304

Samo minavam

преди 9 години

Безродните копе..та не престават да ме изненадват.Търпят еволюция по вертикалата на ДНК,което е забележително за комунопитеците.Окрадаха КТБ,към 6 милиарда,преди крадяха кокошки,изнизаха се от комунистическата ***-парламент,а преди се изнизваха от мандрите с кашкавал.списъкът е дълъг.Помнете хора,тези мамуни продадаха България за чиния боб.Проклети да са.

303

Анонимен

преди 9 години

***! В затвора!

302

фор 348

преди 9 години

Незнам другите колко са глупави ама ти явно си психично болен, само болен човек би се радвал да му викат куче, да го пращат да сади картофи и лук в 21 век в страна членка на ЕС и той да умира от кеф и да се кланя като мижитурка на празноглавия селски бек от Банкя който с гордост заявява че прочел една книга през живота си. Българите са народ напълно заслужил съдбата си.

301

Анонимен

преди 9 години

Откога да си плащаш данъците стана рекет на фирми - айде моля ви се! В тая държава преди Бойко нищо не се събираше, всеки укриваше доходи.

300

до 348

преди 9 години

До АнонименТъпия си ти, храната която скочи с 300% за 4 години и тя ли се задържа изкуствено. Ами горивата? Къде са парите от здравната каса? Колко фирми са били рекетирани от Тиквата?

299

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименСамо при Стефан Стамболов и Бойко Борисов не сме били анексирани от Русия... - и резултатите са налице...

298

Анонимен

преди 9 години

342, ти глупав ли си или да? Токът е на изкуствено ниска цена още от последната година на мандата на ГЕРБ, а БСП като дойдоха дори го намалиха, и сега защо се вдигал, ами как няма? Всичко това беше толкова изкуствено, само да ви залъжат очите и ето Бойко ще ви е виновен!Като не ви кефи Бойко, излезте да си подадете гласа, защото явно симпатизантите на ГЕРБ го правят!

297

Бай Гошо

преди 9 години

Малииии Бойко идва със страшна сила.Пак ще стегаме коланите т.е. на тези на който са останали още дупки,останалите не моа ги мисля,още по малко пък Бойко ще ги мисли

296

Икар

преди 9 години

Къде са моите приятели ***!?Айде милички! Дайте гугъл на това: Командир батальона "Восток" подтвердил наличие "Бука" у ополченцев Руски медии този път, не украински. :) Да ви е честита...истината! И пак не са те виновни. Украинците знаели, че те имали бук точно там и им пратили нарочно граждански самолет, че да го свалят! Цииирк! Повтарям - руски медии, а този пич е Александр Ходаковский. Айде да попеете сега за конспирациите! Милите!

295

Анонимен

преди 9 години

Аз викам да ни анексира Русия и това е. Наще гадове освен кражби друго не вършат. И така докато не остане и един Българин в България. Председент в историята - държава да се унищожи сама.

294

багера

преди 9 години

Руския народ има Българския като близък.

293

Анонимен

преди 9 години

И какво ще се промени за обикновения човек. НИЩО. Утре ще дойде Тиквата и ще вдигне тока с 30% и народа пак ще е на улицата. Въртим се в унищожителен кръг. Единствения шанс за промяна е на тези избори нито един Българин да не иде да гласува, ДПС да спечели пълно мнозинство и тогава на улицата няма да са 10 или 20 хиляди а ще са 1-2 милиона и това ще е революция. Иначе Тиквата ще се управлява с Местан няколко месеца докато пак идем на избори и така все едни и същи мутри.

292

Анонимен

преди 9 години

Врачка казва на Орешарски:-Ще подадеш оставка на голям български празник!-Добре де, ама на кой?-попитал той....-Ами на който и ден да я подадеш,ще е голям празник за България!!!

291

Бай Иван

преди 9 години

АЛИЛУЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

290

Анонимен

преди 9 години

Българи, ако пак си изберем ДПС, БСП, ББЦ, АТАКА и т.н. сами сме си виновни за помията, не някой външен вгар, както все сме свикнали да търсим някакви скрити сили против България. Излезте и гласувайте, убедете вашите познати да гласуват. Аз няма да подкрепя ГЕРБ, но няма да е и някоя от горепосочените партии. ГЕРБ са малко по-нормални от горепосочените, но ще подкрепя Реформаторския блок или АБВ, за да има повече мнения в парламента, а не само старите муцуни.

289

до 333

преди 9 години

И сега идва марионетно правителство на Вашингтон... това за радост ли е? Кога ще дойде марионетно правителство на българския народ?

288

Анонимен

преди 9 години

ОТИДЕ СИ ЕДНО МАРИОНЕТНО ПРАВИГЕЛСТВО НА МОСКВА, СЪДАДЕНО СПЕЦИАЛНО ЗА ПРОЕКТА ЮЖЕН ПОТОК, И ЗА ДА БЪДАТ РЕКЕТИРАНИ УКРАЙНА И ЕВРОПА!ПЛАНА НА ПУТИН СЕ ПРОВАЛИ С ТРЯСЪКА НА ПАДНАЛИЯ БОИНГ!!!!РУСИЯ СЕ *** ТОТАЛНО ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!!ВРЕМЕ Е И ПУТИН ДА ДАДЕ ОСТАВКАТА СИ!!!!И ТОЙ НЯМА ВЕЧЕ ПОЛЕЗЕН ХОД!!!

287

Анонимен

преди 9 години

Нека имаме предвид, че лошия матриал не заслужава чак толкова интелигентен премиер като Орешарски. Само Боцко за тия скотове!

286

Анонимен

преди 9 години

Кое е общото между Тошо, Тиквата и Ореха.... И тримата могат да питат народа: Що сте пак в батака нали само трябваше да ни свалите и щяхте да "цъфнете и вържете"

285

Диването

преди 9 години

Кутев е номер 1!И Къдиев!И Клара МариноваДостойни!