22

Анонимен

преди 10 години

На кой нормален българин му дреме за другарите от ГЕРБ или БСП,та те заедно гласуваха срещу затварянето на зелената граница с турците.Подлудиха народа и го обрекоха на ужасяваща мизерия ,за да има за пришълците.

21

Анонимен

преди 10 години

do noiko stoev Da da tochno taka , ama drug pat !

20

Анонимен

преди 10 години

След другарите Стойчев и Райчев и Червен Колю се изпери!

19

един

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !не виждам как софиянци ще гласуват за БСП ДПС коалиция ,след като видяха какъв митинг им организираха в центъра на софия от......... живи *** ,Бенатова ги показа много точно ,как софиянци плачат пред магазините си и по тротоарите ,защото се усетиха ,че това ги чака ,ако пак не гласуват ,а съвсем не вярвам ,че ще се юрнат да гласуват точно за *** ,независимо кви глупости пишете с червен кънчо и ти ,шанс няма за БСП .

18

Baahri

преди 10 години

sled angelite na Naydenov hich nyama da idva na akala za partii. ste radva na palatkite.

17

Спонги

преди 10 години

Някак си не мога да проумея как така БСП събират толкова много, като се видя, че без да плащат на Местан няма как да организират митингчето си. И кой *** би гласувал за Бареков? Колко пари са им шарили на МЕДИАНА за този "резултат" от проучване?

16

Анонимен

преди 10 години

то това беше целта, да се ошари и ошашави обществото. абе глупав народ. тва си е.

15

мики спилейн

преди 10 години

И при предишните му "резултати", и сега пак ще пак ще изтъкна: Още няколко такива изследвания, и ще спастри за голф игрище!

14

boyko_stoew

преди 10 години

СОЦИОЛОЗИТЕ могат ли да знаят: колко и как ще гласуват тия 900 хил. *** дето трябваше вече да са интегрирани...!?...Щото по "Евро-предпресъединителни фондове" се наляха над 700 мил. за интеграция на РОМИТЕ,А те са си все така НЕОБРАЗОВАНИ,ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМИ ДИВАЦИ,паразитиращи в общността ни и възпроизвеждащи с евтино закупената си електорална активност,паразитната ни политическа класа.

13

един

преди 10 години

браво на червен кънчо ,точно това са процентите ,само де то се е пообъркал с 10 нагоре за БСП и с 10 надолу за ГЕРБ и реформаторския блок ,сегашния вариянт го видяхме , а и софиянци го видяха вече ,*** направиха манифестация онзи ден и софиянци вече като един знаят за кого да гласуват и защо ще гласуват ,защото иначе *** ще завладеят и София ,ако се водим по акъла на комунисти и депесари

12

HEE

преди 10 години

Селяни слабоумни протестирайте за оставки, за кой селянин бил се качил на влака и кой щял да го смени, защитавайте държавните чиновници и чакайте някога да се оправи Държавата. Не може половината Държава да е държавни служители.

11

до Ж.Стоев

преди 10 години

Макар, че е "неправилно" щял да "избере" Борисов.Внушението е "по добре Борисов вместо Орешарски".Платен коментатор си, личи си.Продажен народ сте. И майка си ще продадете за пари.

10

Анонимен

преди 10 години

S kakvo tochno tq zaslujava , s tova che v stolicata na Balgariq Sofiq e izostavila na van sumati i bezdomni Balgari li ?!?

9

Иван

преди 10 години

Кажи му "Червен Кольо" и повече не го обиждай!

8

ж.стоев

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ами тогава да подават оставка и на избори.Нали са сигорни.Аз не съм гласувал от 15год. но сега понеже не виждам алтернатива макар че това не е правилното решение избирам Борисов пред мазните мутри на Станишев Местан и противния Орешарски

7

Анонимен

преди 10 години

Кольо-Медианата, Кънчо, Андрей и т.н.. Никой не им вярва, обаче те са официалната социология в БГ. Няма значение, глупостите, които говорят. Важното е медиите да ги цитират и журналистите да припяват.

6

Луцифер

преди 10 години

Кольо Колев "обективен" социолог!? Винаги съм му вЕрвал на този червенотиквеник. Ако изборите зависеха от него БСП/БКП щеше да управлява от тук до края на света...

5

Анонимен

преди 10 години

Алоооо днес.бг, поне прочетете какво сте писали по статиите от предишните дни, че процентите ви подскачат като тинейджърски "мъжества"

4

чичо

преди 10 години

Цоциологическите агенции служат сама за манипулация! Скоро научих ,че една от тях от 1100 допитвани прави това на 8 от едно Соф село.Това е близо 10%. Ако правят допитване само у Софето нищо чудно да изкарат и 100% за някой!!!

3

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

ПОКАЯНИЕ В"ИМЕТО ХРИСТОВО",ВЕДНАГА!