11

rumen72

преди 9 години

До Василев 16трябва самопълниш и американската, чешката и бъгарските енергийни мафии, Василев и с тях трябва да се воюва.

10

Анонимен

преди 9 години

Следващата революция ще доведе "Перестройката" до край.

9

Анонимен

преди 9 години

най-лесно е да плюем всички, и всичко!имаме право. Живеем в такава Свободна страна, имаме силен президент, силна икономика, силна армия, нямаме корупция, нямаме проблеми с образованието, работата, ***, бежанците, престъпността, всички ни завиждат!!големи патриоти сме, особено на 3 март.да ни е честита простотията! ако може-- повече минуси!

8

Анонимен

преди 9 години

Започва да усеща в каква посока сам придвижва Русия, след като цял свят му обърна гръб.

7

Анонимен

преди 9 години

Диктаторите най-много се страхуват от революции независимо да ли са "цветни" или "шарени".

6

Казасов

преди 9 години

Горното заглавие е едно,а долното друго-да не се случи и да се пази.Иначе,демокрация в Русия,даже прекалена.Вижте коментарите,различни и свожбодни.Но слободия никъде не позволяват-палежи,грабежи,разрушения.Спомняме си окупирай Уолстрийт,палежите и грабежите в Англия и Франция.Властите реагираха кинжално и никой не каза,че е нарушена демокрацията.И правилно.

5

РАД

преди 9 години

Между другото си личи,че на Путин все повече му е нужен враг-плашило, с което да се опитва максимално дълго да "обединява" нацията зад себе си, докато положението на хората там се влошава.Намира си враг навсякъде - САЩ,ЕС,НАТО, вътре в страната, реакционери,дето искат "цветна революция" и т.н. То стигне ли се до Революция, никой няма да те пита бе ***!Интересно обаче докога скотското у руснаците ще е на преден план. От началото на годината са обедняли с 30 %... "за Родину,за Путину"...

4

Анонимен

преди 9 години

"Русия е свободна страна"...този път е изпуснал да каже "и демократична" !

3

РАД

преди 9 години

"Гражданите имат право да са в опозиция" - хахаха :)Обаче по "правилния начин" нали ***? Могат да те критикуват например,че малко ботоксът в бузките ти е повече или,че не си прекалено остър с "враговете" или пък,че не си прекалено авторитарен...Инак ги клсаифицираме като "враг на народа" или нещо от сорта и "демократично" им разказваме играта.

2

Природен закон

преди 9 години

Революциите са неизбежни, а за империите смъртоносни.

1

Щерев до 2

преди 9 години

Важно е да си първи...... После всеки който е минал през *** все е втори..ха..ха