15

9999

преди 9 години

ютюб е пълно с видеота на този "философ", има сериозен проблем със западна европа, непрекъснато с тях се занимава, в действителност има азиятски провинциялен комплекс. философията му - леко смешна на места. и той и путин са заблудени за едно - колко щастливи а били всички по времето на ссср и как рано или късно ще се молят той да се върне

14

до 14

преди 9 години

Бъркаш, Путин не е никак глупав. Той говори 7 езика и по времето на соца беше резидент на КГБ не къде да е, а в Западен Берлин. Това беше най-важната точка тогава и там се изпращаха най-подготвените хора. Не го гледай, че не говори много-много и не реже ленти на боядисани огради, Путин е много, много умен. Като пример ще ти дам, че успя да анексира Крим без нито един изстрел. Не ти ли направи впечатление, че от Запада млъкнаха и се примириха. Просто ги матира. Глупавите хора не правят така.

13

Бря

преди 9 години

Като гледам ГЛУБИНКИ РОССИИ цяла русия потънала в лайн.,а тоя поучава ЗАПАДА.

12

DDT

преди 9 години

Ra-ra-rasputin lover of the Russian queen...Du-du-dugin lover of the Russian king...

11

Ццццц

преди 9 години

ФАШИСТ с брада=САТАНАТА.

10

Лада и Рубин

преди 9 години

1:1 с Разпутин. Такъв и ще му е краят

9

мечо грух

преди 9 години

Нормално е зад безмозъчният КГБист и милицЮнер *** да има някой начетен и интелигентен човек, който да му казва какво да говори. Същото е и при нас - Моника казва какво да говори *** Педро, понеже той все пак е един *** шивач на съветски униформи и номенклатурно стана председател на бсп, не щото е много умен.

8

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

"Смъртният грях на Запада, според Дугин, се състои в това, че смята за универсални собствените си ценности и се опитва да ги налага на другите."Нима случващото се в Ирак не доказва тъкмо това ?Нима не стана вече ясно, че западната демокрация не е подходяща за арабските държави, защото тя дава възможност да избуят ислямистките движения ?Можеше ли това да стане по времето на авторитарния режим на Садам Хюсеин ?Не !Коя система е по-подходяща тогава за Ирак ? Американската или Садамовата ?

7

Анонимен

преди 9 години

Американците да *** както и тъпите драскачи списващи този пропаганден жалък сайт закупен от *** от майката на Пеевски.

6

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Путин не прилича на човек, който чак толкова ще се влияе от един интелектуалец.По-скоро КГБ се възражда в нов, модерен вариант и то оказва влияние на решенията на руския лидер.При всички случаи това е за добро на света. Втори полюс трябва да има !

5

Георги

преди 9 години

Много ми прилича на Распутин. И този на снимка и Распутин са съветници на големи лидери, но дано Путин се е поучил от историята на последният руски цар.

4

prokurora

преди 9 години

Може да е начетен, ама като гледам не е харизматичен.

3

ЧЕ ГЕВАРА

преди 9 години

Световна революция !Венсеремос !

2

Анонимен

преди 9 години

Не го познавам, но поне на снимката изглежда умен мъж.

1

Кой е той?

преди 9 години

един грозен еретик, демагог и нацист