182

софиянец

преди 9 години

До Тервел 295- Не е важно как звучи- важно е, че нямам право на ТЪРГОВСКА реклама. А сега ми кажи - какво означава "търговска реклама "по смисъла на чл.,42 ал.1 предл.1во от ЗАдв.? Кажи ми още и какво е "вдс"- то е в пряка причинно следствена връзка с установяване на незнанието ти относно доказателствата в наказателният процес, когато се подигра на друг коментатор във форума.

181

софиянец

преди 9 години

До Тервел 288- А сега - за да разбереш колко жалък и смешен изглеждаш в моите очи- влез в лекс.бг , отиди на Закон за адвокатурата и внимателно и бавни прочети чл.42 ал.1 предложение първо от него...И така- има или няма право адвокатът на търговска реклама? Колко си смешен и и жалък ...Напомпано его БЕЗ покритие- това си ти, ник "Тервел"!

180

до 290

преди 9 години

Забраната на българския език като регионален в украйна как ще коментираш по същество?

179

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че киевската хунта тласна украйна към гражданска война подтиквана от англосакците, забраняваш регионалните езици, фашизъм...после гражданска война...Молдова да гледа и да си взима поуки и да не смее да забранява българския език.

178

Анонимен

преди 9 години

апък аз не мога да разбера как може да си губите времето и да отговаряте на този ***, софинец?

177

Анонимен

преди 9 години

И те няма да искат автономия, ако правата им на малцинства бъдат спазвани и уважавани както е било до този момент. Те са българи и искат българският език да е регионален специално за случая с молдова, ако молдовчаните се опитат да изкореняват българското от тях естествено е да поискат автономия както вече са обявили.

176

софиянец

преди 9 години

До Тервел 284- Още веднъж стана за смях- адвокатът няма право на търговска реклама.Чакам с нетърпение следващото ти цирково изпълнение - да видим какво ще е ....

175

До 281

преди 9 години

Българите живеят в райони, които сега са част от украйна и молдова от векове, но от векове те са имали български училища, а езикът им е бил със статут на регионален език и никой не им е пречил да запазват своята идентичност. Сега в украйна българският език загуби статута си на регионален, скоро това може да се случи и в молдова. Това е фашизъм, а ако пък ти желаеш се обяви против българското в украйна и молдова.

174

софиянец

преди 9 години

До Тервел 280- Добре- щом не знаеш- не знаеш- продължавай да ставаш за смях- забавно е....

173

Анонимен

преди 9 години

Най-*** е, че наите политици са толкова продажни, че дори не коментираха факта, че след идването на власт на хунтата в Киев българският език загуби своята статут на регионален език в украйна.

172

До 274

преди 9 години

О, не, сега "сепаратисти и терористи" ще станат шотландците. Така де, нали искат да се отделят. А ще видим англичаните какви ще ги дрънкат. Дали ще почнат да им мятат бомби? И да разстрелват старци, жени и деца? И да сриват инфраснруктурата. Абе сичко леш, така де - ще се отделят, сепаратистите му със сепаратисти!

171

софиянец

преди 9 години

До Тервел 275- Според теб, какво ТОЧНО означава вдс ?

170

До 263

преди 9 години

Етническите българи от молдовския район Тараклия ще поискат да влязат в състава на Гагаузия, ако парламентът в Кишинев не им предостави специален статут. Това е заявил кметът на населения предимно с българи район Сергей Филипов, пишат румънски вестници. А пък нашите продажници отново ще пишат, че молдова се бори срещу "терористи"!

169

До 263

преди 9 години

Виж сега, ако разсъждаваме над всеки конфликт отделно ще видим, че тези горещи точка бяха създадени и предизвикани отново от вмешателството на запада. Що се касае специално до Преднистровието, там има и много българи, ти знаеш ли тяхната позиция, на българите в Молдова? Те не желаят да бъдат помолдовчанчвани в никакъв случай ето защо те искат присъединяване към Гагаузия. Или и те станаха "сепаратисти и терористи"?

168

софиянец

преди 9 години

267- Можеш да си намериш в нета Римският статут- там се казват доста неща, включително и кой ,как, по какъв начин събира доказателства, както и кое се приема за доказателство.Намери си го, прочети си го и ще разбереш.

167

UFSY

преди 9 години

До ТервелТя, адвокат, моля ти се не обиждай гилдията, и не я подкачай, че пак ще почнат едни линкове, колко печели, как закъснявала за заседание... ужасТТТ дори и диплома да покаже, най-вероятно е фалшива!Само я питай за това кога и кой член е валиден от една конституция...

166

Брат

преди 9 години

Абе тия за какви се мислят? За Бог и цар? Щала да излезе извън контрол! ЧИЙ КОНТРОЛ? зНАЧИ, НАМИСЛИЛИ СИ НЕЩО, РЕШИЛИ СИ ЧЕ ТРЯБВА ДА РАЗГРАБЯТ укруината, да я разкъсат и най-важното да я разделят от естествените и корени и въобще, каквото кажат те, това да стане! ГРЪНЦИ! ТОЯ ПЪТ НЕ ПОЗНАХТЕ! ПРЕКАЛИХНЕ, НЕ СЕ НАЯДОХТЕ И НЕ СЕ НАИГРАХТЕ НА ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ. Сега не ви е нито продажника горбачов, нито пияницата елцин. ТОЯ ПЪТ ИМАТЕ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ЦЕЛИЯ РУСКИ НАРОД! Тоя път ще ви приседне!!!!!!!!!!

165

Анонимен

преди 9 години

До софиянецтези са цивилни и неса нито зли нито разбират от уръжие АКО се появят зелени човечета ЩЕ ги исколим както през септември 1923 за две седмици

164

Анонимен

преди 9 години

Укрите скоро ще фалират, а армията им е в плачевно състояние, в Киев се провеждат непрекъснато антивоенни протестиу едва ли ще могат още дълго време да издържат на тази гражданска война, а зима иде, газ няма, икономиката е в колапс..но пъс са асоциирани с ЕС!

163

UFSY

преди 9 години

До софиянецтака като гледам, просто не ги кефиш, затова имаш минуси... може би се крие в егото, което се опитваш да доказваш с всеки коментар... знам ли?! може просто да не ги кефиш...