81

елко

преди 9 години

Много омраза има тук . Руснаците ще излязат от ситуацията.Не си мислете че ако западните сили разпарчатосат русия света ще стане по добро място за живеене .Мисля че по малко трябва да приказваме да нареждаме и да се вгледаме в нашите задачи.

80

hahahahhahahah

преди 9 години

До xaxaxТо си е за смех наистина... всичките сороситчета / седерастчета писали се герберчета които подкрепят 100% Англосаксонците дори и когато са тия Англосаксонци са водени от церен мюсюлманин. така наречени хамериканци подкрепят на 100% евреите ... значи рано или кьсно ще им бьде наредено на хамериканците да подкрепят руските евреи. Ами що бе соросоидно *** подьржаш тия които подьржат враговете ти?

79

xaxax

преди 9 години

Най-са ми смешни цялата примитивна пасмина от атакаджии, русофили и родните псевдо патриоти, които по съществото си са ксенофоби и антисемити, които най-накрая втрещени разбраха, че и Путин и Медведев и Лавров и Милер и Жириновски и Розенберг и всичките им олигарси начело с Абрамович и Березовски са стопроцентови евреи. Нашите почнаха да дават заето и да не знаят кое изказване е вярно. Хахахахаххахахаххахахха. Смешници.

78

жена

преди 9 години

Путин е секси мъж, Обама ... актьор със заучена появяваща се и изчезваща дежурна усмивка като по сигнал.

77

Спас

преди 9 години

Другарю 87Първите 15 000 в САЩ, не притежават и 1 цент от много милиардния дълг!!!!! Докато Русия няма такъв................ Излиза, че гнусните милионери са едни и същи по света, стига да не отварят войни навсякъде!!!!!!! Ако водят войни, тогава се превръщат в ИЗЧАДИЯ!!!!!!!!!!

76

hahah

преди 9 години

exaaМъча се да се сетя за някой познат,който мечтае да прати децата си да учат в Русия.********************************************************88Че вие от кога почнахте и да учите? То ученето се закри още през 1989 година. От тогава сте преход, от учени на сервитъори и от нормални бьлгарски жени на ***, от мьже на гейчета и наркоманчета.

75

Спас

преди 9 години

До Анонимен 87Не казваш нищо ново другарю!!!! И САЩ се управляват от конгломерат евреи, ирландци, англичани и .........! Общото е, Капитализма и особено наглата му американска разновидност!!!!!

74

Анонимен

преди 9 години

путин настъпа мотиката

73

Анонимен

преди 9 години

русия се управлява от хазаро юдейска банда. такива етнически хазаро юдеи са путин медведев лавров милер розенберг и всичките им олигарси като почнеш с абрамович и березовски. 100-те най богати притежават 30 % от националното богатство на русия. капитализъм в най уродлива форма. за сравнение в сащ първите 15 000 най богати притежават 10% от националното богатство на сащ. други,като канада франция холандия скандинавските страни са направо социалистически

72

Анонимен

преди 9 години

До ДЕМОКРАТ 84Не няма!:))))) Ще почиваме, ако още някой самолет се изпраска в нечий небостъргач!!!! И ако това се случи, и чешмата да пуснем, все за това ще се говори!Времената се менят:))))))))))))))))))))))

71

Спас

преди 9 години

Ако не са ви дали инструкции, какво да пишете когато се появи комунист, аз ще изчакам!:))) В случая вместо да пишеш за руски капиталисти, по-добре е да подкараш нашите!!!!:))))))))) Какво ти пука за руските деца???? Пък и темата е за ЕС, санкциите и Русия!!!:))))

70

ДЕМОКРАТ

преди 9 години

*** И ЛАВРОК АКО УМРАТ ДАЛИ ЩЕ ПОЧИВАМЕ 3 ДЕНА?

69

Спас

преди 9 години

До Анонимен 82Ето затова аз искам Зюганов президент, ама те си избират Путин!!!!! И в България е така!!!! Докато не свалим Пухльо и Капитализма!!! Народа няма въобще да учи.................за какво му е???:))))

68

Анонимен

преди 9 години

Семья вице-спикера госдумы С.ЖелезнякаТри дочери вице-спикера ГД Сергея Железняка учатся за границей.Екатерина - в элитной швейцарской школе (обучение стоит 2,4 млн руб. в год с 6-го по 12-й класс), Анастасия - в Лондоне, в университете (плата за обучен в год около 630 тыс. руб.).Самая младшая, Лиза, на данный момент тоже проживает в Лондоне.Интересно что патриот-матрос Железняк задекларировал доход в 3,5 млн рублей и при этом платит 11 млн. в год за обучение своих детей в зап.универах

67

Спас

преди 9 години

До АнонименКато цар Симеон, в Магнаурската школа:))))) Опознава "нашите партньори":)))

66

Спас

преди 9 години

До Анонимен 72А има ли такава?................:)

65

Анонимен

преди 9 години

на снимката е етнически хазаро сармат юдейн

64

Анонимен

преди 9 години

3.Семья министра иностранных дел С.ЛавроваЕдинственная дочка министра иностранных дел Сергея Лаврова Екатерина живет и учится в США.Закончила Колумбийский университет в Нью-Йорке и живет в США на постоянной основе.

63

exaa

преди 9 години

Мъча се да се сетя за някой познат,който мечтае да прати децата си да учат в Русия. Хм, нещо не мога. Или да си спомня за някой близък решил да емигрира там. Също. Иначе на празни приказки сме много силни - всички смешни поданици на Задунайската губерния.

62

Somebody

преди 9 години

67, Да- по времето на Студената война Русия само със западни технологии си добиваше и газа и петрола и си правеше тока, точно така - "прав си"... Всъщност, верно - забравих, че сега газа и петрола са от "друг модел" и старите технологии не са приложими... Явно си от младото поколение и не знаеш нищо...