70

Шоп

преди 9 години

До до умен ШОПНа война,когато те обстрелва военна авиация сваляш самолетите.--------------Именно. Това доказва, че руските диванета са свалили боинга, смятайки го за украински. Те много страдаха от украинските бомбардировки.

69

Анонимен

преди 9 години

Украинските военниобстрелват с ракети граждански самолети прелитащи на тяхна територия от преди 13 години.Справка: 4 октомври 2001 свален самолет ТУ 154 от украинската армия.Както се казва навика е втора майка.

68

Граовец

преди 9 години

Шопе, гледай да не откраднат някоя кола от автокъщата, докато громиш руснаците по компа, че ще ти се *** мамата после.

67

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

С цената на много жертви и средства САЩ крепят световния мир... - и пазят света от империята на злото и техните съюзници от Хамаз, Хисбула и алкайда...

66

до умен ШОП

преди 9 години

До 78Ако аз съм единственият автокрадец в града - да.Основателно може да се предположи, че аз съм откраднал колата.Айде почна с оправданията.Щото е по як и е привърженик на неолиберализма,той сам си определя правилата.Видял те е да му гледаш колата,значи ти си я откраднал и те е смлял от бой,пък после ти доказвай,че не си ти крадеца.На война,когато те обстрелва военна авиация сваляш самолетите.За обстрел и сваляне на граждански самолети Украйна има опит още от 4 октомври 2001 година.

65

Шоп

преди 9 години

Айде легайте си бе рубладжии и не ме рассейвайте повече щото съм дежурен тая нощ на автокъщата.

64

Анонимен

преди 9 години

До Шоп:Моето мнение за теб е, че си платен от руската разведка.Толкова арогантни постинги, толкова *** изводи, толкова жалки доказателства в покрепа на САЩ и тяхната политика носи само отвращение в неутралните читатели.

63

Шоп

преди 9 години

И е верно че руснаците го свалиха самолета от от едно село близо до Аляска ли беше от Аржир ли нема значение важно е да го знаета щото вие сте прости и не го знаете

62

Шоп

преди 9 години

Това че съм Шоп ме прави горд щото шопите са коренни жители на Америка и Шотландия и аз се чувствувам много горд че съм американец и малко шотландец ама не носа пола а потури от шаяк презлетото щото така мъдете ми се охлаждат повече и ми дават акъл.

61

Шоп

преди 9 години

До 78 Ако аз съм единственият автокрадец в града - да. Основателно може да се предположи, че аз съм откраднал колата. Руските бандити бяха единствените, които стреляха по самолети, постоянно сваляха самолети и вертолети. Хвалеха се, че имат Бук. Самолетът е свален в средата на руската зона - до там украинските ракети не могат да достигнат.

60

Шоп

преди 9 години

Смейте ми се ама мене лично Убама ме е поканил да го саветвам по европейските вапроси. Снощи ми се обади по телефоно и аз сега си стегам багажо за щатите. Проблем е че Убама не знае български ама че го научим бърже.Много съм експедитивен и по авиационните и антиавиционите въпроси и експертен.

59

Игор Гиркин

преди 9 години

Вчера противник перерезал последнюю основную трассу, связывавшую Донецк с Луганском и, соответственно, с Россией. Опорные пункты противника расположены теперь в поселках Белое и Веселая Тарасовка. Сейчас укры поспешно закапывают в землю несколько десятков танков и БМП, чтобы исключить возможность прорыва обороны. Сдача Белого и Веселой Тарасовки это в наших масштабах именно стратегическое поражение!Сейчас нас отрубают от границы-то есть от любого снабжения.

58

до Шоп 69

преди 9 години

Ми така утре некой ще каже ,че си му откраднал колата щото те е видял да я зяпаш.И ще е прав като ти напраи главата мека заради това.Това ли искаш да кажеш с коментара си.

57

Garibaldi

преди 9 години

До Шоп И с тези оръжия украинците ще гърмят по тебе Шопе.

56

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

*** е разговарял с малайзийците... - но забравил да се извини...

55

Анонимен

преди 9 години

Na rusnaka ne im trqbva rusnacite teritoriyata na izto4na Ukrayna

54

Данчо Нурджефф

преди 9 години

Обама не е черен само така изглежда и е най-готиния американски президент. И Бойко Б. го каза това и аз много му вярвам затова ги обичам и двамата. Ю ЕС ЕЙ, Ю ЕС ЕЙ.

53

Шоп

преди 9 години

Вие да не сте се поб ъркали? Всеки знае, че руснаците са единствените, които могат да свалят пътнически самолет - те се скъсаха да се хвалят, че вече имали Бук. И сега някой трябва да им щади психиката ли, какво? Понеже няма пряко доказателство, значи да се правим, че нищо не е станало? Напротив, Запада е прекалено политкоректен, трябва на момента да почнат да доставят модерни оръжия на Украйна.

52

222

преди 9 години

Любимите на антибългарите САЩ са като Римската империя преди рухването си, с разликата, че щатите са само малко над двеста години. Много бързо деградираха и затова остаряха.

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"А за топлите зими в Западна Европа забравете-там парното се включва октомври и спира края на април."V hamerikata do mai raboti