98

345

преди 9 години

Нещата са нагласени ... ясно е кои ще подкрепи правителството

97

Анонимен

преди 9 години

tozi site e turski

96

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 108: Пич, не знам защо правиш обобщението. На мене, лично ми стига закона да е един за всички, хората да имат равен старт и политици и администраторите да осъзнаят, че са служители, а не властелини. Борисов е неук и ограничен човек, който не е в състояние дори да осъзнае комплексността на проблемите, пред които сме изправени, а те не са само икономически. Тоя работи само с аритметика- делене и събиране. Откъде ти хрумна, че той може нещо полезно? Понеже ти го повтаря многократно?

95

Его и пак его

преди 9 години

Ако това е изхода на Борисов, по-добре да покажем на Борисов изхода.

94

Анонимен

преди 9 години

бургии чЕкат отстрани...

93

stam

преди 9 години

Entelegenta predlaga...na prolet novi izbori...plana boko....choko...i ludite jabi....

92

Анонимен

преди 9 години

Ами то само ДПС заявиха, че дават безусловната си подкрепа и не 100, а 300 дни толеранс, ако Герб предложи правителство. Всичките тия уж "преговори" сега с другите партии, на които Боце все нещо не харесва, са само прахоляк в очите на избирателите. Ха, ха... "Правителство, което да бъде подкрепено от който иска". ДПС много иска и ти искаш ДПС, Боцко, кажи си!!!

91

Сапарев

преди 9 години

SPENS feat. SANTRA - ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯНа фона на "преговорите" трябва да звучи това! :) Браво, Спенс!

90

без пардон

преди 9 години

Пожелавам на народа на България едно безборисово правителство!

89

666

преди 9 години

План В: Няма да направите правителство, защото сте алчни ***, затова планът е нови избори, на които ГЕРБ получава 20%, БСП около 10%, националистическите партии печелят по-големи проценти и се обединяват за да направят правителство, защитаващо националните ни интереси. Ето това предстои!!!!

88

не е важно

преди 9 години

Не е важно, какво правителство иска народът на България! Правителството ще бъде такова, каквото назначат от американското посолство!

87

с твърда увереност

преди 9 години

Борисов с/без план Б/В,Г,Д...: Предлагам/не предлагам кабинет/без кабинет и който иска/не иска, да подкрепя/да не подкрепя!

86

реалиста

преди 9 години

Народа не се интересува от неговите претенции, а иска да работят и да усещат, че мислят за тях, а не за себе си. Идва зима, хората ще узлобея, защото им писна от лицемерия и глезотите на политиците.Да се стягат и да работят. Аз да не работя ли, че не ми харесва някой колега? да стискат зъби и да мислят за България.

85

Агроном Земеделски

преди 9 години

Абе дайте да си караме със служебното правителство , вече почваме да свикваме с дивотиите , които предлагат и правят. Сега ще дойде ново и пак ще сменяме люцерната. И я мога и тате може , ама козата си сака пръч!!!

84

Анонимен

преди 9 години

Повечето от тези които пишат АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ тука също не знаят какво искат !Искат ако може да живеят добре и да им плащат големи заплати ама да може и далаверка някоя да направят и закона да заобиколят някакси -- е няма такъв филм ! Затова пищят против Бойко --щото искат да си я карат по комунистически. Нещата са ИЛИ - ИЛИ среден път няма !!!

83

Анонимен

преди 9 години

Демек резервният вариант представлява,съставяне на правителство на всяка цена,а посля ще якараме както дойде.Тоест,безпринципни договорки, с който падне и без значение на кава цена! Важното е да сме във играта!

82

Анонимен

преди 9 години

Жестока късопаметност има у нас! Три седмици преди изборите Б.Б. каза - Ако стана премиер ще назнача поне 10 мюсюлмани за заместник-министри в министерствата!Като декларира такива намерения Боко да ни беше казал поне тия мюсюлмани откъде ще кацнат? Това е въпрос, чийто отговор е от голямо значение, защото има два варианта:1. Да паднат от небето2. Да дойдат от сараите на Доган

81

за урок

преди 9 години

Искам ДПСна Борисовда го натресес ДДС!

80

Анонимен

преди 9 години

Ako ГЕРБ не направи отстъпки и продължава да се прави, че преговаря за правителство с този или онзи, ще последват нови избори с много по-малък процент за тях и това ще е лебедовата песен на тази партия. Вразумете се! Може да сте първи, но по-слаб резултат не сте имали до сега.

79

П.Петров

преди 9 години

Борисов като е решил да прави правителство с подкрепата на ДПС, защо ни занимава с глупости ?Да си го прави и да му сърба попарата ! Доган от кога го е забелил и чака само Борисов да му седне...