115

четящ

преди 9 години

Истината е, че нивото на родното кино е ударило дъното, куцо и сакато си повярва, че е режисьор, сценарист, диригент и незнам си какъв. Към тема, като Левски трябва изключително вниманително да се подхожда, ще го гледам, но Левски и холивудки боза-екшън, не-благодаря

114

Турчин

преди 9 години

Ето там е работата, че някой трябваше да увисне на бесилото до Левски. Там е мъжеството. И Петър се отрече от Исус навремето

113

до турчин

преди 9 години

Четеш фактите, както дявола чете Евангелието, тоест както ти изнася. Нали се сещаш, че първия, който отиде да го спаси ще висне до него като съучастник? Каква пушка да гръмне- зле въоръжени и слабо подготвени хора срещу османската армия? Левски беше отмъстен само няколко години по-късно, а жертвата му стана пример и идеал за целия народ.

112

Турчин

преди 9 години

Смелите, честните и достойни хора заслужават уважение.

111

ko40

преди 9 години

Погнуса и пошлост.Няма да се учудя, ако Турция е спонсор на това извръщение с паметта на народа и Апостола.Върнете парите продажници!

110

Анонимен

преди 9 години

Ако беше направен филма в Холивуд резюмето щеше да звучи така .....в битка с турците Левски случайно попада в джоб на времето,непрестанно борейки се за живота си за свободата...и за смъртта.

109

vaila

преди 9 години

Мерси Super M това търсех навсякъде... :)

108

Турчин

преди 9 години

Чест, мъжество, достойнство, уважение и храброст. Такива бяха мъжете тогава. Нямаше такива лаещи продажни, страхливци сипещи ругатни наляво и надясно. Жената си беше ЖЕНА а не ***...а. Бащата беше баща. Брата брат.А днес всичко е фалшиво. Дори "левски".

107

vaila

преди 9 години

До Турчин - взе ми си пусни някой турски сериал, приятелю! Прмерно "Опасни улици" да видиш как псуват турците. И си пусни тази вечер "Завръщане" да видиш как не им мигва окото да си избиват собственото семейство в името на "традицията" и това се случва в 21 век! Представи си едно време. Те се избиват едни други пък да не говорим за друг народ, който на всичкото отгоре не изповядва тяхната религия. Пусни си да гледаш!

106

Super M

преди 9 години

Отидох с високи очаквания на премиерата, но останах силно разочарован. Искреното ми мнение съм написал в блога си. Може би е първото публикувано ревю на филма.https://troshanov.wordpress/2015/02/17/levski/

105

и още

преди 9 години

До vailaвсеки може да отиде на прожекциите,но не всеки може да си прави грозен ПР използвайки филма,който уж патриотичен,но с политици с антипатриотично,манипулативно предателски действия против народът български

104

ТАЙСЪН

преди 9 години

ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЧЕСКИ КНИГИ И ЗАПИСКИ. МАХНЕТЕ ГИ ТИЯ ФИЛМИ. ВЪВ ФИЛМИТЕ ВСИЧКО Е УКРАСЕНО И НЕДОСТОВЕРНО. РЕЖИСЬОРЧЕТАТА И СЦЕНАРИСТИТЕ ТЪРСЯТ ЕФЕКТИ В МАСОВАТА ПУБЛИКА И СЕ ОЛИВАТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ВИЖДАНИЯ И ПРОСТОТИИ (НАЛИ СА ГЕНИИ ВСИЧКИТЕ ГОРКИТЕ). БИХ КАЗАЛ И АЗ КАТО АПОСТОЛА ВЪВ ФИЛМА : ДА ВИ Е.А МАЙКАТА! ТОДОР КОЛЕВ ПРЕДИ ДА ПОЧИНЕ КАЗА, ЧЕ ВИЖДА САМО ЛИЛИПУТИ В НАШЕТО КИНО И Е ОТВРАТЕН!

103

Турчин

преди 9 години

Дори тогава турците са очаквали Левски да бъде спасен. Прекосили Булгаристана с Левски и една пушка не е пукнала. Турският паша е отстъпил няколко крачки назад и дал знак на хората си да сторят същото когато Левски се е изповядвал пред попа.А днес Левски псува по филмите. По онези времена такива псувни е нямало Господа. И днес в Истанбул ако псувате по този начин ще получите дупка в челото. Така псуват само женчовците нагледали се на американски филми.

102

бг

преди 9 години

До vailaАми не се стърпях да Ви отговоря,щото явно не сте прочели статията или пък досаждате с едни и същи въпроси! Еми тези,които са го гледали са коментирали-като правнучката на Левски и то си пише кои! Напротив мен снимките и отзивите ме карат да не искам да го гледам филма,ама всеки има различно виждане явно!

101

Анонимен

преди 9 години

Уважения към делото на Левски , но явно за съжаление усилията му са били напразни.В случая заменихме турско робство с комунистическо, българско робство и ЕС робство.Какво ме брига мен дали ше живея под турско,българско или ЕС робство , като и в трите случая си е робство.Дори сегашното е по-страшно,тъй като хората не осъзнават че са роби.

100

NEZNAIKO

преди 9 години

До vailaIMAM DOKAZATELSTVA S PODPIS I MOKUR PE4AT AMA NIAMA KAK DA TI GI BRAUZNA , SORRY BEB4E

99

vaila

преди 9 години

Явно тука говорите наизуст всички! Без да сте гледали филма.... Такива изказвания без конкретни доказателства...

98

joro

преди 9 години

волен сидеров - премиер

97

vaila

преди 9 години

Какво значение има кой е отишъл на прожекцията???? Всеки може да отиде! Какво са сбъркали във филма? Какво са изфабрикували?Какво са си измислили? Има ли измислици? Някой който е гледал да каже!

96

vaila

преди 9 години

Това ли казва филма? Че Левски е бил масон? Някой да разкаже кои неща ТОЧНО не им харесват? Аз не съм гледала филма както казах - но ужасно много искам и не мога да спра да се чудя защо никой не го харесва. Не е ли показано, че той иска да прикани българите сами да се освободят? Не се ли показва как той се опитва да организира бунт срещу поробителите?