210

Анонимен

преди 9 години

А поканата за Плевнелиев на пощата на Бойко ли са я изпратили?

209

Анонимен

преди 9 години

До ихапраза ще го усетиш в д.то като спрат газчицата

208

Анонимен

преди 9 години

kvo? buket s tikvi li stel da podnese?grkoto pipon4e.

207

Анонимен

преди 9 години

Че кой би поканил фурнаджийска лопата.

206

ss

преди 9 години

Има само две държави в света в които парада на 9 май е събитие от особено значение едната разбира се е Русия ха познайте коя е другата

205

...

преди 9 години

koi se opitva pak da zloslovi po adres na Borisov ?

204

Атакист

преди 9 години

Бойко много мрази комунистите задето репресирали дядо му,а беше охрана на Тодор Живков. Дядо му сигурно се е червил от срам с такъв внук!А пък ако Тодор Живков беше жив щеше да се черви от срам с такъв охранител, който отказва да отиде в Москва на честването на деня на победата над фашизма!Волен пък се черви от срам че му повярва в началото че имат обща националистическа кауза и го подкрепя!А пък българският народ се черви пред света с такъв премиер който не става и за *** за зеле!

203

ognyanz

преди 9 години

Бат' ви Бойко изглежда много сериозен на снимката. Да не си е загубил банкянското чувство за хумор?

202

иха

преди 9 години

Голям праз.

201

Анонимен

преди 9 години

Кремъл ли спусна заглавието или от Бг се престараха?? А Борисов сигурно рони сълзи!

200

Анонимен

преди 9 години

Това не е форум, а зверилник! По-голямата част от коментиращите са загубили разума си и могат единствено да издават членоразделни звуци. Това ли е лицето на нацията ни? Все повече си заслужаваме съдбата!

199

ognyanz

преди 9 години

До 253: Не е редно да използваш името на известен политик за такъв тип политически спекулации. А освен това става дума за победа срещу фашизма, са участвали като съюзници СССР, САЩ и Англия. Чешкия министър-председател може да отиде в Москва, защото може да има собствено мнение. От нашия Плевнелиев това не може да се очаква.

198

Анонимен

преди 9 години

DO VOLEN SIDEROV. AKO RUSKATA ARMIA PREDI GODINI NE NI BE OSVOBODILA SEGA NEMACHE DA SACHTESTVUVACH. ZACHTOTO NACISKA GERMANIA CHTE DA NI UNICHTOGI.

197

Анонимен

преди 9 години

GOSPODIN PLEVNELIEV NEMA DA UCASTVA NA PARADA ZACHTOTO SLUCHA LIDERITE OT AMERIKA , ANGLUA I GERMANIA. NARODA CUITE GOSPODIN PREZIDENT KOITO VIE IZBRAL.

196

Анонимен

преди 9 години

Волен, Гоце и Миков дали са поканени? Какъв парад ще е без петата колона?

195

Анонимен

преди 9 години

Уау какъв ужас, бат Бойко не бил поканен на червеното сборище! Горкия, сега ще трябва да го мести в съседния крачол :)

194

Анонимен

преди 9 години

Парад на победата в Москва ще има, но как ще бъде отбелязан края на втората световна война в България. Как ще бъдат почетени хилядите български войници паднали жертва по фронтовете в Югославия и Унгария. Как ще почетем останалите живи ветерани. И Премиера и Президента ще решат, че почитта и към живите и към загиналите е прорусииска пропаганда. Толкова по-зле за тях.

193

ss

преди 9 години

Бат Бойко няма да може да заспи че не са го поканили на измисления парад.Колкото повече минуси за коментара толкова по добре действайте

192

Кукувица

преди 9 години

Всички тука, които пишат срещу Русия и Путин не виждат нещата правилно. Путин е една политическа фигура, която рано или късно ще си отиде. Истинският път на Европа никога не е бил и няма да бъде като се изключва Русия. Има само един път- ръка за ръка с Русия. Европа е технически развита, а Русия има пазарите и ресурсите. Ние просто сме предопределени да сме заедно. Комунизма вече не е интересен, а бъдещето е само едно- с Русия. Аз не съм русофил, но фактите са си факти.

191

младен

преди 9 години

"По информация на вестника президентът Росен Плевнелиев е получил такава покана, но въпреки това в програмата му не се предвижда да участва в тези събития."Да го бяха отсвирили и тоя главоч ама от кумува срама са му пуснали покана