13

БГ6.5 избиратели 9.3

преди 9 години

А де !

12

Анонимен

преди 9 години

Заслужаваме си го. 30 години не се обединихме да изрежем рака от обществото, но ракията и чалгата са по-важни ;) И аз близките години планирам да се махна, нека тук си останат куките, *** и мутрите да си се самоизбиват.

11

Увеличение на тока?!

преди 9 години

6 милиона, от които: 2 милиони пишат на latinica, 0.5 мил. пишат с ГЛАВНИ букви, 0.5 милиона пък въобще не могат да пишат.1 милион пък, все още гласуват за Гроб, още 2 милиона пък все още продължават да се лъжат гласуват...2 милиона вече са избягали от страната, още 2 милиона щяха да избягат, ако заплатите в Гърция, Испания и сие не бяха намалени...а 0.5 милиона все още питат "Кой, кой, кой??..."а 0.5 % от населението пък притежавали 60 млрд влогове в банките?!...Е как да се оправи БГ, а?!

10

Анонимен

преди 9 години

до тогава ще сме по малко от 4 милиона българи .... С това темпо сме загубени !!! Тук ще стана като в Палестина , ще кажат о вие сте малко хора за такава голяма държава хоп присвояваме ви малко територия, че сирийците нямат. И от велика България ще станем на новата обетована земя на талибаните ! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО СПЯЩ *** БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ !!! БЯГАЙТЕ В ЧУЖБИНА И ПОСЛЕ ЩЕ РАЗПРАВЯТЕ КАК ПРОИЗЛИЗАТЕ ОТ ЗАГУБЕНА ДРЕВНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ВНУЦИТЕ ВИ , А ТЕ ЩЕ ВИ МИСЛЯТ ЗА ЛУДИ !!!

9

Анонимен

преди 9 години

До Има изходAMI ***,KATO NIAMAT OBRAZOVANIE I NIAMAT RABOTA KVO SHTE POLUCI GRATIS.

8

До 2

преди 9 години

Ненич,Знам начин да ти променя мисленето, но хич няма да ти е приятно.Ако не аз, някой друг ще те намери!

7

Анонимен

преди 9 години

Това не е вярно.Според мен може да стигнем 10 милиона,като 50% ще бъдат ***.С помощите,които получават и с темповете с които се размножават прогнозата ми ми може да достигне и дори да надмине 10 милиона.Лошото е,че като изчезнем ние,няма кой да им плаща помощите на неграмотните и мързеливи ***.

6

Има изход

преди 9 години

1. Майчинството да е 500 лв, и тази отпуска да може да се ползва 4 или 5 г.2. Детски надбавки за АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ДЕЦА, които са се родили като първо или второ дете на семейството. За предучилищна възраст - 100 лв детски надбавки; за деца в основното училище - 200 лв; за средношколци- 300 лв. Не ходи ли на училище - спиране на надбавките.3. След 10-ина години на такъв режим, може да започнат да се дават помощи и за трето дете.4. Никакви помощи, ако родителите са непълнолетни и неосигурени.

5

PTR

преди 9 години

Интересно ми е да видя тази статистика етнически(българи,***,турци) как е в проценти...Защото си мисля, че само българският етнос е с отрицателен знак. До като *** и турците са с твърд +

4

Анонимен

преди 9 години

И сега в България няма 6.5 милиона души.Националния статистически институт е като Агенцията за българите в чужбина-организация създадена да се източват легално пари от държавата и да се пускат лъжливи стъкмистики накланящи общественото мнение в страната в една или друга посока.

3

Анонимен

преди 9 години

тогава българите ще са под 3 милиона

2

neni4a

преди 9 години

Абе как може да изчезваме ,като ромите ги раждат на килограм де му се вика? Еми като изчезваме ,спокойно,ИДИЛ ще вкара тука няколко стотици хиляди ислямисти и ще осеменят останалите българки тука,а на сина ти ,резне ор При тях няма не искам дете,или осеменяват българките или ги правят евтини ку*ви Но за евроинтеграторите не е никакъв проблем това де ,те даже се радват,че ще дойдат араби ,да им осеменят жените а и самите тях де Искахе много ЕС и НАТО,радвайте му се и не се оплаквайте

1

Анонимен

преди 9 години

nie sega sme tolkova be.