16

Анонимен

преди 9 години

АААААХАХАХАХАХАХАХА ГЕРБЕРАСТИТЕ СЕГА ВЗЕХА ДА ЗАЩИТАВАТ ДПС -ТО ХАХАХАХАХАХАКО СТАНА ВЕ ГЕРБЕРИ ОБЪРНАХА СЕ НЕЩАТА МАЙ , А ХАХАХАХАХАХАХАХА

15

до 13

преди 9 години

Много елементарно мнение. ГЕРБ не се коалира с никого толкова години, а БСП и ДПС са 15 години заедно, ама то от привърженик на *** можеш ли да търсиш обективност.

14

Анонимен

преди 9 години

Канал 1 е по- интересен и от ФИФА днес, голяма новина ДПС и ГЕРБ В СТРАСТНА ЦЕЛУВКА

13

Анонимен

преди 9 години

Пртийната пропаганда на БСП от години не се е променила - все чертаят бъдеи договорки на Борисов с някого. А накрая в безпринципните договорки влизат точно БСП. Колкото до бюджета - нормално е да се иска актуализация и това, че БСП не искат да го признаят, не значи, че ГЕРБ и ДПС са в коалиция.

12

Ай честито

преди 9 години

*** привърженици на ГЕРБ разбраха ли вече ,че има нова коалиция - ГЕРБ-ДПС , ай честито господа и гопсожи дето плюехте че БСП е с ДПС :))))))

11

Анонимен

преди 9 години

Вече станахме заложници и на скандалите вътре в БСП

10

Българин

преди 9 години

Коалиция ГЕРБ+ДПС, президент, злоупотребяващ с правомощията си - замислете се какво ни очаква, ако след изборите оставим тези *** БСП/ГЕРБ/ДПС да продължават да се разпореждат със страната!

9

Калинките на ГЕРБ

преди 9 години

Калинките на ГЕРБ се завръщат :).Има ли значение дали БСП или ГЕРБ ще спечелят, и двете партии са на колене пред ДПС и Турция, а Бойко Борисов е най-голям приятел на Турция и Реджеп Ердоган. Като дойде ГЕРБ на власт и все едно ДПС са на власт заради антибългарската и туркофилска политика на Бойко Борисов с Турция. На всичкото отгоре Бойко не изключва коалиция с ДПС, а кафето с Местан потвърждава бъдещата им коалиция. Не случайно Бойко нарича Доган най-велик политик за всички времена.

8

Анонимен

преди 9 години

Преди имаше алабализми от типа избереш ли Борисов, получаваш Костов, сега за Местан и Бойко говорят клакьорите. А истината е винаги една и съща - Бойко Борисов не се коалира с никого, а БСП и ДПС повече от 10 години са в един отбор. Не си научихме урока и това е.

7

МВФ

преди 9 години

Баце, Каратанчева вече е на 24 години.Пробвай сега, закона позволява !!!!Важното е консенсус да има, те господарите си знаят работата !!!

6

Анонимен

преди 9 години

Не трябва да се забравя, че ГЕРБ ще продължат да управляват даже и ако не успеят да направят ново правителство през октомври. По конституция Плевнелиев ще трябва да продължи да управлява еднолично със служебно правителство.

5

До Герберастите

преди 9 години

Драги Герберасти , гледате ли в момента телевизия? А така , вижте сега вашия вожд и антикомунист с кого гласува и с кого се прегръща! ДПС са в силна прегръдка с Герб , гласуват си двете партии и се ухажват!

4

АЗ

преди 9 години

Здравейте ТИКВИ!Да ви е честита новата коалиция ГЕРБ+ДПС!

3

матем

преди 9 години

Мале, каква ви я чертаят, драги съграждани!Ей сега в нестабилност и скорост, че се приемат едни бюджети, ще се гепят едни милиарди за КТБ, те ще отидат отново у Василев ака Пеевски Бойко и ДПС

2

До Боко Тиквата

преди 9 години

Боко, вземеш ли властта аз съм първия дето от първия ден ще бъда на протест срещу твоето Правителство! Както ти караше предния Кабинет да работи под напрежение , така и ти сега ще видиш хубаво ли е ! Няма да те оставим , и теб ще изгоним!

1

Анонимен

преди 9 години

Калин Христов нали беше вице на Искров досега и носи вина за фалита на КТБ.