18

Анонимен

преди 9 години

Абе Боце, ти така и така откриваш обекти по време на чуждо управление, що не довърши и Марица, ами чакаш да дойдеш на власт?

17

шивача

преди 9 години

Боце пак се е развихрил с ножицата,а дано ни остави на мира!

16

Идва реда на ......

преди 9 години

Следващото видео на ИД ще е как скъсяват тиквуня.

15

Анонимен

преди 9 години

Аз искам здравеопазване,работа,сигурност в бъдещето, не зали-магистрали.

14

БЪЛГАРИН

преди 9 години

До bat BOIKOа поради що се срамиш да пишеш на кирилица бре?Та кой е ***?п.п.Винаги съм твърдял, че ГЕРБ-иите са необразовани бунаци. *** като ***.Единствено крадат като за умряло.

13

Анонимен

преди 9 години

И все пак в качеството на какъв Бойко Борисов ходи на тези откривания , да , може проекта да е започнал по време на неговото управление , но винаги ще има проекти които са започнали при нечие предишно управление , без да храня абсолютно никакви симпатии към комунистите ,а точно обратното върл анти комунист съм , но примерно спортната зала в София я започнаха комунистите , трябваше ли Станишев да я открива .Одисей 1

12

bat BOIKO

преди 9 години

До МИЛЕВA kyde e Stanishev bre, boklucheta mizerni cherveni? Pribra miliardite i se skata na sqnka.

11

Десен избирател

преди 9 години

Бат Бойко, до къде ни докара с твоето изявление че ще се коалираш с РБ, ние десните да гласуваме за по-малкото зло БСП!!!

10

справедлив

преди 9 години

Бойко Борисов е единствения държавник,който се стреми да създава.Ще гласувам за него и чрез него за България и по - добре времена за българския Народ!

9

АХАХАХА

преди 9 години

Алоуууу ефенди , не ти си министър в момента или забрави ?!?!?!!?!?!?!?!?!?!То от лакомия така става обикновено !

8

Анонимен

преди 9 години

А каза ли Бойко,че цялата общинска администрация беше в залата да му пляска и не е сигурно дали всички са от ГЕРБ.И каза ли,че на всички класни ръководители беше казано да напълнят залата с деца,щото иначе...

7

Бивш

преди 9 години

Веднъж повярвах през 2009, подвуумих се през 2013, но вечее късно "либе за китка".

6

с чужда пита помен

преди 9 години

Дайте му ножици и доживотен запас от лента, та да миряса и да се махне най-накрая.

5

Анонимен

преди 9 години

Този *** като какъв точно се изявява и открива спортната зала. Жалък човек с много жажда за власт. Толкова му се е усладила властта, че вече ще се удави в собствената си слюнка.

4

МИЛЕВ

преди 9 години

АБЕ ,БЕЗХАБЕРНИК , ЗАЩО ИЗБЯГА ОТ ПОЛЕСРАЖЕНИЕТО И ОСТАВИ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ БЕ ВИСОКОКРЪВНИК-КАКВО СЕ ОПРАВДАВАШ СЕГА ,ЧЕ НЕ ОСТАНАЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО ! ДЕМАГОГИИТЕ ТИ НЯМАТ КРАЙ -КОЙ СИ ТИ ,ЧЕ ЩЕ ОТКРИВАШ ОБЕКТИ ,ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГО СТОРИ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛЯ БЛИЗНАШКИ ,КОГОТО НАПРАВИХТЕ ПРЕМИЕР ТИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ !

3

John Doe

преди 9 години

Тъкмо щях да похваля ДНЕС, че са единствения сайт, в който няма капутски статии и снимки на ББ и ЦвЦв, и хоп - те ти го НА!

2

Анонимен

преди 9 години

Лудото Боце умора няма, ама и нахалството му няма граници. В качеството на какъв открива зали?! А да , на кукловод на служебното правителство.

1

Платен комунотрол

преди 9 години

ХАйде всички мощно, доргари! Герберастите и Боко Тиквата са германофили и искат да ни побратимят с небългарска Македония! Ние искаме да се махнем от ЕвроГейския саюз (не забравяйте да споменете Кончита Вюрст) и да се върнем към Росиа!Давайте, пишете коментари, руските копейки ви чакат на Позитано!