което може да се случи в живота на човек .Цялата ви пошла пропаганда издиша, никакъв ефект смешници, а точно обратното !

75

Ясен

преди 9 години

Има една много точна приказка за случая: на малко прасе и нов шеф не се радвай, че не знаеш каква *** ще излезе. На ти Русия !

74

АЦЕТО

преди 9 години

Нима в България за по-възрастните е различно. Няма борса,няма работа,няма война ние си знаем как оцеляваме.Децата ни издържат,лишавайки от нещо техните си деца,за да има и за нас...........

73

Анонимен

преди 9 години

След една година ще останат само сепаратистите и ще се наложи да копат с калашника зеленчука в градинките за да се хранят.Равносметката от независимостта !

72

Анонимен

преди 9 години

Как така, нашите форумни петолъчки казват друго !!! Лъжат ,двете републики се къпят в злато и пари,построили са им още 15 завода и заплатите им са над 5 хил. евро. По добре живеят от Катар...

71

Анонимен

преди 9 години

80% от образованите хора на Украйна изтичат към Полша и Русия, за една година 150 хил. са напуснали. Ние и без война си го направихме, това е "новият световен ред" !

70

Анонимен

преди 9 години

Голяма грешка руснаците да ги хранят и поят толкова години тия ***, дето и те самите не знаят какви са. Помня през 70-те години как хората от крайграничните руски райони ходеха в Украйна да си купуват ...руски стоки. Най-хубавото се караше там.

69

Анонимен

преди 9 години

Пропиндоската пропаганда. Киев не са спрели помощите, защото те помощи не са давали, а пенсиите на хората. Впрочем те така или иначе нямат парите, всичко е профукано .

68

Анонимен

преди 9 години

Не са за лудницата,за копейки го правят и клепят цяла вечер пред монитора като скотове,за да спамян *** опорни точки за евразийския "рай",те от 1 година Донецк е по-добре и от Дубай като им четеш брзумията.Подметки,а не хора,продажна ***.

67

Ivo

преди 9 години

Абе сепаратистите умират от глад, а троловете пишат колко били добре...?!Вие и Путин сте за лудницата ...Айде сега да видим колко е ги хранят от Москва. Преди поне са се издържали сами. На помощи от Русия не се живее!

66

Анонимен

преди 9 години

Ето ви ЕС това е само началото.

65

БТА

преди 9 години

Честито на печелившите,с такъв израз в РФ започна пролетния призив на новобранци чийто брой тази година ще бъде 150 000 души!За първи път в армията влизат и граждани от Крим подлежащи на служба,макар ,че се правят опити те да служат в близост до дома им,това може да става само в Черноморските бази на полуострова,а и моряшката служба е по дълга и тежка!Повечето кримски новобранци ще се наложи да напуснат родния си край и да служат дълбоко в РФ ,където разстоянията са много големи !

64

CNN

преди 9 години

По информация на руски СМИ в района на Подмосковието е намерен огромен склад и в близост до него цех за разфасоване на известни марки лекарства.Заготовките са доставяни от Китай!Властите се опасяват от два варианта на заготовките,в единия в лекарствата не се влага нищо освен нишесте или друга безвредна субстанция,но той също е опасен,защото хора със силни инфекции или тежко заболяване не могат да получат помощ!Втория вариант е да са вложени лекарствени субстанции,които може да са токсични !

63

БТА

преди 9 години

По съобщение на международния финансов център от 1-ви април в РФ трябваше да започне разплащане с кредитни карти от руски разчетен център НСПК,но много карти особено от Сбер Банк поради гоемия си брой все още се обслужват от външен център,а при другите се наблюдава до 38% невъзможност за транзакции в Русия.Това създава големи проблеми на притежаващите такова карти !Всички се надяват възникналите трудности да бъдат преодолени в разумен срок!

62

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА 196Вуйче,не си в час,за 1 г запада отпусна над 23 млрд $ на Киев,ще има и още много,докато не я вдигнат на крака ,няма да спрат>Украйна е голяма страна с много население и възможности,проблема е в Русия,но и това ще се уреди!Не видя ли рашките как клекнаха за газта,с времето и ниските цени на петрола ще стават още по сговорчиви за пари от Москва!

61

Анонимен

преди 9 години

Ami i v Krim stana sy6tata mizeria.Kydeto stypi rusnak avtomati4no stava mizerna teritoria. Abe niama ludi da biagat ot zapada i da ti4at kym Moskva be.E niama takiva mazohisti. Tia deto gi hvaliat sa iasni - platenite shpioni na Moskva v BG ot Ataka i tehnite trolove po forumite.