185

Анонимен

преди 9 години

Не само че не са 70х но и поне половината са от МВД. Хаха https://youtube/watch?v=OS0McwKAosk И още една ТЪНКОСТ въртят се и както казва ПСАКИ https://youtube/watch?v=KPJ6zmJmbHA това си е чист "карусель" , вижте след 3 те минути на марша - Няма милиция , а защо ?Путин спасява опозицията с заработката и като я подпомага с хора иначе РЕЗИЛ и без пари.Хехаха

184

UKRAINEC

преди 9 години

До politikus.ru-----------Руската полиция много бързо разкрива убийците и бързо ги разтрелват !Навремето ,когато търсиха убийците на 50 човека в Ростовска област,много бързо хванаха извършителите -около 50 човека-за всяко убийство по един и веднага ги разстреляха.Е, след време се оказа че всички са убити от един човек-Чикатило,но кажете ми къде не стават грешки?

183

,wiur i.wú

преди 9 години

Ленин от сифилис ли е умрял или са го самоубили?Не пише в Уикопедията.

182

Анонимен

преди 9 години

Абе , бройката нема значение сега баш....То ше се чуе ...по-късно.Има си време за всичко!И Аз си мислех ,че СССР ше е вечен ....ама ,на--- друго му се падна на боба и кафето...ха,ха,хаааааааа.....

181

Анонимен

преди 9 години

Сороси, видяхте ли, че само една шепа народ се вълнува от никому неизвестния Немцов? Що не отидохте на шествието, щом толкова ви вълнува?

180

Тони

преди 9 години

Къде се бе скрило онова същество?

179

Анонимен

преди 9 години

"Само 70 хиляди, тц,тц,тц. Абе някой друг в Русия чувал ли е за него, преди смъртта му?"Всички го познават в Русия. По времето на Елцин беше премиер, разпродаде на чужденци и приватизира всичко на безценица.

178

Анонимен

преди 9 години

Абе да си се радват на убийството на този човек - влечугите ще си бъдат влечуги.

177

Анонимен

преди 9 години

Путята готвил контраМарш,в памет на .....Ще умиришат красния площад и ще мият ката ден,дано не измият и Мумиятана,на коята се клани.

176

Анонимен

преди 9 години

Само 70 хиляди, тц,тц,тц. Абе някой друг в Русия чувал ли е за него, преди смъртта му?

175

Анонимен

преди 9 години

Ех тоя фотошоп - от 200 души прави хиляди - Волене учи се!

174

Циника

преди 9 години

249, по принцип към грантовете се обират от силно амбициозни колхозници, току що слезли от комбайна, но все още непреживели в пълна степен своята урбанистична трансформация - с една дума:недоурбанизирани селяни.

173

Анонимен

преди 9 години

Тоест, ако вярваме на организаторите, 70 000 са били на шествието, а Русия е 120 милиона. Тоя опозиционер или анонимник е бил?

172

Брех

преди 9 години

Голямо писане,големи путиноидни поклонници на Плашилото.От само 4 процента от 4 000 000 гласуващи Българи,или около 160 хиляди,колкото на поклонението на убития Борис Немцов,а се напъват сякаш ще раждат ...мишкоплъх.Голямо поси..не,за голям нис/з/ък човек.Много сме,тука сме,гладни сме,рублажии сме......Смешниците на България.

171

Анонимен

преди 9 години

До ЦиникаПич разби ме с 245 си коментар. :))) +

170

9К51 Град

преди 9 години

Плъховете от "Болотная" намериха повод да изпълзят от дупките си и по стар пропагандиски начин раздуват "локумите" за 70 000, според по-нормални източници били са около 20 000, което за 15 млн. Москва е капка в морето ... всеки с някой долар в джоба може да събере московските кибици да "мятат крачоли" ... да не говорим че убийството е извършено непрофесионално ... може някой хлапак влюбен в манекенката да го е гръмнал ... но това е добър повод да се преброят въпросните от "Болотная" ..

169

Austin Powers

преди 9 години

Сега *** ще организира контрапротест със хора от селата които ще дойдат със комбайните си на Червения площад.

168

Коце

преди 9 години

Яяяя, Немцов бил голем демократ, викаш! Това не е ли той?

167

за 222..

преди 9 години

Почвай да шиеш знамената на бившите съветски републики ---ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЕМО ТЪРСЕНЕ !Със знамената на Грузия ,Украйна и Прибалтика , направих добри пари!

166

Циника

преди 9 години

да му се и не види! виж на запад какви са услужливи убийците - я, лична карта ще оставят, я точен настоящ адрес. А бе, култура, цивилизация! Защо не са такива и убийците в Русия?!