42

Анонимен

преди 9 години

НЯМА КАК ДА ИМА НОРМАЛНИ СЛЕД КАТО 25 ГОДИНИ КАЧВАТ НА ВЛАСТ ЕДНИ И СЪЩИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ. ЕДИНСТВЕНИТЕ НОРМАЛНИ СМЕ ТЕЗИ КОИТО ЕМИГРИРАХМЕ И ТЕЗИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАТ ЗА НИКОЙ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ИЛИ РОМАНЯГИ ИЛИ РЕЗАНИ КОИТО СЕ ПРОДАВАТ ЗА 20 ЛВ. И 2 КЕБАПЧЕТА. А ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЕЙ ТАКА ОТ ТОВА ЧЕ ИМ Е СКУЧНО СА ОТ ПСИХИАТРИЯТА. КОЯТО ГИ ПУСНА НА СВОБОДА ПОРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ.

41

Анонимен

преди 9 години

КОГАТО ПОЖАРНИКАРЯТ Е НА ВЛАСТ ВИНАГИ ИМА ПОЖАРИ. СЕГА И ТОЗИ ЩЕ ГО ИСКАРАТ ЛУД. КАКТО Я БЯХА ИСКАРАЛИ ЖЕНАТА КОЯТО ДНЕС СЕ САМОЗАПАЛИ ПРЕД ФОНТАНА. ДОБРЕ ЧЕ МАЙКА И СЕ ПОЯВИ ПО ТВ ЗА ДА ОПРОВЕРГАЕ ТАЗИ ЛЪЖА. НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ НАИСТИНА ДА ИМА ЛУДИ ЩОМ КАТО ИМА ЛУДИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТИКВА. НО НЕ СА МНОГО. ЩОТО ПОВЕЧЕТО ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТИКВАТА СА КУПЕНИ РОМЛЯШКИ И РЕЗАНИ ГЛАСОВЕ..

40

ох

преди 9 години

Ами преекспонираха случилото се с Лидия в София - непрекъснат коментар - клюка и пълнене на телевизионно време с човешката трагедия. Какво да очакваме при толкова много говорене за самозапалването - някой друг да потвърди своя неоткрит в реалността "героизъм". Медиите ни всички са жълти!

39

ВДВ

преди 9 години

До Анонименрублата ОТНОВО СЕ СРИНА-44 рубли-1 АМЕРИКАНСКИ ДОЛАР,ПЕТРОЛА-78 ДОЛАРА за барел.Продължават хубавите новини за пу.За това руснаците си купуват жилища тук а ние се самозапалваме от щастие по американската демокрация'

38

Анонимен

преди 9 години

ДА АМА НЕ.

37

bg it

преди 9 години

I kvo stana? Pochnaha da se palqt i vsichki bili ludi?

36

Анонимен

преди 9 години

Когато пожарникарите стават премиери, на народа не му остава нищо друго освен да подържат огъня

35

Анонимен

преди 9 години

рублата ОТНОВО СЕ СРИНА-44 рубли-1 АМЕРИКАНСКИ ДОЛАР,ПЕТРОЛА-78 ДОЛАРА за барел.Продължават хубавите новини за пу.

34

Шоп

преди 9 години

Не е възможно да е клошар и да има психично разстройство, просто мрази ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 9 години

Гербаджии, съвсем скоро народа ще ви изкара на улиците и ще ви показва като бели мечки защото докарахти бандита-мафиоз на власт да довърши България. И задължителна лустрация на всички вас и децата ви, защото и те са заразени.

32

Анонимен

преди 9 години

Сега в рая го чакат 72 девственици, което си е бая занимавка.

31

Анонимен

преди 9 години

К'во се случва, по дяволите? о_О

30

76

преди 9 години

ИДВА ГЕРБ..............................................

29

men

преди 9 години

бедността, мизерията, безизходицата, работата за без пари, работата за пари които не стигат за хляб, погледа на гладното ти дете което си ляга без залък... стеанно е че издържахме 25 години... Бог да ги прости

28

Дянков

преди 9 години

преял е с постна пица. а инак "Българите са най-застрашените от бедност в ЕС" а преяждате така. останалите да минат на пусти глад и едри въшки. ай, отиам да цункам джиджи и да напляскам ***.

27

бе, аре скрийте се

преди 9 години

това вече не е интересно.

26

Сократис

преди 9 години

Крайно време е за ползване на интернет да се въведе задължителна регистрация с истинските имена и данни а за пишещите по форумите и ЕГН,за да може всеки да носи отговорност за манипулациите,злонамерените внушения,заплахи и обиди които сега свободно и безнаказано тровят съзнанието на хората.Тук всеки домогнал се до компютър раздава мнения по всички възможни въпроси и задължително всичко се политизира и разбира се не забравят да включат като политически жертви дори обикновените самоубийци

25

Анонимен

преди 9 години

Още един пирон в ковчега на управляващите мутроиди.

24

виновни са гербаджи

преди 9 години

реално сте виновни всички които гласувахте за ГЕРБ! ББ му се скара ДОЛ и ни вкара в боков гьол!!! на съвестта на избирателите лежат до тук двама самозапалили се! ще има още. всички гербаджии сте грешници и ще горите в ада вашта м...а! заради вас на власт е най турското правителство, герб са в коалиция ЕВЕТ а РБ са с Корма и Дал! всчки гербаджии сте турски мекерета!

23

Анонимен

преди 9 години

По непотвърдена информация всички в тази държава имаме психично разстройство, че траем ония горе да ни разиграват над 25 години