156

Анонимен

преди 10 години

По-жалко падение от това на ГЕРБ новата ни история не познава. Дори кретена Жан и другарчетата му паднаха с повече чест

155

Анонимен

преди 10 години

А може и Златко да е още сърдит от петък вечер, знае ли човек.

154

х.

преди 10 години

Голяма работа са тези политици.Нито се разкриват нови работни места,затварят се и последните заводи няма икономика,учениците учат по стари необработени учебници средното образование е много важно.Има ниска раждаемост и доходи с които не може да се живее.

153

Анонимен

преди 10 години

Нека да изкара някой лев момчето и то хляб яде. Спами си, не ни пречиш.

152

СПОМЕН

преди 10 години

МВР се въоръжи с водометки за 12.48 млн. лв. срещу бедняшките бунтове през зимата!12,48 млн. лева ще платят българските данъкоплатци за чисто новите четири водометки, с които МВР се гласи да потушава бедняшките бунтове през зимата. Разкритието направи за висш служител от жандармерията, под чието командване ще бъдат машините.Колите са купени по изричното настояване на вътрешния министър Цветан Цветанов и на главния секретар Калин Георгиев

151

Анонимен

преди 10 години

Абе ние се опомнихме, ама на лумпеняците трябва да им се помогне!

150

СПОМЕНИ

преди 10 години

Щом и в официалните социологически проучвания започна да блесва мръсната страна на монетата на управлението на ГЕРБ, работата отива не епици. Най-потресаващото, което обаче си е чисто реалити, нищо, че не намира място в контролираните медии, в проучването на Агенция Медиана е, че 25% от всички избиратели в прав текст твърдят, че се страхуват, че могат да ги тормозят и да имат проблеми, заради политическите им убеждения. Страхът и мачкането на бизнеса, включително и с откровен рекет от страна на държавната организирана престъпност, все още крепи властта на правителството на Борисов. Ще успеят л

149

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 175А стига вече де!!! Не виждаш ли, че никой не ти обръща внимание!!! Само пълниш секцията с безсмислени, еднообразни, ненужни и *** коментари!!!

148

Абсурдистанец

преди 10 години

Няма по-*** народ.Да сложиш престъпник за премиер и да очакваш да оправи държавата е като да сложиш вълк да пази овцете.Народе опомни се !

147

Анонимен

преди 10 години

На времето Биби, като хабер си нямаше какво да прави с тая България, дето ще управлява, награби елементарното и посредственото - Магистралите, Метрото, Залата, и заби тържествените премиерски барабани. И грабна ножиците ... Интересно дали и на прощъпалника си на една годинка пак тях е грабнал.Сега Биби, като пак хабер си няма какво да прави с тая България, дето НЕ управлява, върти някакви странни управленски гърчове. Ръмжи, подлайва ...

146

Анонимен

преди 10 години

За бившия премиер зная, че е прочел Винету, че не владее чужди езици, че не владее протокола на дипломацията, че обича да реже лентички, че на думи раздава на народа от първо лице единствено число, че обича да мъмри по-умните от него и да ги поучава, че обича да е непрекъснато по медиите като Тодор Живков и т.н., но не зная дали работи с компютър и чете в нета какво пишат за него по форумите обикновенните български избиратели?

145

Анонимен

преди 10 години

Желев, трий спамера!

144

Анонимен

преди 10 години

О вие коментатори и анализатори, Боко разцепи БСП и утрешния дебют на тримата тенори само ще му поповдигне клюмналия рейтинг, защото *** му последователи мнооого ще му се кефят, къв тарикат е. Твърдя, че Тиквата сам е направил записа и Зъл го е подметнал на Патрашкова.

143

Дон Кольо

преди 10 години

До ПешоЩо бе, Бареков да няма да е на посещение?

142

Анонимен

преди 10 години

Желева обаче е избор на Бойко Борисов, за когото конфиденциален доклад цитиран от авторитетното издание Конгрешънал Куотърли твърди, че е тясно свързан с одиозни фигури от репресивния апарат на Държавна Сигурност - генералите Любен Гоцев и Бриго Аспарухов, Чавдар Чернев, Виктор Вълков и др

141

Анонимен

преди 10 години

В коментар след оттеглянето на Желева "Уолстрийт джърнъл" подчерта, че на почти всички политици от България се гледа с подозрение заради репутацията на България като страна, затънала в корупция и организирана престъпност.Съмнителните бизнес зависимости на Желева и контактите й с ДС обаче не се явяват пречка тя да е зам.-председател на Европейската народна партия, към която принадлежи и ГЕРБ, и да бъде издигната за нов мандат.

140

Пешо

преди 10 години

А тази куха лейка Фандъкова разправя че утре ще вали сняг!Пускай Данче снегорините ако няма сняг ще ринеме ***!

139

Анонимен

преди 10 години

Немският вестник Ди Велт дори излезе със заглавие "Гангстерска снаха в ЕС". Но дори и това не беше достатъчно за ГЕРБ да оттегли Желева. До последния момент Цецка Цачева твърдеше, че ГЕРБ ще брани нейната кандидатура.

138

tt2

преди 10 години

бъцко да каже дали в записите ще има нещо за жена му милиардерката - как точно стана такава? Има ли нещо за закона, с който узакониха заграбването в банско? Нещо за обещанията му за рпт-тата и за доган - разбойко - ти дойде на власт с обещание за възмездие за тройнокрадливата коалиция - и главно доган - ти го обеща тикво - след това се извъртя като фурнаджийска лопата (не веднъж) и доган от престъпник стана носител на кеш.

137

Анонимен

преди 10 години

Преди близо две години Желева с гръм и трясък се провали на изслушването в Европейския парламент. ГЕРБ обаче упорито и до последния момент отказваше да оттегли нейната кандидатура.Желева се провали поради следните причини:1. нисък интелектуален капацитет за такъв пост - куцащ английски, клиширана, плоска мисъл и пропуснати часове по география в училище;