30

Анонимен

преди 10 години

През 60-те години в България слагаха печати по краката на момичетата с къси поли!

29

...

преди 10 години

Какъв хубавец е вождът Ким Чен ГРУХ!

28

Защо сменихте темата

преди 10 години

Няколко български служители на европарламента издадоха, че зам.-шефката на Фонд Земеделие Виолета Александрова е влязла в полезрението на ОЛАФ заради тежък конфликт на интереси. Въпреки че е държавен чиновник, тя незаконно е регистрирала консултантска фирма М енд В Консултинг ООД за писане на европроекти, която само за 2013 г. е усвоила над 4 млн. лв по оперативна програма Регионално развитие.Александрова съжителства не с кой да е, а с прекия си началник шефа на фонда Мирослав Николов.

27

Анонимен

преди 10 години

Муаахах.. хамериканските *** у форума даже и от прическата му се стряскат.Путин+ Ким Чен + Китай как е?Кошмарът е голям, а хамерикански ибрикчийски ***?

26

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълДобре ,че дойде новото време в което не зависиш от един или друг доносник а биг брада ти пази всичко което си писал в интернет , телефонните разговори и движението по геограската карта през последните !

25

слаба пропаганда

преди 10 години

нещо като петминутка на омразата срещу С.Корея написана от хора,чиято цел е да сеят омраза между хората,разбира се в Ю.Судан няколкостотин души бяха изклани ,но това не трябва да е новина.Е ,ще имало санкции,защо санкции,а не бомбардировка както над Кадафи"защото избивал хората си"е ясно за сериозни хора.

24

до 26

преди 10 години

Аз с умиление си спомням за отминалите дни, защото нямаше убийства,изнасилвания и не си заключвах къщата.

23

До идиотщина

преди 10 години

Ами той твоя Вожд - Борисов политиката му е горе-долу същата - "Култ към личността" :)

22

Анонимен

преди 10 години

До ИнатСтрашно хубава страна. Просто с умиление да си спомни човек...

21

идиотщина

преди 10 години

навсякъде по света ,ако това не те шокира или си слабоумен ,или биха те прибрали в клиника. Но тук, о чудо, русофилите му се кефят. Държавата вървяла. Обаче, ако полицията сега нахлуе у вас ще е полицейщина на Цвеатнов?

20

Анонимен

преди 10 години

Ако знам, че от 6 млн. население ще станем 23 млн., бих избрал политиката на Ким Чен Ун.

19

Анонимен

преди 10 години

Северна Корея има лидера с най-балъшката прическа в двета. Това само по себе си е престъпление.

18

Инат

преди 10 години

Този строй си имаше и хубавите страни заради законите и наказанията ,които следват след тяхното погазване.Аз например след като се уволних от Казармата реших ,че ще изкарам един месец почивка и тогава ще търся работа. Ами минаха се няколко дена и един "чичко" дойде в нас, почна да ме разпитва нямам ли намерение да работя и къде и т.н.Аз му казах че не знам и ще търся. Извади един списък и ми каза че вече имам работа , трябва само да отида в личен състав и да почна.Така че искам не искам почнах

17

Анонимен

преди 10 години

Тази в дясно какво се бара за меча в присъствието на вожда...?

16

маратон

преди 10 години

За първи път С.Корея отваря страната за международен маратон и вместо да се поощрят подобни прояви за да се разчупи изкуствено създадената изолация ,то медията не даде покритие на събитието.Ето го през очите на канадка участвалa в маратона .abcnews.go/blogs/headlines/2014/04/canadian-runs-north-korean-marathon-and-instagrams-the-adventure/.

15

кир сем сер

преди 10 години

задължително и в бг комуниЗЪМ с маудзедунки с такета или каскети и с песен под зоркото око на кварталният милиционер

14

Анонимен

преди 10 години

Има ли нещастни вербувани червени меки китки да възхваляват др. ким ум не знам къв хуйси?

Онзи ден двамата баскетболни треньори Тити Папазов и Георги Младенов разкаразаха интересни спомени от гостуване в КНДР. Местните им обяснявали, че жената на Ким Ир Сен имала паметник и най-великото й дело било, че родила Ким Чен Ир, наследника. В страна, където политиката е начин на живот в бита на обикновените граждани, нищо хубаво не очаквай. Ние живяхме така 45 години. Съсед подслушваше съседа си, брат - сестра си, син - баща си. И после всеки ходеше да клюкари в милицията.

12

Анонимен

преди 10 години

Одобрявам много от правилата на Северна Корея ! Едно време и ние имахме част от тях , спазваха се и държавата вървеше !

11

Анонимен

преди 10 години

Е такъв човек ни трябва, строга дисциплина, строг морал, строги закони и наказания, едва тогава България ще тръгне напред и ще се превърне в държава!