10

християнин

преди 9 години

До Анонимен 10нямаш срам от Господа ,за да злословиш за един човек в деня на неговото погребение!И това не е чудно,вероятно си червен безроден богохулстващ-атеист !

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13А продажника ръбладжийски още по-жалък.

8

Анонимен

преди 9 години

Колониалната и *** репортерка е жалка.

7

Анонимен

преди 9 години

Тази империя е време да се разпадне. Или да да си сложи хипопотам на знамето: "До гушата в калта ама устата ми голяма"

6

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 7Нещо много бързо спираш с изброяването руските олигарси..Березовски,Ходорковски и до там ,акакво става с живите олигарси приближени да Кремъл тогава и сега,те са едни и същи.Нещо не си изскрен.Елцин посочи Путин и това е ,той също е продукт на 90-те г на 20 в . 0т Русия !

5

Иван

преди 9 години

Човекът, осъществил масовата приватизация в Русия, въобще не е "ангел", както го изкарват в тази статия. Докарал Русия до фалит и подава оставка. Оставя наследство в акции около 2,5 милиона евро (официално, без имотите).Дянков не на квадрат, а на куб!

4

Анонимен

преди 9 години

NEMZOV--EDNA OTREPKA I NISHTO POVECE

3

(не)случаен минувач

преди 9 години

Някой спомня ли си от началото на украинската криза миналата година, да е споменавано името на Немцов по някакъв повод? Аз лично не си спомням.

2

Анонимен

преди 9 години

На 53-годишна възраст се връща да прави политика сред народа и печели депутатско място в Ярославската областна дума. Винаги в добра форма, той се самоизтъкваше като маратонец в политиката...Бря, депутатско място спечелил. *** и наш Бат Сали и той спечели депутатско място!

1

Анонимен

преди 9 години

В Русия вече никой не си спомня за него, само *** медии в България продължават да припяват и да претоплят стара манджа. Майдан в Русия няма да има, рейтингът на Путин остава над 86% одобрение, айде много ви здраве и пийте една студена вода.