32

Анонимен

преди 9 години

Az kazah li vi che sa spirani inspektorite, tova e novina ot predi 2 dena mezdu drugoto ...

31

358

преди 9 години

Това е самолета от Март.Експертите от Малайзия са задържани в Киев под предлог че се водят военни действия край Донецк, които пак Киев възобнови.

30

Сандo

преди 9 години

... ами ако някой талибан е пръднал в самолета ?

29

Анонимен

преди 9 години

ТВА СОСРОСОИДА Е ШИЗОФРЕНИК КАТО ВИНЕТУ,ХЕМ СЕ РАДВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕС И СЛУГА НА САЩ,ХЕМ НАРИЧА РОДИНАТА НИ ***,ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ,ИНАЧЕ ПЛЮЯТ ЧЕ ГО ИГРАЕМ БУФЕР НА ЕВРОПА,ПЛЮЯТ ПО ЕМИГРАНТИТЕ,ЛУДА РАБОТА

28

OVCHO

преди 9 години

S vuicho behme pasajeri na poleta ! Bqh ochevidec. Napana me i otidoh v nujnika.Prez dupkata tam vidiah raketata. Uspiah da kaja na vuicho begaiiii. I stiuardesata mi kaza da ne vikam ot nujnika. Az se skrih v hufar i ocelqh pa ujkata odi da gleda raketata ot dupkata i ne uspia.

27

Анонимен

преди 9 години

До анти-тролПроблема на троловете (про или анти), е че когато нямате аргументи може единствено да започнете да правите квалификации.

26

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

*** СА КАТО КРЪСТИНОСЦИТЕ,ВСИЧКИ СА ГЕЙОВЕ,ВЕСЕ ПАК СА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

25

мдаааааа

преди 9 години

KAK e СОРОСИ , гледам взели сте стинките си , и рано -рано сте плъзнали Въпстос - карате ли жените си да си пускат бради , или си иамте мъже ????????

24

Нема угодия

преди 9 години

Допълнение към коментар 30. Има една поговорка "тревата винаги изглежда по-зелена у комшиите". Явно сме много завистлива нация. След като не можем да си седнем на масрафа да обичаме децата си и да работим за държавата си, а постоянно търсим някой от когото да "цоцаме" - никой не ни е крив. За мен нещата приключват с офиса и децата ми. Всичкото ми време е за това основно, даже не ми пука кой е на власт, щото не ги следя. Днес съм почивка и онемях от изчетените коментари. Масово народа е болен.

23

Анонимен

преди 9 години

И КВА СТАНА ТЯ,ТОЗИ САМОЛЕТ Е ОНЗИ ИЗЧЕЗНАЛИЯ,ХОРАТА НА БОРДА БИЛИ МЪРТВИ ОТ ДНИ

22

Анонимен

преди 9 години

Ракетата е руска значи руснаците са свалили самолета. Кулите ги блъснаха американски самолети-значи? А не Ви ли се струва, че почерка подозрително си прилича!?

21

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

Оля, сладурче, от къде черпиш новините? От мястото на събитието, от Ройтерс или др. демократична медия, от Ниливайченко или си съчиняваш? Представителите на ОБСЕ говорят съвсем друго, над 6000 души миньори и др. местни жители претърсват местността за останки от тела или части от самолета! Дир-ничета ,я престанете да дезинформирате! Да, почти 100% самолета е свален с руска ракета, ама в този район всички ракети и самолети са руски! Само че кой изстреля ракетата? Там е въпроса!

20

Нема уодия

преди 9 години

На 33 съм. Чичо ми едно време не спираше да ломоти за "запада" и как ние сме прецакани. Същия тоя чичо сега не спира да ломоти как ни е прецакал запада и какво слънчево е в Русия и так далее. Каквото и да се случи няма угодия бе! Обмислям да си взема двете деца и женицата и да се емигрирам, ама някъде по-на запад, след като ТУКА нищо никой не иска да промени, а само цъка. Никой не ми пречи и никой не коря. Искам децата ми да да са спокойни. А не постоянно да обясняват "къде е по-добре и, защо".

19

Анонимен

преди 9 години

Какво казва международното право в случая?Разследването имат право да водят следните страни:1.Държавата, на чиято територия се е случила катастрофата (Украйна).2.Държавата, собственик на самолета (Малайзия).3.Държавата, производител на самолета (Боинг,Америка)4.Държава(и), загубили най-много граждани в катастрофата - Холандия, Малайзия, Австралия, Великобритания, Индонезия, Белгия, Германия..5.ВСИЧКИ ЗАЕДНО КООРДИНИРАНО.

18

Наблюдател

преди 9 години

Онзи Игор Гиркин, руският офицер, на служба при сепаратистите казал вчера че на самолета били натоварени трупове и така паднал. Според него труповете не били "пресни". Има ли по-големи *** от руснаците?

17

Анонимен

преди 9 години

Само конспирации са ви в главите, мръсни русофили такива! С какво право руските мародери изнасят тела, разчистват останки и взимат черните кутии?! Не може *** и пульо да си правят каквото си искат! Освен че са окрали парите и другите вещи на загиналите, руските мародери хубаво са разчистили всичко, за да може да не останат никакви следи и да затруднят максимално разследването! Бъдете сигурни, че много трудно вече ще се докаже, че именно руските терористи са свалили самолетът!

16

ошо

преди 9 години

Стига сте дезинформирали. Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа са само наблюдатели и те бяха на мястото почти от самото началол Тези които ги няма е разследващата международна комисия, която Кивев умишлено бави и не изпраща на място, под предлог, че не можели да им гарантират безопасността. Хората от ОССЕ са на място и нямат никакви претенции към опълченците и местните власти. Всеки,който следи репортажите от мястото е видял с очите си. Само хунтата и господарите й говорят лъжи

15

пф

преди 9 години

абе тия сепаратисти няма ли кой да отиде толкова там и да ги избие до крак и да се приключва вече всичко...*** някаква *** шайка пияндурници не стига, че свалиха цял самолет с невинни хора ами правят каквото си искат и то където въобще не им е мястото....

14

Анонимен

преди 9 години

Даже самолетите са направени със цел да могат да влязат вътре у кулите със специална стоман

13

Анонимен

преди 9 години

След колко минути щее следващата боинг новина:-)