61

Както Винаги

преди 9 години

Както винаги по стар съветски обичай , руските началници скърцат със зъби на непослушните малки държавички около огромнаата руска империя. Феодалите от Кремъл не искат и не могат да повярват , че има друг - Демократичен път на социално-икономическо развите на държавите , освен този начертан в Кремъл. Те не са в 21-ви век , те се движат с двеста години назад. Слава Богу България е член на демократичен Съюз и пуските главатари не могат да нареждат тук.-

60

бг

преди 9 години

Ти обърни плочата- тик-так,тик-так,тик-так,рублата поскъпва.

59

Анонимен

преди 9 години

Украйна сама си решава къде и с кого да е приятел. Това е независима държава, а не съвеЦка република.

58

HASAN GUVEN

преди 9 години

до ХА-ХА-ХА - ами ела ми на гости в Москва.няма къкво да гледаш Руска телевизия и да слушаш подложени интервюта!ще разбереш на място от къде расте крушата! хахаха

57

Анонимен

преди 9 години

До БГ - не гледай тъпо!Поевтиняването на рублата е благоприятно за руската икономика. -----------Ама тя взе да поскъпва, обърни плочата !

56

бг

преди 9 години

До тъпия дивак-А САщ водили ли са война срещу членка на Варшавския Договор?

55

Анонимен

преди 9 години

Какво казали руснаците или какво казали американците?!Дреме ми на пушката, важно е България и ние българите да сме добре!Големите бабаити нека се избият!Ние сме малки, но хитри и ще оцелеем напук на тях!И Русия и САЩ са наши врагове !!!

54

ПРОСТО Е:

преди 9 години

ЧЕРВЕНАТА РУСКА ОЛИГАРХИЯ , ИМА НУЖДА ОТ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ---ЗАЩОТО ИКОНОМИКАТА Й ПОДЛЕЖИ НА РУХВАНЕ!КОНФЛИКТА СЕ ТЪРСИ НА "ОГРАНИЧЕНИ ТЕРИТОРИИ"---ЗАЩОТО МОСКВА ОСЪЗНАВА СВОЯТА ИЗОСТАНАЛОСТ И НЕМОЩ ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ, а и ЯДРЕНИЯ КОНФЛИКТ Е ГОЛЯМ РИСК ЗА САМАТА НЕЯ!МОСКВА И ПУТИН --НЕ БИВА ДА БЪДАТ ПРЕДИЗВИКВАНИ , ЗАЩОТО ЗАПАДА И САЩ ,ИМА КАКВО ДА ГУБЯТ , ДОКАТО РУСИЯ -НЕ ТОЛКОВА!ИКОНОМИЧЕСКИЯ ОТГОВОР -Е РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА!ТОВА И ЗАПАДА ПРАВИ!

53

един българин

преди 9 години

До: номер 70Че кой им се присмива бе, не виждаш ли че само ги съжаляваме?Те сами над себе си се присмиват, виж в youtube песничката на Семьон Слепаков "Купи ***".Ще видиш как руснак се присмива над руснаците, ама наистина ще видиш как! Това тука нищо не е в този форум!!!

52

Анонимен

преди 9 години

След 1945 г ,СССР а след това РФ са водили 46 войни със своите съседи. Нито една от тях не е била със страна ,член на НАТО. Нападани са само извънблокови ,независими и страни от близкото и обкръжение.....Заради това всички нейни съседи се стремят към НАТО ! Заради статистиката !Нито една война със натовска държава.....

51

един българин

преди 9 години

До: номер 63Не си прав, точно обратното е. Ладата е лицензиран италиански Фиат.Москвичът е лицензиран Форд. Даже първият модел кола произведен от руския завод се е казвал Форд. Едва третият модел е бил Москвич.Фордът е по-здрав от Фиата!Всъщност, усещаш ли че спорим за италиански и американски коли, само не и за руски?То какво ли има руско произведено без да е внесено отнякъде?

50

един българин

преди 9 години

До: номер 61Швейцария не е велика държава. Швейцария не е ядрена сила. Швейцария няма природни ресурси ама дори един грам нямат завалиите.Минималната заплата на швейцареца обаче надхвърля 2000 щатски долара.А на руснака който живее във "великата" си държава минималната му заплата е около 180 щатски долара.Искам да съм швейцарец а не руснак. А ти?

49

СССР

преди 9 години

Слава на Лавров !

48

Анонимен

преди 9 години

Чак ми е жал за руснаците!Както винаги са въздух под налягане!Много са силни , но на думи?!

47

Щерев

преди 9 години

"размаха пръст на разширяването"-Ларвов разширяването с пръст няма да стане.Защо не пробвате с бутилка от водка..ха..ха

46

БГ

преди 9 години

Русия винаги ще е незаобикорим фактор,дори да съм и противник!Много е голяма и силна!

45

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Поевтиняването на рублата е благоприятно за руската икономика. Китай нарочно поддържа юана евтин, същото прави Япония и т.н. Това позволява оживление на икономиката и създаване на БВП за износ. Хващам се на бас, че след този спад на рублата руската икономика ще стане по-силна. Не плачете Русия - тя е империя! Лошото е, че България е пета дупка на кавала!

44

Sasho

преди 9 години

Na balgarina vse nyakoi mu e vinoven....to ne byaha, evrei, turci, amerikanci, garci che dori i sarbi a ne se poglednem kakvi sme alchni, zlobni i zavistlivi i nai veche kradlivi... a da i Svetovnata konspiraciya ima prast v balgarskata mizeriya.

43

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са обречени да загубят съревнованието!Запорожец не може да се сравнява с Порше!

42

Анонимен

преди 9 години

До от де изпълзя тоя"За първи път от 2009 година валутните резерви на Москва паднаха под 400 милиарда долара"Под 400 МИЛИАРДА ДОЛАРА ВАЛУТНИ РЕЗЕРВИ? За град колкото България??? А нашият валутен резерв колко е? 500 милиарда долара? 300 милиарда долара? Може ли инфо? Или имаме 600 милиарда валутен резерв? Цявла държава сме, а не само един град. Би трябвало да имаме по-голям от Москва! Нашият винаги е по-голям от руския,нали?