154

НОВОРОССИЯ

преди 10 години

поздравява г-жа МЕРКЕЛ

153

@

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯНаучи какво значи фалшив флаг и конспирация срещу Русия,зер вденеш.

152

Анонимен

преди 10 години

Путин така и не осъзна поуките от войните в Чечня, но какво може да се очаква от един промит мозък на доносник. След войните в Чечня и въпреки декларираната победа, в размирната република вече не живеят руснаци, дори ги е страх да замръкват там. Същото ще стане и в Украйна до няколко години.

151

:/

преди 10 години

РТ посочва как Киев ще се опитва да ограничи водата към Крим умишлено в статията"Крим строи бент отрязвайки водните доставки до Крим".Как ционистите крадат вода е описано добре в статия в Ал Джазира "Водното чудо на Израел,което не беше"

150

Анонимен

преди 10 години

До maleщо признаха Косово- ислямска дъга в европа, *** какво искаш от гейове, те обичат да се *** с ***

149

male

преди 10 години

не ти трябва да си политолог или да се интересуваш от тези неща отдавна , за да видиш ,че фашизмът кипи с пълни сили в Киев , отново подкрепят от Германия , но този път и САЩ помагат , каква ирония , историята се повтаря отново , а не е минал дори и 1 век

148

Анонимен

преди 10 години

По това как се отбеляза вчера 9 май, може да си направите изводите къде е цивилизацията и къде варварството, в Европа се отбеляза с възпоменателни панахиди и концерти в памет на жертвите, а в Москва с дрънкане на оръжие

147

Анонимен

преди 10 години

Дебелата буца и ухиления *** да обяснят кой организира изборите в Украйна и кой носи отговорност за тях. Не, не е Путин, а украинското правителство. От какъв зор ще санкционират руснаците, ако Тумбаков и Яйцеглав осерат организацията?

146

Анонимен

преди 10 години

Рубладжиите са бесни, че вчера на великия им празник на победата се бяха събрали само стотина души, които основно бяха докарани с автобуси от глухата провинция в която все още не знаят че Русия е нахлула в Украйна.

145

доказателство

преди 10 години

Един от показателите,че само Крим бе главната цел срещу Русия е как ЕС изпързаля украинците за приемането им за член,няма Крим,няма ЕС,затова психопатските лидери в Киев подпи.ават газ и терор.

144

Анонимен

преди 10 години

Гледам и се чудя на снимката - коя жена, какво й ства, че да бъде привлечена от този...мизирабъл. Понякога и парите не могат да направят подобен урунгел желан.Не разбирам жените.

143

Анонимен

преди 10 години

Много ясно че няма да се признае, кой въобще в цивилизования свят ще признае референдум организиран от самопровъзгласил се президент на измислена от него народна република

142

Анонимен

преди 10 години

До АнонименОбама е една обезяна, която в скоро време ще падне от клона...........някой беше предрекъл, че това ще е последния хамерикански президент

141

Анонимен

преди 10 години

Номер155, Определено не си наясно с историята - 70% от територията на САЩ е купена от следните страни:Аляска от РусияЛузиана от ФранцияФлорида от ИспанияВашингтон от АнглияЧасти от Тексас и Калифорния от МексикоАмериканците са преди всичко добри предприемачи и воюват само в краен случай тъй като войната е прекалено скъпо и безмислено занимание.

140

Анонимен

преди 10 години

146САЩ е колкото на баба ми *** на село!Тази държава е осована на унищожение, робство, разбойничество, грабителство! ФАКТ!Никой не би допуснал под носа му да се набодат ракетите на САЩ на руска, славянска земя - Крим.Това, че няколко души са се продали в Украйна това да се случи, не може да ме накара да приема агресивна страна като САЩ да диктува и плаши в политическото пространства на Европа и Русия.Където са стъпили САЩ, нищо хубаво.Не се правете на прости, ако ние сте, ние не сме.

139

^

преди 10 години

Действията на киевската хунта започват много да наподобяват ционисткия режим.РТ посочва в статия как Киев се опитва да спират водата към Крим (като едно подобие на краденето на вода от ционистите)

138

Анонимен

преди 10 години

До Анонимене зависи къде са живели, има прерийни, горски, планински, морски, езерни племена, факт е че новородените американци са използвали "биологично оръжие"- заразени с шарка дрехи и одеяла, развращавали са индианците с алкохол, нито един договор сключен -великия бял баща не е изпълнен, включително и издръжката за "резерватите"...Великият вожд от Вашингтон ни праща хабер, че иска да купи нашите земи. Великият вожд също ни изпраща думи на приятелство и добра воля. Оценяваме този израз на внимание, защото знаем, че нашето приятелство му е излишно.Ще разгледаме неговото предложение, защ

137

Киро Еврото

преди 10 години

Да бе , а Вашето марионетно правителство в Киев взело властта с въоръжен преврат е законно?Само ги вижте : старата немска лисица и стария френски лисугер задават опорни точки на българските политици с дупедавски табиети , т.е. на Борисов , на Раданчо Кънев , на Местан ага , на Яне Янев , на Бареков !

136

Анонимен

преди 10 години

Путин е престъпник и е време да го вкарат натопло.

135

Анонимен

преди 10 години

До Анонименми не си много запознат википедията не е институция в която да вярвам