36

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Нищо не е това. Виждал съм невероятно красива колекция от плесени в буркани. Нито една не се повтаряше, нищо, че три от бърканите бяха с еднакъв компот, с праскови от едно и също дърво(вероятно...). Цял перваз с буркани, около 1.5 метра! Сглобявал съм натрошени мебели в стая след купон - най-голямото парче беше 50/50см. Мебелите после приличаха на картина на Пикасо, а гардеробите приличаха на обърнати таралежи отвътре, все пак отидоха 2 кила пирони. Виждал съм облак от виненки над спящ колега.

35

Анонимен

преди 9 години

А може би някой бабушкер - цензор е назначен да изтрива по лично осмотрение коментарите? Това е един от най-мракобесните тодорживковски сайтове.

34

жорката

преди 9 години

Най-интересното е, че импотентните администраторчета и пъпчивите им колежки не трият като за световно тази вечер. На какво дължим тази демокрация бе, ***?

33

Анонимен

преди 9 години

Интересно е да се отбележи, че днес Сорос е особено щедър откъм доставка на обилни, хранителни и вкусни фекалии, малките соросоидчета са щастливи както малките детенца на бонбонки. Ама похапват сладко ли сладко, ненаситниците те, ха ха ха...

32

бай Иван

преди 9 години

Нормално е за 7 в 1- кухня,спалня,дневна,пералня,купон,любов,алкохол.И при нас е така.Така е и на запад.Не е така при децата на нашите комунисти,както и на руските,а на запад на едрите капиталисти.Нормално студентско общежитие за бедни студенти.

31

Sofiaman

преди 9 години

Koito se kefi na mizeriqta I da mu promivat mozuka. Da se naslajdava da mizernite ruski obshtejitiq. Not for me. I da hodi v Russia

30

2

преди 9 години

Освен това на тези снимки мацките са хубави и стават за е..., а американските черни прасета за кво стават?

29

до 34

преди 9 години

Да им ядеш ушите на тия "животни", соросоиден плъх. Марш на копанята!

28

Анонимен

преди 9 години

тия животни искат да управляват света, а българските комунисти им се възхищават и им казват : великия руски народ

27

Анонимен

преди 9 години

Все едно гледам общежитието на лесото в студентски град. Предполагам и повечето общежития там...

26

тя

преди 9 години

не толкова мизерно , колкото мръсно ,разхвърляно , неподържано...

25

Анонимен

преди 9 години

Нищо изненадващо. Който е чел Достоевски и Илф и Петров си е изградил картинка за това какво представляват студентските общежития и комуналките. Ако ви е интересно, може да пейстнете в търсачката "Кафе Эверест Омск" и да видите какво представляват средностатистическите руснаци. Или тук:vk/photo357930_301180327

24

Рускиня

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Точно така! Благодаря! Спасибо! И спаси, Бог!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Поне един плакат на Азис да имаше окачен...срамота, даже в стаята на носърчето ни Камелия ни Анелия...

22

Анонимен

преди 9 години

Все едно гледам общежитията на технически университет в София

21

Дедо Мъди

преди 9 години

До Анонимен 18Полякините са най-лесните жени в света ееат се за коричка ляб и малка водка , пред тях моралните устой на рускините са като китайската стена!

20

Рускиня

преди 9 години

До АнонименИ на снимка 11, и на снимка 13 , и на 28 са сами руснаци!!!!! Смех и грех, как говорят в России! Болгария, милая, многострадальная Болгария! Мы любим тебя и любим твой народ! Возлюби и ты нас, Болгария! Аз съм рускиня, която обича България и българския народ.

19

БГ

преди 9 години

Колкото по-*** и неграмотни, толкова по-лесно манипулеруеми ! На никого не му трябват умни хора ;)

18

До 18

преди 9 години

На първото изречение ти слагам минус, а на второто - плюс.

17

Анонимен

преди 9 години

Полша да го дух@. Поляците са робски народ (като българите) - дай им стотинки и свалят *** пред който и да е - руснаци, американци, немци. А за студенската мизерия да кажа - като си спомня какъв купон беше ... Ех, да можеше да върнеш годинките назад... Мизерия, да, ама кеф голям.