10

дедо Ташунко

преди 9 години

Ще се върне в Европа през Харманли, като бегълка от Сирия.

9

Брайко

преди 9 години

Интересно как я търсят като е забулена с бурка...сега разбирате ли защо е това налагане на бурките-жени терористки които не можеш да разпознаеш...Сега трябва всички забулени чучела да ги разсъблекат за да намерят тази,но разбира се това е против религията им и намиране на жена-терористка просто не е възможно...

8

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Забелязвате ли , че Ердоган или не коментира ИД или усуква. Като се има в предвид, че беше подложен на голям натиск от Вашингтон, Турция да се включи в коалицията. Той просто си е 100 % ислямист. Такава държава не е нужна на ЕС.

7

Анонимен

преди 9 години

ще ни лъжат ли още за тая къде била и какво правила? някакъв магазин сякаш имаше, сякаш с оня, който уби полицайката имаше някой. ако тая е бегала преди всичко да започне кой тогава избяга от магазина и кой беше с оня ***?

6

Анонимен

преди 9 години

Единият бил на училище, другия в Турция, сигурни ли са относно другите трима?

5

Анонимен

преди 9 години

redaktore dato serem na zaglavieto 6to ne pi6e6 4e zaminala za siriq prez turciq 4e onq muhlo 4ete samo zaglaviq

4

Анонимен

преди 9 години

Абе ужким са много морални ислямистите, ама нали в Корана пишело, че може да се ожениш временно за 24 ч. за някой и после след 24 ч. да се "разведеш" и да се ожениш за друг пак за 24 ч. за да удоволетвориш потребностите на джихадистите.тея разврата за нищо го нямат. И то узаконен.

3

Момче катунарче

преди 9 години

Хубаво момиче. Добре почна , *** злуе ша свърши.

2

Шпагата

преди 9 години

Бе вчера нали казаха , че успяла да избяга от еврейското магазинче от обсадата, днес казват , че преди седмица заминала за Турция. Манипулации колкото искаш. Кой чул , кой не чул, хортуват си квото си искат

1

Анонимен

преди 9 години

В Турция от създаването на републиката (1923 г.) до сега не е построена нито една църква.В това отношение републиката на масона Мустафа Кемал е по-зле и от Османската империя.