158

асд

преди 10 години

Аз пък се страхувам че ФАЩ командват целия ЕС заедно с третата икономика в срета германия, а най много се страхувам че НАТО командва държави нечленки и слага бойна техника там - Украйна. ЛИЦЕМЕРИ ЛИЦЕМЕРИ ЛИЦЕМЕРИ! !!!!!!!

157

АЗ

преди 10 години

УРААА ЗА БСП..ТУРЦИ *** И ТН...УРААААЗА ШКЕМБЕТО ПЕЕВСКИ..УРА ЗА КРАДЦИТЕ И МУХЛЬОВЦИТЕ..ЕДИН ДЕН ЩЕ БЪДЕТЕ *** В ПАКА НА ГОЛЕМИ ЗДРАВИ ДЪРВЕТА И ТАМ ЩЕ СЕ КЛАТИТЕ ...СЕГА трупайте сланина

156

Анонимен

преди 10 години

Я вече са го канонизирали за светец.

155

Анонимен

преди 10 години

Аз съм с две ръце за руското влияние, щом е полезно за България. От ЕС и САЩ сме видели досега един крив ..., на едно евро, което влиза в България от ЕС, излизат 3. Айде у кереча!

154

Либерален Стратег

преди 10 години

Като член на НАТО засега България не трябва да започва война с Русия, но по отношение на Украйна Русия е враг на България. Въпреки това България не трябва да обявява война на Русия, ами българскитете политици трябва да действат със санкции, постоянно да оказват икономически натиск на режима в Москва. Санкциите ще да бъдат постепенни, но неумолими и твърди във времето до рухването на режима.

153

до 181 крум

преди 10 години

крумчо, виждам че вече Русия те е разрушила като българин. Превърнала те е в немислещ зомбиран ***. Това е основната роля на руската пропаганда да превръща хората в безволеви и немислещи простаци и ***.

152

Атакист

преди 10 години

Като изключим родството на България с Русия, в този случай важи с пълна сила поговорката каквото повикало такова се обадило! Германия какво очаква от България след като я ползва за дойна крава! Равноправен член сме само на хартия. Къде са едропейските стандарти в Бълагария като ЕС е с общ стандарт?То не само не стана по-добре но и по зле от преди! Я факю! Най-добре да излезем даже от ЕС!

151

ф

преди 10 години

До ****Явно си се намерил оправач путиновец и те кефи много!!!

150

TrollTerminator

преди 10 години

До крум 181Русия ли те е хранела? По подмазваческо изказване не бях чел! Наистина кога ще престанете да се мазните на Путин или САЩ, помислете малко за това че не сте хамериканци или руснаци а българи!

149

x

преди 10 години

До Анонимен 178Кое му е нормалното бе ахмак? Кога България ще си застане на истинска позиция без да се интересува от Путин и Путиновците? Стига вече с вашите идиотщини !

148

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Само САЩ, долу русия!!!

147

Анонимен

преди 10 години

До 185 АнонименГлавчо,ако не БЯХА ТЕЗИ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ И МЕРКИТЕ ЗА СИГУРНОСТ,3-те круизни мастодонта в България щеше да ги видиш на ..ча стрижба!!!!!!!!!

146

Анонимен

преди 10 години

До крумКрумчо, само тази пролет в нашите черноморски пристанища спряха 3 круизни мастодонта. Очакват се още 20. Ако си в туристическия бранш, едва ли щеше да висиш пред РС. Нещастен *** на Путин.

145

TrollTerminator

преди 10 години

До Пандишпана 156Не съди за другите по себе си! Това, че на теб ти плащат да си кажеш мнението, не значи, че на мен ми плащат! Не съм твое момче и освен това те провокирам към какво? Да си покажеш простотията? За това не трябва за ми плащат!

144

крум

преди 10 години

Мен Русия ми е хранела и продължава да ме храни,всички туристи преди и сега продължават да ми пълнят джоба,естествено че РУСИЯ за мен ще бъде най великата държава !!!!Нито ЕС нито Америка ще изпратят толкова туристи колкото Русия в България въпреки високите визи които страната ни им изисква,затова не желая да общувам с ЕС както и с Америка,тези страни ме унищожават като истински българин !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

143

Анонимен

преди 10 години

Урок по европейско лицемерие: Северен поток е газова връзка между Германия и Русия, а България е руско предмостие, защото иска газова връзка с Русия.

142

Анонимен

преди 10 години

Ами нормало е Русия да действа по този начин, в продължение на 25 години европейците ни зарязаха на произвола на съдбата а голяма част от моите сънародници станаха техни черноработници.И сега според мене същите тези европейци ще берат горчиви плодове от това което не се случи в нашата държава,защото нашите проблеби ще станат техни проблеми.

141

Анонимен

преди 10 години

а ЕССР хич... вместо да ги въртим и еврогейците и руснаците едни срещу други и да си живэм царски нашите мекерета ни продават на всички за жълти стотинки.

140

Анонимен

преди 10 години

Вече ми се повдига от тези корени.На българинът освен корени му трябват и крила.Тези огромни коренища ,които ни свързват с Кремъл съвсем ни задушиха.Дойде времето да бъдат подкастрени,та белким България живне.Дай,боже!!!АМИН!!!

139

още малко

преди 10 години

забранената БКП и незаконната ДПС управляват с помощта на кюстендилските бюлетини и *** гласове. Всички медии и институции са техни. Сценарият е от кошмарен филм.