151

*/*

преди 10 години

Както е казал поета....само *** повтаря грешката си,умния прави нова.В двете световни войни все късата клечка избирахме,сега май пак натам сме се запътили.

150

Диджей Анти-Трол

преди 10 години

До Ф.С.В 186Определено се нуждаеш от спасение потърси помощ при психиатър! Русия не освобождава Путин още по-малко! Тя само взима парче от тортата/под торта разбирам държава/, което е най-апетитно, за да го излапа!

149

АНТИМУТРА

преди 10 години

ПРОБЛЕМИТЕ В УКРАЙНА СА НЕРЕШИМИ ВЕЧЕ!!!!НАЛИ ДОРИ И ДА ИЗБИЯТ СЕГАШНИТЕ СЕПАРАТИСТИ УТРЕ ТЕХНИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА ЩЕ СА НОВИТЕ СЕПАРАТИСТИ!!КАЖЕТЕ СБОГОМ НА УКРАЙНА КАТО НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !!!:(НО ДАНО ВСИЧКОТО ТОВА В ЕДИН МОМЕНТ ДА СЕ ПРЕНЕСЕ В РУСИЯ С ПЪЛНА СКОРОСТ!!!1КОЙТО ГРОБ КОПАЕ НА БРАТСКИ НАРОД ....

148

Ф.С.В

преди 10 години

Не искам да жвея в Демокрация струваща една вафла ( цената на ромският вот ) от 20 г насам нашите Правителства са нелигитимни - избрани с едва 30 % от населението в БГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

147

До тролетариата

преди 10 години

От централата: Моля всички другари, верните синове на майка Ру... пардом - България, да не повтарят дусловно опорната точка в съответната публикация! Разнообразявайте съдържанието! На пример, когато бащицата Путин каже престъпление, ние трябва да добавим западна постановка, не като папагали да пригласяме престъпление, престъпление ;) Знам, че това нареждане е сложно за смилане, но му се доверете! В името на висшата цел е - братство и равенство под железен юмрук!

146

българин

преди 10 години

До ПУТИН:Не знам, руснаците и украинците да говорят, преговарят и да се разберат. Както в Украйна има милиони руснаци, така и в Русия има милиони украинци - размесени бяха в СССР. Но, Русия НЯМА ПРАВО да праща диверсанти и каквато и да е войска в Украйна, а Украйна ИМА ПРАВО да ОСВОБОЖДАВА ДЪРЖАВНИ СГРАДИ в Украйна от ВЪОРЪЖЕНИ ТЕРОРИСТИ с войска.

145

Ф.С.В

преди 10 години

Хайде на оружие - да освободим Украйна от "западните ценности" и боксьори искащи да стават Президенти- после ще помолим Русия да освободи и нас - един път ни спаси от Турско Робство - сега ще ни спаси от капиталистическо (ционитско) робство - за 25 г "Демокрация "и "евроценности" разбрах едно - нищо хубаво не се случи - дори нямат пари да ремонтират главни пътни мостове строени през "гадният' комунизъм - навремето хората работеха за апартаменти и коли а сега работят за хляб ток вода и парно !

144

Анонимен

преди 10 години

*** освен да избива комплекси друго не прави в момента, ще остане в историята като Джуджето което започна 3-та световна война и сложи край на Русия.

143

ВВП

преди 10 години

Този поглед (от снимката) трябва да е познат на янките и киевските буклуци. Скоро ще разберат какво мисли Путин по въпроса.

142

българин-поправка

преди 10 години

До Анонимен 168: Браво, надупил си се още отсега. Дръж тая посока гъзом. Извинявам се на 171

141

Анонимен

преди 10 години

Какво да прави Путин, украинците си съсипаха държавата под давление на САЩ , Путин какво точно трябва да направи!!!

140

до 168

преди 10 години

Отново ще ни освободи от недвижимата и движима собственост.

139

българин

преди 10 години

До Анонимен 171:Браво, надупил си се още отсега. Дръж тая посока гъзом.

138

АНТИМУТРА

преди 10 години

ВЪПРОС!АКО РУСИЯ НАПАДНЕ ОФИЦИАЛНО УКРАЙНА ЩЕ СЕ НАМЕСИ ЛИ ДРУГА ДЪРЖАВА ДА ПОМАГА НА УКРАЙНА+ ДА- НЕ

137

българин

преди 10 години

Тая гадина от КГБ - ***, става все по-нагла. Значи, Русия можело да анексира Крим и да изпрати войска в Украйна, понеже ЕВЕНТУАЛНО можело да има заплаха за рускиговорящите там, а правителството на Украйна не можело да използва войска против ВЪОРЪЖЕНИ ТЕРОРИСТИ, окупирали държавни административни сгради, които искат анексия на части от Украйна от Русия. *** и Русия за пореден път ще настъпят мотиката. Вече не ми е жал за руснаците - над половината искат да са "съветски хора" и подкрепят ***.

136

Анонимен

преди 10 години

Сега да видим *** какво ще направи... Щото могат да се плашат взаимно със санкции и война, ама дето е казал един голям Българин - Едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто да го направиш!

135

Диджей Анти-Трол

преди 10 години

До Анонимен 161Обясни ми какво е навлизането на Путин в Грузия и терора над Чечня? Айде стига с путинофилските изцепки!Ега си наглото диктаторско *** е тоя Путин.

134

Анонимен

преди 10 години

Великата Руска армия настъпва и скоро ще дойде тука да ни освободи за пореден път!

133

Анонимен

преди 10 години

Престъпление е че тов. Путин все още е на свобода.

132

Анонимен

преди 10 години

Лош Руснак идва към вас ПИНДОСИ