6

Анонимен

преди 9 години

Искам да попитам, ако тексасците едностранно обявят независимост и пречукат местите власти, а след това си организират избори, Ващингтон ще ги признае ли? Същото важи и за произволен стейт на юесей!

5

Анонимен

преди 9 години

Батюшка Махно знаеше как да се оправя със сепаратисти, комунисти и вся остальная сволачь...

4

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 9 години

Воины СветаРубиновые части, солнца зариРубят злые страсти, сжигают внутри.Прыгай выше неба, брат и сестра;Золотые искры брызги костра.

3

RAD

преди 9 години

До 2Кашата я надроби *** като реши да всява нов световен ред според това какво му е угодно на комплексарската душица. Реши по насилствен и изнудвачески (чрез газа) начин да прави Русия лидер в света. Първо с Крим, после в Донбас, след това Бог знае какво...Проблемът е ,че всеки, който е решил да се прави на световен шеф си е счупил врата - примери колкото щеш. От Рисмко време та до времената, когат САЩ смятаха,че могат да са господари.Всички империи са се провяляли. И путиновата - тоже!

2

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 9 години

Украйна е Европа !

1

РАД

преди 9 години

Поредната наглост и висша форма на провокация и подхранване на сепаратизма е подкрепата на Масква за тези избори!Искам да попитам, ако чеченците едностранно обявят независимост и пречукат местите власти, а след това си организират избори, Масква ще ги признае ли? Същото важи и за произволна реСпублика на Раша