22

Анонимен

преди 9 години

Браво на момченцето и на майка му. В известен смисъл е трогателно. Но отвън България изглежда хубава, но когато си тук вътре в нея и те управляват недоучили неграмотници, слуги на олигархията, нещата не стоят точно така.

21

До загрижена Райна

преди 9 години

Като прочетох написаното ,ме досрамя,че има такива българи по света! Не съм чул гърци или други нации да плюят така Родината и близките си!Но имам едно предложение -виждам,че си готова с тезата как да оправиш Бг- ами действай! Ние тукашните обитатели на "*** "няма да пречим! Но мисля,че само приказваш празни приказки.

20

мнение

преди 9 години

Виктор е роден в САЩ, това да не живее в България не е било негов избор, никой не го е питал. Като се има предвид, че расте в друга държава, а в България е бил за малко, както и това, че е наполовина българин (бащата е руснак) е радостно и дори трогващо, че е изпял тази песен за България!

19

Райна

преди 9 години

Убедена съм, че повечето от коментиращите знаят по-добре и от мен кое ми е лесно и кое не, но разбира се, няма да започна да обяснявам, аз правя само усилия, които имат някакъв смисъл. А и намирам въпросите си за отговорени...

18

иво

преди 9 години

Ах милият ми. Ти на кой свят живееш?Имаш ли някаква връзка с реалността? Ако ли не ...ми ела да видиш и съм сигурен че този път така ще си плюеш на петите че е малко вероятно да се върнеш в близките 5 години.

17

Анонимен

преди 9 години

SAMO VOLEN SIDEROV SHTE OPRAVI BALGARIA

16

Иво

преди 9 години

До депутат-чиновникЕ затова няма да се оправим ... само пари и далавери са ние в главите ...Чакайте наготово и ще стане .. !!!!

15

Анонимен

преди 9 години

На майката и детето им прави чест,че се сещат за България! Ако не можем да кажем нещо добро-по-добре да си мълчим!

14

депутат-чиновник

преди 9 години

Ах нидейти тъй чи ша *** разплачити брей. Виждате ли какви патриоти има България по света? Заминали чак в САЩ за да изпитат носталгията по родината и в частност към нас депутатите,политиците,чиновниците,митничарите,лекарите и другите знайни и незнайни борци за освобождение на бг населението от тежкия товар на финикийските знаци. Затова братя българе покайте се и побързайте да се освободите от парите си,като ги преведете по нашите сметки.Ние сме готови да се жертваме да носим този товар заради вас

13

Иво

преди 9 години

Ако това дете ви прочете *** коментари незнам ка би реагирало. Обиждате и говорите за едно дете на което по всичко личи му липсва нещо което не е имал. Мечтае за БЪЛГАРИЯ... майка му е жена, която не се е отрекла от род и родина и учи детето си на любов към България. За бога това дете говоти по правилно БЪЛГАРСКИ от 80% от останалите тук хора. Как не ви е срам да го го обиждате ... заслужавате само ПРЕЗРЕНИЕ .... И да няма да я има БЪЛГАРИЯ - ЗАРАДИ ВСИЧКИ НАС ...

12

-

преди 9 години

Мисля, че това, което е направила майката, е много хубаво, защото е запазила любовта си към България и я предава на децата си. Нека да не свързваме този спонтанен жест на патриотизъм със състоянието на България. То е такова, защото явно на всички нас това много ни харесва - едни го търпим, намирайки утеха в плюенето, злобата, чалгата, а други се спасяваме навън, мислейки си, че по този начин поне децата ни ще имат по-добро бъдеще. И всички дружно намираме много виновни, но е и нас самите.

11

ДО 10

преди 9 години

Като си "там" и се срамуваш от миналото и близките си -по-добре си мълчи.Ако ще променяш нещо- ела тук и се ежи да те видим колко е лесно да променяш нещата.

10

До Райна

преди 9 години

Мила,ела и от тук оправяй България! От там е лесно да приказваш!И се засрами !

9

Анонимен

преди 9 години

Носталгия по нещо което никога не е било..Ето аз живея в България ако изпея песен за прелестите на някое гето в Детройт как ще изглежда?Готинко е да си патриот ако имаш пари.

8

mp

преди 9 години

Докато порасне България може да я няма! Но ако сме още тук,дано дойде като обикновен млад човек.

7

Райна

преди 9 години

Няма да коментирам нито статията, нито песничката- и двете малко неловки, непрофесионални, но тъкмо затова човечни.Имам само два въпроса:1. Там в България усещате ли, че Духът е изскочил от бутилката и набира сили? Т.е. на българските емигранти ни писна до смърт да ни срамите въпреки достойнствата ни и въпреки разкошната ни родина.2. Там в България планирате ли дали ще сте с нас в чистенето на ***? Щото който не е с нас е против нас. Криенето по дупките и чакането наготово този път не!

6

хммм

преди 9 години

изведнъж се сетих за непълнолетните момиченца от Запада които бягат към Ислямска държава, да раждат изрудчета, внимавай момче може да нямаш възможност да се върнеш после, не се сещам за много хора които са избягали на запад и да са се върнали, повечето просто са *** които мислят че парите там растат по дърветата и като ги посрещнат ще им дадът хляба в ръцете, а ти щом си роден там, се замисли защо *** и баща ти са избягали нататък

5

Анонимен

преди 9 години

Малкия Виктор да поотрасне малко и да дойде в България да поживее - тогава друга песен ще запее.

4

ined

преди 9 години

Още е малък и не разбира, като порасне ще му дойде акъла в главата да не идва. След 25 "демокрация" България отдавна не е държава, а територия.

3

Анонимен

преди 9 години

Bravo,kravta voda ne stava.