12

Зрител

преди 9 години

Вярно ли е че, Кончита щяла да открие детската евровизия с песничка в прослава на педофилията съобразно европейските директиви ?

11

до 14

преди 9 години

Не "Пуси райът" бее, "Татууууу", група от преди 10тина години....

10

Анонимен

преди 9 години

Тва сега как да го обясня на дъщеря си: Виж как пее чичкото или виж как пее леличката? И ако не е нито едното, нито другото кво е?

9

До № 10

преди 9 години

Да, така е! Само, че там ги осъдиха и лежаха в дранголника за непристойно поведение и богохулство и подигравка с християнската вяра, а този /или тази/ ни го доват на нас, а най-лошото и на децета ни, за пример. Сега разбра ли разликата, щом не можеш да мислиш самостоятелно, а само повтаряш заучени наготово фрази бе, ***!

8

Анонимен

преди 9 години

Брадатата дама? Брадатият гей или брадатият ***....ст по-скоро. Това нещо не го знам какво е - вещество ли, същество ли, *** ли, нерез ли. То бива падение, бива толерантност в този *** съюз, но това е пълна гавра. Човек вече се пита кое е нормално и кое не. Ами, това не е нормално 100%. Не на Еврогейския съюз и *** ценности!

7

Ето

преди 9 години

Ето, на това се вика "европейска ценност", "свобода на личността" и "демокрация". И щом не ви харесва сте русофили, антиевропейци и ксенофоби. С други думи некачествени хора. Ето с такива "ценности" трамвайджията Евгени Минчев стана "лорд". Така че, опичайте си акъла. Това ви чака от ЕС.

6

Анонимен

преди 9 години

Браво, сега да отиде в Ирак и да изиграе един кючек на господата от ИДИЛ. :)

5

преместенчук

преди 9 години

то не върви и да си го преместя бе. Кончитка ще вземе да го интерпретира по грешен начин ако ме разбирате....

4

Анонимен

преди 9 години

Къде да повърна!!!!!!!!!

3

ХАХАХА

преди 9 години

Това същество ми прилича на нещо средно между Станишеф и Местан! Сигурно е плод от целувките и вечната любов между ДПС и жена й БКП!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Браво Днес БГ.Страхотна новина .Страшно се интересуваме от травестити.Давайте в същия стил.Моля за още новини за травестите, гейове,педофили и всякакви други от учебниците по психиатрия.

1

Анонимен

преди 9 години

Пропагандата на извратеност също е извратеност