67

до 152

преди 9 години

Руснаците имат най-много танкове на въоръжение,но повечето е стара техника.Единствено на руснаците им харесвам ракетите те са много опасни,и постоянно изпробват нови видове при това отношение са много добри

66

бг

преди 9 години

Много искам Сауд Араб да нападне Йемен.

65

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен "Тя Русия защото е много против НАТО - се пънеха да влязат в алианса преди години."ПЪНЕШЕ се *** и агент ГОРБИ , а след него алкаша Елцин му беше все едно.Горби изпълняваше, а Елцин беше ставленик 5-6 колона , НО на всеки КЕФ идва и края.Все още има остатъци от тая КЛИКА но след 2/3 години фенито.

64

До 153

преди 9 години

УАУУУУУ ЖАЛКОТО Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МОЖЕШ ДА СЕ ПРЕБИЕШ И С ДЕСЕТОРНО ПО НИСКА СКОРОСТВ КРАТЕРИТЕ на който тук им казват галено (УЛИЧНИ ДУПКИ)

63

бг

преди 9 години

Следващите бази на Русия са в Йемен.

62

Анонимен

преди 9 години

do 153!A Rusuq moje da prestavi Fashisti!

61

Анонимен

преди 9 години

Май тоя път империята майка ще хвърли на кладата голямото отроче!Гледайте азиятските иконом. Новини! От там ще разберете к'во ще се случи на тая извратена старица Европа!ако империята успее да си буферира парите краварите горят! Ако не горим всички!

60

Анонимен

преди 9 години

Новите заплахи пред НАТО - СА САМОТО НАТО и генсека *** Столтенберг!

59

НАТО и...

преди 9 години

... специално САЩ, са все още най-големите вносители на оръжейни системи в Русия. Според информация на Световната Банка, САЩ са продали на Русия през последните 23 години оръжие за над 750 милиарда $.

58

До Горна Малина

преди 9 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ТРЕНИРАТЕ ПО УСЪРДНО В НЕУТРАЛИЗИРАНЕТО НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА в България И Рапортите ги пращайте там където е нужно От толкова Льоканица пак сте объркали Институцията с Коментари в Интернет

57

до 144

преди 9 години

Русия в него район има база само в Сирия и няма сила да се бърка на по-далече

56

до 137

преди 9 години

Разбира се! Според статистиката, САЩ е пълна трагедия.

55

бг

преди 9 години

Йемен е дар Божи за Русия и Иран.

54

Влади-Мир

преди 9 години

"Новите заплахи пред НАТОСъюзът се учи да се примирява със замразени конфликти""Съюзът" първо трябва да се научи, че не е "съюз", и второ като реши "съюзът" да се прави на мъж пред Русия, много бързо става жена;-))

53

бг

преди 9 години

Сауд Араб ще бъде поразен ако прекоси границата на Йемен.

52

До бг

преди 9 години

В ЙЕМЕН не съм сигурен но определено както вървят нещата Шоколаденият На(р)цис в Украйна няма да спази Минското споразумение и ще иска да се пробва с Новото (старо американско оръжие) против ДОНЕСК и Луганск отново след като хвърли вината отново на тяхИ ей тогава може би ще Настъпи Мотиката както Подобава :))

51

Анонимен

преди 9 години

Тя Русия защото е много против НАТО - се пънеха да влязат в алианса преди години. Искаше им се ама на...

50

до 131

преди 9 години

Трябва да нападне но няма такъв капацитет тва да не Грузия и Украйна където последните се предадоха без бой на руснаците в Крим

49

бг

преди 9 години

В корана ли пише че САЩ и Турция са най-силните?

48

до 129

преди 9 години

ООН, Световната Банка, Статистическият Институт на САЩ, Бюджетното Бюро на Американския Конгрес водят тази статистика. Фактите са факти.