127

Стар Хъш

преди 10 години

Ако за 9000 бежанци от Сирия държавата е похарчила 258 млн. лв. тогава не лошо Г-н министъра да пресметне колко струват на държавите приели за две десетилетия посткомунистическо управление над 1,5 млн. български бежанци.

126

Революционер

преди 10 години

Ми много хубаво бе другари, и Бойко да беше същите пари щеше да похарчи за бежанците. Щеше да ви излезе 50 милиона, ако бяхте направили ограда на границата и бяхте наели гранична войска.

125

Knight of Swords

преди 10 години

Много добър въпрос има зададен по-долу. Как ПП Атака си плаща за билбордовете и телевизията? Хайде атакисти, кажете членски внос плащате ли? То не може само разходи, трябват и приходи.

124

Анонимен

преди 10 години

Ne e vqrno s kakvi tempove kradat tiq !

123

Мартин

преди 10 години

Границите вече трябваше да са затворени ! Но явно само народа иска това и една партия само ....дано дедите ни да ни простят , че позволяваме *** да решават вместо народа какво да става с родината ни !

122

Killuminati

преди 10 години

Бог да бъде с нас, братя и сестри няма да оставим майка България, борба да края, ще положим душата и кръвта си за майка България! Горе главата и напред!

121

2-ри терминал

преди 10 години

до бесарда си симпатизант на Атака, трябва да си луд или безмозъчен, ти май си и двете. И не съм платен.

120

Дециус

преди 10 години

Егати алчните червени ****ти. 258 млн. за какво ги дадохте бре. Или искате да спазите старата максима от времето на купоните: " Като не ни искате - кокали ще ви накараме да ядете". И на вас малко Ви остана

119

Knight of Swords

преди 10 години

До бесарДа защитаваш сляпо Сидеров си или платен драскач, или ***, или и двете.

118

Knight of Swords

преди 10 години

До Анонимен258млн.??? Да не ги настанихте на слънчев бряг тия хора бе господа управници?? ------------------------------------------------------------------------Сезонът по зимните курорти ще започне скоро. Нашите действат на принципа "опознай България, за да я обикнеш". Всички бежанци към Банско и Пампорово!

117

guest

преди 10 години

най-много пак да ни спрат субсидиите от еуропа

116

bg

преди 10 години

izhar4eli 258 miliona....i koiato partia da doide na vlast vse sa6tata seria....kradat na poraziaaaaaaaa....mani mani...dobre 4e vazirahme ot bg....jal mi e za jivee6tite normalni hora v bg....nema vra6tane v bg ....vseki izminal den vse po zle stava ....nema opraviaaaaaaaaaaaa....vse nekoi im e vinoven.........

115

Марк

преди 10 години

До guestВзе ми думата от устата, както се казва!!Гнусни крадци!Казал е народа за такива: "Ако могат и с г.за си ще крадат!"

114

Анонимен

преди 10 години

Ей пич, една по- засукана да оставят за мене, че ми писна от феминистки!)))

113

guest

преди 10 години

"ЕК обеща помощ заради бежанската криза, но поиска действия срещу ксенофобиятаПравителството очаква 90 млн. евро от Брюксел, изчислявайки разходите си на 130 млн." Статията е от днес в медиапул.Както казах в коментар по долу- аз мисла, че измекярите изкуствено се опитват да завишат разходите за бежанците пред ЕК, с цел да приберат повече парици (двойно повече) които да отидат в на някой джобчето.

112

Анонимен

преди 10 години

258млн.??? Да не ги настанихте на слънчев бряг тия хора бе господа управници??

111

йованчо

преди 10 години

"Според министъра в поне 150 сгради могат да бъдат настанени бежанци" ей *** продажни, в тези сгради ще ви настаним политиците от последните 20 години и ще ви оставим да се самоизядете. Спрете да пускате гадните *** *** алчни, за национални предатели ли гласувахме толкова години. Очаквайте скоро всенародно включване в държавното управление. Ще украсите диреците пред народното събрание. Вън арабските *** от България.

110

bariera_61

преди 10 години

Абе какво стана с 1-ния милиард?! Изтеглиха ли го, знае ли някой, защото ме съмнява че тихомълком вече са го изпапкали ако се съди по анонсите на техните финансисти, които вече говорят, че трябвало да се изтеглят много скоро още няколко милиарда заем! Това на фона на и без това бедната ни държава е ужасяващо като перспектива! Тия лакоми комунисти-олигарси май пак ще ни вкарат в хиперинфлация от която този път няма да можем да излезем!

109

Анонимен

преди 10 години

Абе софета, кво прай Мария Капон, види ми се свестна женица да я ...да гласуваме за нея, а?!

108

:)

преди 10 години

Някой по-долу спомена Сидеров да затварял парламента, че вече не се траело. Е, няма как да стане. Никой не убива сам златната си кокошка. А като се замисли човек, от къде се извъдиха толкова богата партия. Атакисти, я кажете вие членски внос плащате ли? От къде пари за телевизия и билбордове из цяла София, за страната не знам, но се съмнявам рекламната им кампания да не е едромащабна.