24

САГ от гроба

преди 9 години

Да не се обижда Кобрата(защото плаче по телевизията като женка)обаче Кличко е 1 и е легенда заедно с Тайсън,Отчето,Касиос Клей така,че наш *** е обречен само на Тиквени и чалга почит и милувки!sorryВаш познат!

23

Анонимен

преди 9 години

До сега имах съмнения, но вече съм сигурен, както и кличко, че Кобрата ще вземе титлата. Въпроса е Кобрата да го хване най-накрая в ъгъла за да се формализират нещата.

22

Зауерланд

преди 9 години

Кубрат обещава да не бие много Кличко, ако Кличко се престраши да се качи на ринга.Само малко. И не по главата. Повече по раменете и гърба.Айде, че да се свършва цирка и да почва бокса.

21

тракиец

преди 9 години

До 23 алекс които се мисли за велик..В македония хан Кубрат са ви го забранили албанците.Ходи в албанските форуми да духаш супата,тук се пише на БЪЛГАРСКИ..Спирай да пишеш с буквите български и минавай на латиница щото вече си сбъркан

20

АНТИМУТРА

преди 9 години

Това новина ли е!!!!То беше ясно още когато правеше номерата с поливането с чашата вода и мнимия бой!!!Стар е вече но не иска да пусне титлата :D

19

Анонимен

преди 9 години

Това се казва простащина. 13 дни преди мача, да се направиш на умрял и да го отложиш. Едва ли някой вярва на това. Вчера от Зауерланд, казаха, че са получили емейл от Кличко, че имал разтежение на китката. Но Кобрата коментира, че това е лъжа, защото Кобрата също имал хора край Кличко, които казали, че това с китката е лъжа. Денес пък бетрото. Утре ***.. и отлагания до безкрай.

18

Доротея

преди 9 години

Тази сигурно го е СТРАХ !!!! Хахаха

17

Анонимен

преди 9 години

Тоя Кличко става вече смешен, 3 години не е защитил титлата си в IBF. Аз се чудя как от федерацията го търпят? По принцип хората по 2 пъти в годината защитават титлата си. Хайде Кличко трябва да защитава в няколко весии титли, да не е на половин на 1, хайде на 2 години поне веднъж. Той само лъготи, отмята, лъже. Вчера лъгаха че имал разтежение на китката, днеска разтежение на бедрото. Октомври месец, ще каже че имал разстройство. Хайде пак 2 месеца. След това, жена му ще ражда, след това ще се жени. После пък си навехнал глезена., после зъб го заболял. Към 2015г. ще продължи с отлаганията по в

16

Анонимен

преди 9 години

Ами значи вече е победен, няма нужда да играе по-нататък!

15

Анонимен

преди 9 години

Единият с вратовръзка, другият с разкопчана риза, кой ли е нашият....

14

хахаха

преди 9 години

Голям страх ХАХАХАХА Тук в Германия се напикахме от смях.Тази Кличко голяма палавница.

13

ХХХ

преди 9 години

Назобана пикла .........излизай се бий бе драгалевска лельо !

12

жури

преди 9 години

Еми, служебна победа за Кубрат.Пък Кличко като се "възстанови" и посъбере кураж, да заповяда. Ама, вече като претендент.

11

Мартин

преди 9 години

Това шампион ли е ? Боксьор ли е ? Майк Тайсън сигурно се хванал за главата като прочете какво става в света на бокса !

10

nqkoi

преди 9 години

Дори и да е вярно, че има контузия, трябваше да излезе на ринга. В момента цял свят се смее на украинеца. Загуби мача още преди да е започнал. Едва ли има някой който вярва, че Кличко наистина има мускулно разтежение. След като година и нещо отбягваше мача, сега когато няма накъде го отложи.

9

Анонимен

преди 9 години

някой да е виждал кличко да има загуби не фантазирайте не възможни неща

8

Анонимен

преди 9 години

Кофти година - отложиха КТБ, отложиха Кличко - Пулев.

7

Shark

преди 9 години

Мускулно растежение, да да, номера. Страх го е. Също като братчето му, който взриви мира в Укрйна и се скри в дън земя. Братя страхливци!! Да върви да се бие за пари в някоя дупка, ще залагат на него!!!

6

Анонимен

преди 9 години

кобрата пак изкарах късмет

5

Анонимен

преди 9 години

постановки, за изнервяне на противника, прецакване на тренировъчния му план и ... време за чистене от химикалите