28

Анонимен

преди 9 години

Е как бе, Ваше величество! Нали именно в тази светла година, мазната ви фигура се завърна начело на държавата. Направо да я позлати човек таз година!

27

Анонимен

преди 9 години

Напълно съм съгласен. Най-големият ужас е, че трябва да те търпим и гледаме още не зная колко време. Защо не си риташ футболчето на малки вратички вместо да се мъчиш да "управляваш" държавата. Та да миряса цял народ от безкрайните ти изцепки и идиотщини.

26

Анонимен

преди 9 години

Чудно, Винету никога не се е оправдавал с предишните, кво му става сега....

25

Смърт за предателя

преди 9 години

Простака Борисов се провали напълно. Верно, че цв2х получи грамота от ***. Само той от хората на бб не са ***.

24

Овчо

преди 9 години

Боко е матрак и за тва освен да си осиновят с цачева някъв посерич деца нема как да има. Отдавна дето са го кълнали хората са му исъхнали стафидите.

23

дедо Ташунко

преди 9 години

Съгласен съм, че К.Пулев направи пробив. Кличко едва не му проби главата Обелска. Годината беше катастрофална за спорта ни, както и за всичко друго. Единствен светъл лъч в селските групи са " Бистришките тигри"!

22

Анонимен

преди 9 години

Читателят на Винету оправи икономиката, съдебната система, здравеопазването и пенсионната система, та се захвана и с футбола.

21

Анонимен

преди 9 години

Др. Борисов предното редовно правителство отдели 500 мил. лв. за инвестиции в страната. Ти осигури 20 мил. за довършване на два обекта и ни надуваш главите. Върши си работата без много приказки, може и да те оценят хората. Макар, че не вярвам защото си голям лъжец и манипулатор. "Отпушихте" фондовете, които преди това вашето некомпетентно и некадърно правителство бяхте "запушили". И как само излъга от Брюксел, че си осигурил пари за "Хемус" и тунела под Шипка. И си голям наглец да раздаваш оцен

20

'Чоко

преди 9 години

Тя държавата се разпада,той футбол му бил проблема в празната глава!!!

19

Бай Ставри

преди 9 години

Айде бе, Бойко, айде бе Цецо - идвайте, докога ще ви чакам ?

18

Анонимен

преди 9 години

Борисов и Цветанов са новите Ботев и Левски. Господ ги изпрати на българите да ги избавят от мизерията.

17

Анонимен

преди 9 години

Само един *** може да разбира от всичко. А този ....този е уникален *** и ни тласка към безнадежността! Рано или късно ще се разбере какви поражения е донесъл на България.

16

Анонимен

преди 9 години

бъмзи къде си бе турски провокатор

15

peto

преди 9 години

Оправи еврофондовете за своите хора, защото 2 г. бяха изолирани и ако не ги пусна щяха да те свалят от власт а това и в ЕС го разбират и понеже си и много послушен като пудел.

14

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ли ще усети от тия над 7.3 милиарда, които ще влязат в или вече са влезли в България.Едва ли ще е народа - по-скоро приближените до Мутрата фирми.

13

Венелин

преди 9 години

Всичко друго оправи, та захвана и спорта...

12

Анонимен

преди 9 години

"Лудогорец" Киро си ги гледа, както един добър президент на фирма би си гледал бизнеса. Инвестира, слага, знае какво му трябва, знае кой да продаде, знае кой да вземе, но преди това, знаете, и аз му помогнах за материалната база - стадион, тренировъчни игрища. ** ** ** Тиквоний дали и с него играе на карти както със Златев и Мишо Бирата? Губи ли басове?

11

магив

преди 9 години

Бойко остави ги Домусчиев,той се е оправил.И отбор и бизнес всичко му е ок.А ти си се уплел като пиле в калчища или прасе в тиня.Оправяи държавата илисе махаи.Имам предвид оправяи,а не кради като преди

10

Продължение

преди 9 години

"Ужасна година. От 6 декември до последния работен ден изплатихме 3,170 милиарда по КТБ.".............. като изтеглихме заем 8 милярда който ще изплащат работещите шматки в БГ!

9

Анонимен

преди 9 години

Едно влизане на бистришките тигри в по-горна дивизия би оправило годината в представите на Боко.Жалък циркаджия, ама и нивото на материала е такова за съжаление ...