74

НОВИНАТА е

преди 9 години

Айдееее още фалити за американските фирми добиващи шистов газ.Вече 38% от тях фалираха...А тези фирми които все още работят,банките не ги прекредитират...а това означава скорошен фалит....Май наистина шистовата революция в САЩ се оказа поредният балон...

73

До 94

преди 9 години

Ето защо нищо не разбирате! Просто сте си глупави! Дадох пример със Сочи, за да ти покажа, че всичко се използва, не е празно, заради "санкциите". Туристи има от цяла Русия, от 11000 километра. А ти не можеш да си позволиш и до Долни Богров да отидеш.А колкото до телевизиите, множо се лъжеш, тяхната "Раша тудей" е на всички по-разпространени езици, последно преди месец откриха канал и в Аржентина. Навсякъде са, и тук ги има, но ти предпочиташ да четеш такива *** санкции и НЕ ЗНАЕШ ИСТИНАТА!

72

Анонимен

преди 9 години

На Бразилия ще бъде предложена газ на преференциални цени,чкоято ще се носи с кофи от троловете в тролската стая .

71

Го4о

преди 9 години

Путин докато говори за мир - изби хиляди украинци, които защитават родината си от КОЛОНИЗАТОРА и АГРЕСОРА ПУТИН. Путин е тръгнал по пътя на АСАД и на Садам Хюсеин!

70

Идиот съм(русофил)!

преди 9 години

В Крайна Сметка усещам нуждата от СССР някак си Запад-Изток.. Взаимно се Балансираха!

69

БМ_21 Град

преди 9 години

Тези кратуни от ЕС не разбраха ли, че каквито и санкции да налагат, няма да променят политиката на Русия, само причиняват загуби на собствените си народи в млрд. евро! Не случайно протестират френските и испански селяни загубили договори за милиони. Вместо да слугуват на грингосите евр. чиновници да се замислят за своите хора, особено на по-бедните страни! България загуби 3 млрд дол. от строителството на прекратения Ю.П., да не говорим за транзитните такси, спечелиха хохлите /украинците/ ..

68

преди 9 години

Нека западът изтегли всичкият си капитал от Русия,те Китай само това чакат.......................колко зелена хартия имат за инвестиране.......... След 1-2 години Всичко интересно ще е на борсата в Шанхай не в Ню Йорк.

67

До 85

преди 9 години

Знаеш ли, това е добре, че фирмите ще се пръждосат нанякъде си! Нека отидат да дават на някои други "хляб"! Я ми кажи "умнико", какъв хляб дават напр. у нас? Освен молове, със стоки втора употреба на баснословни цени! Че ИКЕА в германия я смятат за долнопробен магазин, със стоки за бедни, а тука е с космически цени и "модерна"?! Да се смееш ли, да плачеш ли! Защо не правят фабрики, предприятия?!СССР ни направи всичко, което тия изидници ни затриха!Поне веднъж си задайте въпроса "ЗАЩО"?И си отгов

66

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До АнонименРазбира се, че Китай се радва да получава доларчета. Не е ли голям кеф хем да мачкаш някой, хем да не го харесваш а той в същото време да ти дава доларчета?Но от друга страна, Китай се е залял с една планина от доларчета, която от години вече се чуди как да я разкара, обаче бааааавно за да не всява паника :) :)

65

Анонимен

преди 9 години

До Свободно движение на капитали,пич. В България има 6000 руски фирми,който подсигуряват работа на 300000 българи. Къде са Германските фирми в България?---------Не са 6000, 50 000 руски фирми има регистрирани в България от които 1 лев не влиза в държавната хазна. И каква е тая работа която осигуряват ? Кажи някъв пример

64

морски

преди 9 години

Западни и американски фирми не идват в бедни страни за да дават работа на хората,а за да ГРАБЯТ!

63

До 82

преди 9 години

Епа виждам само, че Сочи беше преди санкциите и то доста преди тях! Отделно няма как да се види какво става по пазарите им, щото просто западните телевизии не ги дават, а руските такива не се хващат по света! Та виждам аз ама нищо не се вижда само се чува!

62

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникБлокирания, а Китай радват ли се на доларчетата от търговията с Америка?

61

do 82

преди 9 години

Tupan!

60

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯОпел ще си купя разбира се вместо мерцедес, не виждам защо да плащам 3 пъти по-скъпо за едно и също нещо. Аз да не съм албански гъзар да кълва на мерцедес.Опел не са фалирали заради Русия, това беше ясно и няма нужда да го пояснявам.В този ред на мисли, ако знаеш колко много Дачия карат вече в Германия....

59

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯСвободно движение на капитали,пич. В България има 6000 руски фирми,който подсигуряват работа на 300000 българи. Къде са Германските фирми в България?

58

До 81

преди 9 години

Абе, не е ясно на тебе какво ти е "ясно"? Никой тука не е ***, затова си мери приказките!А колкото до отлива, това го има само в твоята глава. Напротив, в Русия сега се връща капитала.А това, че си купуват имоти навсякъде по света, ТОВА ГО ПРАВЯТ ВСИЧКИ! Не е забранено.И ти ходиш на море в Гърция, защо ли?Така че не плачи на чуж гроб, гледай си скъсаните *** и мисли какво ще правиш след разпада на ес?А че той ще се разпадне през 2016 година, няма нужда да си баба Ванга!

57

ддддд

преди 9 години

До nemam nerviпредимно атакисти са тука :) голям смях

56

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Китай сигурно страшно много се радва много на САЩ, когато последните им организираха демократично движение в Хонг-Конг миналия месец, поредната "пролет".Жълтите много обичат някой да отиде и да им казва как да си подреждат държавата.Хахах....Също така обичат когато в Норвегия дават нобелови награди на китайски затворници.А най-много обичат когато САЩ държат бившата китайска провинция Тайван в американската орбита.С тези действия САЩ осигуриха чудесен партньор на Русия :) :)

55

До .....

преди 9 години

Абе, къде "видя", че руснаците ревът? Я погледни коледните пазари в градовете, какъв разкош и великолепие.В Сочи,на олимпийските стадиони всичко е запълнено до март, хотелите са пълни.Познавам руснаци, които през месец-два са някъде на екскурзия.Какви ги бръщоливите въз основа на *** статии, които нямат никакво покритие?О, тепърва ще има събития.Нефта започва да се вдига леко-полека,долара стремително падна,май си надцениха силиците!Китайска мъдрост - един удар НИКОГА не се прави два пъти.