32

VladimirYosifov

преди 9 години

#България е място в Google, а не държава...

31

Иван

преди 9 години

Не казаха как ще се разпределя този заем по партийните каси !

30

До Герберите

преди 9 години

Срам ме е от вас , то и вие трябва да се срамувате за това че целунахте краката на Бойо ....видяхте ли сега показно , публично , съвсем нагло и спокойно как се откраднаха 4 милиарда пред очите на народа ....и нагло се каза че народа ще ги плаща ! Това как ви звучи ? Май като двоен грабеж а а а а? 2 х 4 милиарда май стават нещата , тикви!

29

финансист

преди 9 години

Ама наистина тия червени *** са много *** . Сега опорната точка е защо се тегли заем и какво ще го правят. Плащат се само гарантираните влогове , другите не . Това сто пъти се обяснява ама нали трябва да плюеш правителството . За протокола , по време на БСП-ДПС-Атака с помощта на Цацаров и Йовчев беше умишлено фалирана банка КТБ . През 1997 г. при Жан Виденов бяха фалирани банките и ограбени спестяванията на народа . Как не ви е срам сега да говорите .

28

<>

преди 9 години

И къде заглъхнаха над 4-те милиарда от КТБ ? ИЗчезнаха ...е*и им мамата ......минало свършено а? Неможахте да си измиете ръцете с Цветан Василев ....той откраднал 200 милиона и край ....свърши се сагата с КТБ и 4-те милиарда .......

27

111

преди 9 години

добре де , кой ще ги плати тези заеми , защо нетърсят кой ОТКРАДНА ПАРИТЕ , ами хайде хоп заем и с каква лихва ,пишех ви да не оставяте да влизат нелегални мюсулмани , да пазите границата на Велика БЪЛГАРИЯ а какво стана пак пуснахме вълците в кошарата , ама ние сме виновни , оставете псуването , ракията и киселото зеле ,и всички на площада , независимо от възраста

26

chichi

преди 9 години

Голямото крадене да започне........сега !!!

25

ХХХ

преди 9 години

Ограбиха КТБ ....сега теглят заем да за върнат парите на вложителите ...много от които милионери ...........и този заем народа ще го плаща ......толкова ли е *** този народ или аз нещо не ги виждам нещата правилно !?!?!?!

24

с.

преди 9 години

До гербист столичанКакви реформи,бе!?Тапет!Понеже не остана нищо за крадене се теглят външни заеми,които финансират основно дейности на хартия и простотии,откоито се краде жестоко,а последствията са за народа,който плаща данъци!*** народ-слаба държава!Това мога да ти кажа!

23

Анонимен

преди 9 години

това са още парички за ексурзии на държавни служители по близка и далечна чужбина (южна америка) - МОСВ изпратило служители чиновнички на екскурзии до лима, защо?

22

с.

преди 9 години

Само излизането на стотици хиляди по улиците и площадите и измитането с шутове на тая *** ще промени нещата!Българите обаче са *** и търпят всичко!Управляващите знаят това и си разиграват спатиите както им е кеф!Това мога да ви кажа!

21

гербист столичан

преди 9 години

Ами като няма пари, ясно е че ще вземаме заеми с милиарди, какво да се прави?Без пари няма как да провеждаме прехода и реформите, а ние трябва да го правим. Имаме воля за реформите, просто трябва и пари да има. Иначе, коланите ще се затягат, това е ясно, продължаваме политиката на постните пици на Дянков, защото това е пътя напред. Народът беше свикнал да го кара на постни пици, пак ще си припомни. Това е пътя, няма друг начин.

20

Стоим си

преди 9 години

Още ли стоите? - Ха-ха, Ша са сетите вие, че Протестите бяха срещу Тиквата, а не срещу Орешака, както се бяхте заблудили по едно време... Това, ако се беше случило по време на Орешака, така ли щяхте да стоите, а??!!...

19

ген.Луков

преди 9 години

ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО,ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРЕДАТЕЛИ.БОРБАТА С ТАКИВА Е САМО ПО ЕДИН НАЧИН!ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА!

18

Анонимен

преди 9 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИЗКАРА ТОЧНО ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ КЪДЕТО ЩЕ СИ ВИДЯТ РЕЗИЛА И ГЕРБ И РБ И ПФ КАКТО И БЪЛГАРИЯ НА БАРЕКОВ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В ЕДНАТА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ НА БУДАЛИСОВ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ПРОДАЖНИЦИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАЗАНА ФИНАНСОВО ТОЧНО КАТО ПРИ ПРЕДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БУДАЛИСОВ И ИЗХАРЧВАНЕТО НА ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.7 МИЛИАРДА И ВЗИМАНЕ НА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ 4 МИЛИАРДА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ!

17

Анонимен

преди 9 години

Изгледайте,ако желаете "Топ 20 лъжи разкрити..".Потърсете го на кирилица.

16

123

преди 9 години

КТБ - обир на България номер 1 за всички времена !

15

с.

преди 9 години

И после сичкото бантустанци плащат масрафа заедно с лихвите!Това естествено се приема с традиционната апатия и овчедушност типична за тая *** "нация"!Аре бачкайте,че данъците чакат!

14

#$&

преди 9 години

Добре де, ами какво стана с фонда за гарантиране на влоговете??

13

Анонимен

преди 9 години

Децата ни ще плащат нашите харчове спокойно.