10

Салахадин

преди 9 години

Умолявам ви,без да изпадате в емоционални дупки,съвсем спокойно да обсъдим наредбата за "ФАРОВЕТЕ".Както и да го въртим ,катастрофите с фатален край са се увеличили с 25% сред приемането на "ФАРОВЕТЕ".Това са факти.Това означава,че който не му изнася и е против това да се премахнат,подкрепя безумните убийства на пътищата!!Друга логика не намирам.Тези дни ще е жега.на "ФАРОВЕ" ще е още по-весело!!!Долу лобистката наредба увеличаваща катастрофите,ДОКАЗАНО!!!

9

Мирослав

преди 9 години

Не мога да разбера какви хора сте тези които слагате минуси на смислени коментари? Явно и вие карате без книжки, явно и вие сте на мнение, че няма нужда от книжка за да де качиш да караш МПС... Жалко за мисленето на народа, докато мислим така, ще четем такива новини, ще работим за 300лв и онези горе ще въртят далавера ООД и така... Айде със здраве! Лек ден!

8

скапана държава

преди 9 години

а що ще тая цистерна там , на собственика да му бъде повдигнато обвинение за умишлена убийство - така ще направят в Геирмания , по нашите пътища - каруци , трактори , таратайки , комбайни , спрели където си искат , това нещо никъде го няма по света , накрая децата които загинали виновни , *** държавата скапана

7

Анонимен

преди 9 години

Младите водачи, особено тези с мощни коли, причиняват най-тежките катастрофи. Кога ли и КАТ ще разбере това и ще вземе адекватни мерки....А то са фарове, глоби 200,000 за алкохолна проба.....безумие

6

Мирослав

преди 9 години

Лека им пръст на децата! Знам, че не е момента да се търсят виновни, защото са си отишли 4 деца, но кой беше този родител който им даде колата? Акъл имате ли бе хора? В целия свят се изисква да преминеш курс за да станеш шофьор, само в България си мислим, че няма нужда от това... И си раздаваме колите и то на не кой да е, а на децата си които могат да карат само колело към момента.. Тъжно, жалко за децата... Нека почиват в мир!

5

Анонимен

преди 9 години

БМВ,трябва да се забрани под 30 годишни да го управляват,иначе предричам още почернени семейства

4

Анонимен

преди 9 години

Аре стига с тези фарове бе"папагал"

3

Анонимен

преди 9 години

грешките в живота се наказват!!!!!!!!НЕДЕЙТЕ ДОПУСКА НАИВНОСТИ,мислете с главите си!КОЙ ДАДЕ КОЛА НА ТЕЗИ ДЕЦА?КОЙ РОДИТЕЛ?

2

Анонимен

преди 9 години

Ако младежът имаше книжка щеше да знае, че ФАРОВЕТЕ спасяват животи!

1

Анонимен

преди 9 години

Ужас...лека им пръст!