24

,

преди 9 години

Абсолютно се следва модела на ционисткия държавен тероризъм,ясно е като бял ден.Кабалоционизма стои в основата на всички трагедии в света ,леко перефразирам едно заглавие.Нетаняху ,който лъжесвидетелства срещу иракчани,че криели ядрено оръжие и поръча трагедията на една нация,скоро ще направи СЪЩОТО официално срещу иранците.Русия и Иран са в добри отношения и с нови договори за военно сътрудничество и строеж на ядрени обекти за МИРНИ цели.Войната е една и съща.За и против враговете на Велик"Израел".

23

emil.popov.35

преди 9 години

Спокойно укри, Русия ще прати повече ;)

22

Анонимен

преди 9 години

Украинските *** , артилерията с хуманитарна цел ли я пращат?

21

Анонимен

преди 9 години

До 15.Я видель красивий сонь,в Киеве пель КобзонА Порошенко и АрсенюкПросьбо пишуть.....

20

Анонимен

преди 9 години

Гад, нали до вчера искаше примирие!? НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ ТОЯ?

19

Анонимен

преди 9 години

Ще има много много окраински плъхове за новите мобилни крематориуми ,които са пратени заедно с артилерията.

18

Гиви

преди 9 години

Повече няма да водим преговори с нацистките касапи от Киев . Войната ще свърши когато хвърлим и последния нацист с лице в ямата . Поздрави от "Сомали" !

17

до 15

преди 9 години

Мн. Си неграмото окраинецо!

16

Наблюдател

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ 15 : Виждам че укропитецките фенове дори от сатира не разбират, защото стихчето е точно сатира за укромаймунското мислене , за мечтите им *** , типичен пример за гладна кокошка просо сънува :))) .. Такива стихчета ги измислят проруските фенове и ги пускат по руски сайтове, а укропитеците само копират мислейки че това е възхвала хахахаха

15

Анонимен

преди 9 години

Не забравяй че ти си терориста! ЯНУКОВИЧ БЕШЕ ЗАКОННО ИЗБРАН, А ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ "МАЙДАНА"! Не правете хората на будали.

14

Анонимен

преди 9 години

Ненормален, утре като утрепеш още няколко цивилни в центъра на града и си спомни, Че на тоя изстрадал народ търпението му свършва. МОже ли да сложиш олигарх, търговец и производител, за президент и да очакваш адекватни решения при военни действия?! Яд ме е че бели хора се бият, а евреи и ***, доволно чакат. Бухай още артилерия и трепи населението, после да видим тоя район с тая ненавист, дали няма сам да се вдигне отново!

13

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До USSRЯ видел сон, чудесный сон- В Донецком морге был кобзон, Какойто п***дор в каске ПРЕССА и рядом с ним вся банда беса. Лежали гиви с моторолой - в момент любви - их сплющил танк. Раскинув скудными мозгами Лежали кучкой казачки, захарченко лежал- безногий, и гиркин выкатив зрачки Горел Донецк пылала вата. Луганск спокойно догорал. И рвы расстрельные бульдозер- Землей тихонько засыпал. московский кратер наполнялся радиактивною водой, х***йла повесили в Гааге И В МИРЕ НАСТУПИЛ ПОКОЙ!!!

12

Наблюдател

преди 9 години

Прасето може да иска много неща, ама вече май губи и подкрепата на господарите си от фуса и европата...и естествено последния му изход е да се опита да направи някакъв магически обрат на бойното поле.. което също е само в мечтите му...Ако укрите не се пробудят и свалят хунатат му, ще има още да плащат с кръвта си, и ще страдат мирни жители...

11

Анонимен

преди 9 години

С тая тенекия от обстреляния от украинска мина автобус край Волноваха, Порошенко пак се опита и просълзи Европа, ама този път май нямаше ефект. Щефът на ПА на ОБСЕ призова да не се вярва много на изявленията на официален Киев, тъй като те не могат да се потвърдят еднозначно. Това да го каже висш чиновник на контролирана организация , значи мноого му е дошло на съвестта.

10

Анонимен

преди 9 години

Порошенко не е ли той терориста щом праща още артилерия?

9

гост

преди 9 години

Тук е пълно с руски ***! Слава на Украйна! Това е предната линия на целия демократичен свят!

8

непукист

преди 9 години

Тоя от снимката с безумния поглед ще праща още артилерия ,"змията хапе най-много когато усеща края си".

7

Анонимен

преди 9 години

TERORISTI SA VSICKI UKRAINZI

6

USSR

преди 9 години

Фашистите от Киев съвсем се разпищолиха .

5

кортик

преди 9 години

подлата фашага всеки момент ще фъсне в сащ със същият успех ще прати в боевете стадо ***