55

Анонимен

преди 9 години

УАУ...как става номера 26% за *** и 30% за герберастите миналата година, а сега 10 % разлика в полза на Гроб? Той щото електората на *** не е константен ли? Или видиш ли ти герберастите са се увеличили с цели 6%??? И как става тоя номер като 2009-та гласуваха за Тиквата 1,6 милиона, а 2013 с 600 000 души по малко за него????Как става тоя номер с огромната нарастваща подкрепа на Тиквата? бивши атакисти са станали герберасти ли, к'во ли? Или бг турци се отричат от ДПС???Баси смеха!

54

Анонимен

преди 9 години

Боко,Обамата и Путинялетели в самолет.Да ама пилота рекал авария,скочил парашута и ги оставил.Нашите гледат-само един парашут!Теглят чоп,Боко печели взима парашутаи се отървава!Останали Обамата и Путиня и поедно време Обамата казва:А бе Путин ние уж сме трима,какБоко ни би на чопа с резултат16 на 2?!

53

Анонимен

преди 9 години

Само с фалшифициране на изборите ЧОВЕКЪТ-ПАРТИЯ може да бъде първи. НИКОГА НЯМА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ ЧЕСТНО, АКО НЕДАЙ БОЖЕ това се случи

52

Какви разлики?

преди 9 години

ГЕРБ е друго котило на ДС, както и БСП. А ДПС е една подигравка с националното самочувствие, което и без това беше унищожено от футболист No.1. Такъв срам, толкова ли не можем един сравнително почтен човек да звадим? Само свирепо - алчни мутри.

51

Анонимен

преди 9 години

Няма как за БеСеПето да гласуват повече от 10%!!

50

Анонимен

преди 9 години

"При избори сега: Над 10% е разликата между ГЕРБ и БСП"-Тия СоцеолУгически проучвания от СоцеУлозите, ПолитУлозите и тем подобни КлатикУ.ци ги слушахме и гледахеме преди евроизборите , а излезе друго така ,че нека си дрънкат глупостите.

49

Анонимен

преди 9 години

до 55И аз на десетина "стели артоа" го вярвам т'ва.

48

Анонимен

преди 9 години

той изведнъж стана 53

47

Анонимен

преди 9 години

ей намери се *т който да цъкне минус на номер 60

46

турчин

преди 9 години

Сaмо Герб може дa ни опрaви!До когa ще губим време!Имaме воля, aфуaн яхaбиби, пътя ни е към Европa!

45

www

преди 9 години

ПРИ ИЗБОРИ СЕГА МЕСТАН И БОРИСОВ ЩЕ СЕ ЖЕНЯТ.

44

Анонимен

преди 9 години

до 60Напълно съм съгласен с теб. Има турци които гласуват за други партии различни от ДПС, но по-интересното за теб в случая да узнаеш е че такива като теб са 0, 1% от всички бг турци имащи право на глас. Анадънму, бучед?

43

стелa aртоa

преди 9 години

Искaм дa отбележa, че съм съглaсен с един комемтaр по-долу!Нaистинa РБ може дa е aлтернaтивa нa ДПС, aко сте нормaлни и крaсиви ще го рaзберте!Кaсим Дaл и Кормaн Исмaилов + Куневa(бивш коaлиционен пaртньор нa ДПС) може нaистинa дa допринесе зa пaрлaментaрнaтa стaбилност, политическия диaлог, мехaнизмите нa демокрaциятa и т.н.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонименда да изберете някой с по малки шпори

41

Анонимен

преди 9 години

Ой Бесипето, ой бесипето...........отиде в небитието........

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонименщо със него да не беше цъфнала и вързала столетницата

39

Анонимен

преди 9 години

Ако гласувам например за някоя от по-малките партии, гласа ми отива за ГЕРБ. Ако гласувам например за ГЕРБ, гласа ми отива за някоя от по-малките партии, например за Реформаторите ако ГЕРБ направят коалиция с тях. В Народното събрание купуване и продаване на гласове не е престъпление.

38

Анонимен

преди 9 години

Правете си сами изводите за личното състояние на олигарсите в България:Доган- 7 000 000 000 леваБорисов- 4 000 000 000 леваПърванов 2 000 000 000 леваКостов- 1 000 000 000леваНадолу в класацията са безинтересни защото са само бедни милионери.

37

Анонимен

преди 9 години

В България винаги става това, което никой не очаква :)))ББ много се точи за нов манадт кат' премиер ама ще повехне

36

Да, ама не !

преди 9 години

Разликата ще е по-малка, а и Бюрека няма да влезе, ако не намери нов спонсор. Правителството не може да бъде без ДПС, което автоматично го прави неуспешно. Единствения работещ вариант е ГЕРБ + БСП. Но засега това е невъзможно.