117

Анонимен

преди 9 години

Бай Иване,не си прав,ако се гласува за партии,които няма да влязат в парламента,пускаш гласа си в турската тоалетна,защото броя на народните представители се определя пропорционално сред спечелилите партии.Гласувайте за партии,които ще влязат в парламента.

116

Пич

преди 9 години

Абе ние българите сме пичове, стабилни сме, най-стабилната нация и най пичофсксия народ сме обаче политиците са ни кофти, значи требе да ни дойдат едни свесни политици и да направат едно стабилно пичофско правителство от стабилни пичове които да ни оправат и да ни дават големи заплати и ние да се кефиме на живота защото сме пичове.

115

Dea Atargatis

преди 9 години

До PETZLАз съм - тъкмо излязох. Казах на "дядко50" да знае и да каже и на Маги, когато я види.Обаче затриха ника на океанида Панопея, и ще й е тъжно.... но аз ще и отстъшя друг ник... Тя този много си го обичаше "си-си" ... помниш ли с една калинка, дето питаше "Котките какво ще кажат за ОСТАВКАТА? " миналата годинаЛека Петсе и до скоро ... Тук е по-културно

114

Анонимен

преди 9 години

Маркс,човече,Христос и Путин не са едно и също лице.Между другото посланието за християните от Месията е обичай ближния си ,както обичаш себе си.Ще интерпретирам посланието:ако мразиш себе си ,ще мразиш и ближния си,ако мразиш ближния си,ще намразиш и себе си.

113

Бай Иван

преди 9 години

До ПешоИ така става, но ромските гласове ще решат изборите. По-добре гласувай за малка и нова партия с нови лица, която няма да влезе в парламента, отколкото да задраскваш цялата бюлетина или да не гласуваш. Единствено така ще попречим на гетото да преизбере статуквото.

112

Маркс

преди 9 години

Рашидов по- ми вдъхва доверие. Статуята на свободата ще държи пура и ще прави кръгчета!

111

Анонимен

преди 9 години

до викинга"Да,това е така,без обединение и обща кауза няма да стане,но за това СА нужни кадърни политици,които за съжаление от времето на царете насам ние нямаме.25 години от промените българите се лутат в небитието"Възпитавайте си децата на добродетели а не на чалга, алчност, завист и лакомия за удоволствия. Така след 1-2 поколения ще имате кадърни политици. Друг начин няма. Дотогава трябва да се оправята и живеете със сегашните политици, няма да ви дойдат кадърни.

110

Маркс

преди 9 години

Абе има месии, Путин за християните, Ердоган за мюсюлманите, Боко за будистите, Маркс за марксистите и гейовете си имат, ама забягна с учениците си в Швейцария.

109

до маркс

преди 9 години

Поръчай си статуя на Давид Черни,той ги прави много добри кеф ти анфас,кеф ти отзад има ги и позлатени ,може и с турска тоалетна комплект.

108

PETZL

преди 9 години

Поздрави и от мен на всички от Вести ,хубава вечер...а русалчето да бъде послушно и така.

107

DiadoDji

преди 9 години

Дано повече българи гласуват ...

106

викинга

преди 9 години

До анонимен 91Да,това е така,без обединение и обща кауза няма да стане,но за това СА нужни кадърни политици,които за съжаление от времето на царете насам ние нямаме.25 години от промените българите се лутат в небитието,станаха зли,***,готови и брат си да предадат-така не става,ще загинем нацяло братя,разберете го !!!На запад за хора не ни смятат,а ние Като просяци се молим,плюем славянските си братя и не знаем даже защо.Вече почти ни няма и без помощ няма да стане-късно е вече за съжаление(

105

Анонимен

преди 9 години

Един е новият Месия на земята и неговият пророк е Волен !

104

Месията

преди 9 години

Аз съм най-великия и ще Ви крада,както го правих 25г..Гласувайте за мен великата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.

103

jerry7

преди 9 години

Българи,ГЛАСУВАЙТЕ !Лека нощ и до скоро.

102

Dea Atargatis

преди 9 години

До jerryЗдравей Джерка ! Колко много се радвам, че сте тук !И тук ще си говорим. Аз ще измисля начин за поздравчетата... Мога да ви ги пращам без хттптата... и така, но ще видя

101

Пешо

преди 9 години

Аз не съм гласувал от когато Костов ни предаде и няма да гласувам до когато не се появи някой на когото да повярвам ходя до урните редовно надрасквам една бюлетина да стане недействителна и я пускам!

100

Маркс

преди 9 години

Статуя, статуя!

99

PETZL

преди 9 години

До Dea AtargatisМЕРСИ и хубава вечер ще си почиваме за днес стига с политиката в дирчето писах и там е шоу голямо .

98

Анонимен

преди 9 години

Наи важното че българия дръпна много с америка и европа като прибавим и обиденението на синовете и внуците на бившите *** с предните 2демократични ценности еу и уса