41

===

преди 9 години

Чиче, какво да поддържам? Чети го сега този: "На задръстените булки им слагат рога обикновено... Все някоя тяхна приятелка е навита да оправи мъжлето им с всякакви средства на тялото..."Сега, да му напиша ли на този, че с това доказва, че булката му е *** отворена или че отваря *** чужди булки? Първото говори, че е проста мъжка клюкарка (такива мъжки дупки най- ги обичам, жалки...), а второто:освен своята отваря и други? Браво! *** отвсякъде! Дайте нещо за животни, че стана ***...

40

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ==="Тетко-Маро", очаквах да се обадиш(това е "наместо", поздрав). Поддържай фронта, че статията залиня!

39

Натопорчев

преди 9 години

Сайдисано дупе хемороиди не хваща!

38

АналИзатор

преди 9 години

Хубава статия, която трябва да е прочетат повече дами, а не да се правят на застреляни! Едва ли има мъж, който не иска да го сложи отзад. Всъщност, всеки го слага, но не винаги на жена си щом тя не иска. Има и други, които си падат по подобни готини изпълнения. Обичам жените без задръжки в леглото и които не се притесняват да експериментират. На задръстените булки им слагат рога обикновено... Все някоя тяхна приятелка е навита да оправи мъжлето им с всякакви средства на тялото...

37

===

преди 9 години

Още идеи за теми: секс с бременни? Преди раждането, след раждането? Разтяга ли се влагалището? Изневяра ли е ако изневерите с брата или сестрата или с най-добрата приятелка или приятел на възлюбения? Нали са си близки? Има ли разлика между секс с ***, с латиноамериканци, с индиици и с Бай ***? Колко е била дължината на бая Ви ***? Ей такива роднински и интернационални ги давайте. Някакси банални сте с анални изпълнения. Не подхожда на нивото??? ви.

36

===

преди 9 години

Това за свиркането от жени и мъже много ме вълнува. Мъжете или жените го правят по-добре? Някои автор да се разпише, ако може?Другото, което ме вълнува е, за хомосексуалистите. Хомосексуалист ли е мъж, който е само активен, а не се превръща в пасивен? Разменят ли се винаги или не се разменят? Винаги ли единият е пасивен, а другият активен?Вълнуват ме и теми за секса между роднини, грях ли е? Освен това търся данни за това, как да познаем, че мъж е скрит гей? Много ме вълнува.Да знаете.

35

===

преди 9 години

Прекрасни днес,утре,вчера.бг, нали се сещате, че има един такъв момент, в който развратните и изперкурлясали читателски умове и въображения се насищат и пренасищат от "скандални", разкрепостени статиики? След тази,която бяхте публикували за хомосексуализма при животните, давам идея за следващи развихряния в сайта: животни и хора, педофилия (била е доста популярна в един древни времена,що не я раздуете пак), тройка и четворка белот или оргии и суинг парти, мъжете или жените свирят по-добре?

34

Анонимен

преди 9 години

Аналният секс се прави за власт за ни6то друго.Но трябва да издържи6 поне 44 минути за пълна власт.До дупка.Иначе пак 6теси мърмори малко.Ми то от пред е вече на всички безинтересно.На всякаде я показват вече сливенската слива.И полека лека тисе очтява.И е на по удобно место.ХАХАХА ЕБ.НА РАБОТА.ДА ИМА РАЗНООБРАЗИЕ.4ЕСТНО КАТО 4ЕТА ЗА АНАЛНИЯТ СЕКС И ВЕДНАГА СЕ НАДИГА НАБОРА.БАЛЛА.

33

АНОНИМНИКЪ

преди 9 години

До Анонимен51-Изтриха ми коментари, които бяха, за!...

32

ОМЕРЗЕН

преди 9 години

Наистина триете безогледно. Как човек , да направи коментар. Или да отговори на друг, при подобна щекотлива тема, без да използва директен порнографски език. Но същевременно да бъде адекватен, и да не звучи изкуствено?

31

Гад Зеев

преди 9 години

До Анонимен 51-Аналният, е естествено подължение, на "венерения хълм и циците"!

30

ВОЕННЕН

преди 9 години

Првим го си приятелката ми и е супер! На който не му харесва да не го прави. Но няма нищо по-хубаво от този вид секс.

29

Анонимен

преди 9 години

егаси статията

28

Анонимен

преди 9 години

'...Нека да не забравяме, че секс се прави главно за създаване на деца....''всъщност в наши дни секс се прави като естествено продължение на наркотиците и алкохола, за довършване на вечерта. после кой откъдето...не си личи да сме направили много деца, има няма 50.000 родени, предимно мургавки..

27

Римас Куртинайтис

преди 9 години

До Анонимен55-При мъжете е друго, освен нервни окончания. Има и простата, доста чувствителен орган.Мъжката г/гей/точка, се намира точно там. Друг е въпросът, евентуално какво лице, би допуснал да я стимулира.

26

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До хигиенистите, по-надолу!Естествено, че хигиената трябва да е, 7578тройна и четворна. То се подразбира.

25

друго си е

преди 9 години

оралния секс.

24

|| || ||

преди 9 години

До ///Що бре, пробвай страпа, откъде знаеш, може да се почустваш,на 8-то. небе!

23

Анонимен

преди 9 години

Начетох се на доста некомпетентни изказвания, а освен това самата авторка на статията не е написала най-важното условие: този вид удоволствие задължително следва да се прави с предпазни средства. И през ум не ви минава какви бактерии виреят там, направо ще ви скапят. И последно от личен опит - трудно се лекуват.

22

до 56

преди 9 години

възрастни мъже си въобразяват че живота е порно:))за ей такива мухъли е измислено заплащнето на час ;))