44

Маркс

преди 9 години

Василев ние с Енгелс ще рапнем по една сливова и ще гледаме шоуто на Дългия, от тази *** статия не може да излезе умен коментар, ха наздраве!

43

читател

преди 9 години

Не не съм се жегнал лично на мен не ми дреме за руснаците а само за рускините и украйнките :) даже имах една украйнка преди 8 месеца и бях в Запорожие 2 месеца при нея :) ! Просто ти се чудя как може да висиш тук и по цял ден да громиш руснаците в форума вместо да се занимаваш с нещо по стойностно ! Знам че на никой не му се работи в тая държава ама то и за това сме най бедни в Европа :(:( !!!

42

Маркс

преди 9 години

Василев и как ще ги накараш олигарсите да си отчупят от залъка за народа, ще им се помолиш или нещо по- така- ще заголиш бедър?...Не става така другарю, трябва бой по канчеатата!

41

МОРСКИЯ

преди 9 години

ТО Е ЯСНО КОЙ-КОМАНДВАНИТЕ ОТ КЪРВАВИЯ ПЕТЪР ФАШИЗОИРАНИ ХОХЛИ.МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

40

Мишо

преди 9 години

Предлагам на всички писарушки писали и преписали тази статия веднага да си вземат самолетен билет за Киев и от там Рент А Кар до Луганск. Аз плащам!

39

мисионера

преди 9 години

"Те подлагат на обстрел цивилното население, вместо да си водят битките на бойното поле"това е мръсната тактика на терористите,свалят униформите и се смесват с цивилното население.

38

читател

преди 9 години

Американците имали доказателства за щяло и не щяло ама не ги показват ! Тук има 1 анонимен дето е писал повече от всички взети заедно и е голям всезнайко как Русия се разпада само дето явно и името не може да си напише :) ! Последен пост 53 ! Пич толкова простотии пишеш че направо си смешен ! Вместо да седиш тук цял ден и да пишеш глупости вземи се хвани и свърши нещо полезно с живота си !

37

Маркс

преди 9 години

Ей пишлигарци, времената се менят, нещата се изменят. Западният пролетариат навикна на безработица и социални помощи и има вече три поколения загубени за Револяцията, нормално е да подкрепям мужиците, те винаги държат барута сух и бутилката мокра!

36

FMC

преди 9 години

До ВасилевФабриките всички дружно ги нарязахме. Вчера си мислех сокато гледах разрухата в моя град, как навремето в България се произвеждаше почти всичко. като почнеш от компакт дискове и компютри, минеш през торове, строителни материали, бои и стигнеш до автомобили, мото и електрокари. Никакво ембарго не ни ловеше, защото си имахме всичко за съществуването си. сега нямаме нищо и даже една глоба от ЕС ни прави много зависими.

35

Маркс

преди 9 години

Велики са русите, това е безспорно. Бъдещето им принадлежи и напредналите човешки души все повече ще търсят въплащение всред този народ, защото там има морал, принципи, вяра и готовност за саможертва в името на Родината! На западналяците им дай само пари и за друго не ги търси, те всичко си купуват, безплатните неща са безинтересни и не са им нужни, даже не знаят за какво се употребяват, примерно- чест, другарство, човещина и т.н. и т.н.

34

dp

преди 9 години

Руска му работа, едните се крият зад гърбовете на жените си, другите стрелятна поразия.

33

Анонимен

преди 9 години

TOI VASILEV ZABRAVI CHE PO JELANIE NA ZAPADA I AMERIKANCITE BE SASIPANA BYLGARSKATA IKONOMIKA I SELSKO STOPANSTVO AMA TAKA %U KAZVAT TAKA PISHE GORKIQT TUPUNGER

32

АТАКИСТ

преди 9 години

до Василчов 60-тиАма той твоя идол Тиквата не е комунист ли викаш??? Затова ли по неговото управление фалираха хиляди фирми от 2009 до 2013-та ? Аааа, не знаех.

31

Анонимен

преди 9 години

AMERIKANECA USVOQVA TERITORII V UKRAINA I IZBIVA I PROGONVA KORENNOTO NASELENIE TOVA GO UMEQT OTLICNO DE S VOINA DE S GLAD BOLESTI I MIZERIQ KATO V BYLGARIQ

30

АТАКИСТ

преди 9 години

Най-великият народ са т'ва братушките!Тия колкото повече ги биеш, толкова по се каляват!Никой и нищо на тази земя не може да ги сломи и пороби!Велик манталитет, велика душа, велик народ!Сега си пускам химна на Русия-естествено най-великият от всички на тази планета. Нашият е велик също, но отстъпва като патриотичен замисъл, патриотично звучене пред руския. Нашият е на второ място обаче преди всички останали.Химн Россия!Наздраве, братя българи!Нека пием за нашите единствени братя- руснаци

29

Анонимен

преди 9 години

ало любителите на путин ...видя се на изборите че сте останали двама на кръст ... и двамата постоянни писатели v dnes.bg

28

морски

преди 9 години

Абе Василев,знаем че си от ЦРУ,но някой разбира ли ти какво пишеш?

27

Анонимен

преди 9 години

Как кой?Ами всичките му там Яйценюци,Прасенюци Майданюци и всякакви ти там ...нюци.

26

Анонимен

преди 9 години

така става на война, особенно когато се воюва със самопровъзгласили се самозванци.В тубата има доста клипове, как т.н. "мирни опълченци" влизат в частни имоти обстрелавт от там с минохвъргачки, рпг-та и т.н . позициите на редовната армия и после бягат, респективно армията отвръща и страда имота на човечеца, жалко наистина.....

25

българин

преди 9 години

Слава на Русия!