98

стратег

преди 10 години

Това беше пътят и на Червената армия по време на ВСВ като след това продължи на юг през Румъния ,България, Югославия, Унгария, Чехия, та чак до площада пред Райхстага и сега май ще е същото, историята се повтаря драги ми форумци!

97

Таня - студентка

преди 10 години

Надявам се скоро в София да се развее руският флаг, а Москва, да бъде обявена официално за наша столица!

96

Свидетел

преди 10 години

До 109 -отворкотоПомня много добре дебатите в БГ за влизане в НАТО и референдума /ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА!/ за същото. В Крим поне болшинството са "ЗА".

95

Ще ти го ....

преди 10 години

До Анонимен 94Абе, мурджо, нали има още живи хора, които магат да потвърдят или отрекат писанията ти! Нямаш ли малко чувство за срам? Къде беше да напишеш нещо за 10 януари 1044 г?

94

До Путин

преди 10 години

Просто мачкай !

93

Историк

преди 10 години

до 103 "САМИТЕ РУСНАЦИ НЕ ИСКАТ *** КАТО путин ".........................*** беше Горбачов. Историята ще го прокълне. Горбачов е руският Юда. Американците трябва да се засрамят, ако въобще има срам при тях. Според мен, Меркел вътрешно й е неудобно да се обажда сега.

92

Анонимен

преди 10 години

106 ти наистина чупиш *** , вярваш ли си поне , как според теб се провежда агитацията в Крим , нали е референдум ИМА ДЕБАТИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЛИ ,А БЕ *** , стига сте се излагали като кифладжии по форумите . Хавай има да го сънуваш в кочинката си

91

Анонимен

преди 10 години

104 Йовче изпий и лекартвата , какво добровлци сънуваш бе не виждаш ли че елитни руски армейски части окупират методично и последователно по план изгиотвен преди много време полустрова , потребвали са им на руснаците твоите червени пенюги дето са се писали добровлци

90

Двоен стандарт

преди 10 години

какво правят американците в Косово и Хаваи. С какво право Хаваи е присъединено като щат на САЩ. По дъщата логика - референдум в Крым. Къде е грешката?!

89

до 103

преди 10 години

"САМИТЕ РУСНАЦИ НЕ ИСКАТ *** КАТО путин "Рейтингът на руския президент Владимир Путин достигна рекордно високо ниво за последните две години.

88

Йово

преди 10 години

"Крим вече са 20 български доброволци, за да защитават местното население. Това съобщи телевизия Ал Джазира тюрк, като се позовава на свои източници от разузнавателни служби. Българите са част от паравоенното формирование Доброволец, за което се смята, че е под контрола на руските войски там." - Нашите "безпристрастни" медии все още мълчат по въпроса!

87

Анонимен

преди 10 години

САМИТЕ РУСНАЦИ НЕ ИСКАТ *** КАТО путин ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ /ФАКТ/

86

Фашингтон Поуст

преди 10 години

Това не е превземане, а демократизиране и освобождаване на народа от режима на Яценюк.

85

Весо Чука

преди 10 години

До Анонимен 97Абе тоа па! Оди легай бе, бомбардировач!

84

до пфуууу

преди 10 години

Вземи научи първо български и тогава пиши в наш форум. Писна ми от руски алкохолици, които се бъркат където не им е работа.

83

щирлиц

преди 10 години

Като са започнали със Крим,поне да продължават прочистването на запад-Румъния,България...Православните страни нямат нужда от западната пасмина-окупатор!!!

82

Анонимен

преди 10 години

"Превзети са ракетна база и военна болница"Абе западните новинари - по-спокойно. Това да не са вашите любимци от Майдана, че да "превземат" болници ? "превзели" е дума, която се използва, когато е завземане насилствено.

81

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен направи си справка в Уикито и спри тая смрадлива руска водкаРуските бомбардировки са ти посочени по дати и часове както и бомбардираните градове и дори имената на операциите.

80

Анонимен

преди 10 години

Агресори и окупатори.Ще си събирате дърмите,както ви изгониха позорно от Афганистан.

79

Анонимен

преди 10 години

До ВирджинияСъщите тези българи бяха изселени от Сталин в Казахстан Таджикистан и Сибир къдет измират 90 % от тях.Колкото за"имиграцията"в Русия,запознай се с истинската история Огромната част са завлечени там като плячка от многобройните походи на Русия в тогавашната Османска империя и са разселвани в най-прашните и неплодородни райони.Маса от тях са се връщали при първа възможност в България и никой не изгаря от желание да живее в Русия,както и масата обикновени руснаци