41

Анонимен

преди 10 години

До обяснете миАми защото социализма беше лош,а Жельо Жабата и други *** ги мързеше да ходят на работа и за това докараха демокрацията,да може да се мързелува законно!

40

Valeri Kostadinov

преди 10 години

..."ромите завземат отделението, в което получават топла храна и грижи" ...Като *** са, напаст божия - ***! DEATH FOR GIPSIES!!!

39

Алоо?

преди 10 години

БСП, ДПС и Атака?! Айде усмирете си електората, щото както е тръгнало скоро всички нормални хора ще се откажат да работят в тази държава! Некадърници, народа така е озверял вече, че скоро ще запалите барута! *** смотани! Това ли искате?! Гробокопачи на България! ОСТАВКА!!!

38

геноцид

преди 10 години

Най-големите душмани на българите са..1)БСП/ДПС2)циганите3)погнилата от корупция съдебна система4)анти-български НПО като БХК например...Всички горе изброени са в симбиоза и живеят един от друг.....

37

Иво

преди 10 години

Само кастрация ще оправи проблема с тия маймуни.

36

Анонимен

преди 10 години

*** v getata dokato nishto ne ostane

35

истината

преди 10 години

БСП носи основна вина за *** на България....!Затънахме до уши от ***, защото БСП умишлено стимулира тяхната и без това зайцеподобно раждаемост, иначе ще види власт през крив макарон...Не гласувайте никога за БСП, българи!!!

34

Мариян

преди 10 години

*** и Рокфелер, нещо не ми се връзва

33

един

преди 10 години

*** си е *** няма оправия с тях,кастрация и никакви помощи.Полициятя вместо да пази тъй наречените ни депутати да се заемат с тях

32

Анонимен

преди 10 години

Нека Рокфелерови да дойдат да се оправят с ***, че да ги видим тогава колко са успешни.

31

Колев

преди 10 години

В държава в която няма закон и ред цари беззаконие независимо от етноса .

30

zeus

преди 10 години

Ще ме извинявате, ама преди 89-а *** не смееха да гъкнат, а са сгазили лука, а бой в мазето на районното. От друга страна бяха разселени сред българи и искат-неискат се социализираха малко или много. Сега са основни избиратели с платените си гласове на всички партии, дундуркат ги разни БХК и подобни сорсоиди, негласна държавна политика е да се плодят безконтролно. Виновни сме всички ние, че позволихме това да се случи!

29

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 35 zimai si *** i se mahai ot balgaria be kuche krastavo

28

Анонимен

преди 10 години

По-добре ЕС да плаща по 100 лева на *** на вечер за хотел и да освободят болницата, защото ще заразят с хепатит и въшки и останалите болни.

27

Анонимен

преди 10 години

голяма тъпотия...болница РОКФЕЛЕР...

26

Анонимен

преди 10 години

Такаааа, значи ако аз няма осигуровки ме карат да си платя лечението и ако откажа или нямам пари ме изритват на улицата да се оправям както мога. А тези не само ги лекуват безплатно, ами търпят безобразията на цялата им рода. Защото освен болното *** там по цял ден се мотаят още куп роднини. И от къде на къде? Че и нагли. Вместо да са благодарни, трошат и заплашват. Абе, я ги оставете да си *** по гетата. Какво толкова сте се загрижили за тия? С това си поведение дори не е сигурно, че са хора.

25

Денислав

преди 10 години

Бат Сали ще оправи положението. Очаквайте скоро и във вашия град. Скоро българите ще сме малцинство, за жалост процесът е необратим.

24

Анонимен

преди 10 години

*** trqbva da se ybivat dokato ne ostane nito 1

23

онбашията

преди 10 години

леви ***, какво сте ми заобяснявали как преди 89та нямало *** проблем? вярно е че преди 89 престъпността се мачкаше много, но социалната политика беше далеч по-силна и *** се плодяха дори по-интензивно от сега. защо мислите *** гласуват за бсп?

22

Анонимен

преди 10 години

До22Тогава количеството на *** беше далеч по малко от сега. Излишно е да ти обяснявам че комунистите са основния виновник за демографския бум на тези човешки отпадаци.