31

До 35

преди 10 години

План за връщане у дома няма :) Технологиите не са ни дотам развити. Можем да пратим хора до Марс, но пътешествието, ще е еднопосочно. Всичко е разработено и изчислено 6 милиарда. Вече дори набират доброволци, които да си отдадат живота на това. Има и българи дори. Виж повече на сайта - mars-one

30

до 4

преди 10 години

Тя злобата винаги е по-голяма от лъжата. Та се успокой.

29

milen

преди 10 години

kajibe rib uouo ganio

28

Onogondur

преди 10 години

До Анонимен 23Най-вероятно,цената на цялото приключение,ще е трилиони долари.не знам дали изобщо можеш да си представиш какво колосално усилие ще е изпращането на няколко души и връщането им обратно у дома,живи при това.

27

Анонимен

преди 10 години

"КЪДЕ СА МИ *ТЕ И АЛКОХОЛА"?!?

26

yoyo:)

преди 10 години

ей Господин млад меринджей

25

Оногондур

преди 10 години

"Ето ни и нас"

24

milen

преди 10 години

dami yade6 ciganskiya xui

23

до 4

преди 10 години

И точно преди да разкрие нещо по-пикантно Кубрик е свитнат...

22

Анонимен

преди 10 години

Алфа Кентавър - естественото развитие на човечеството (справка: Sid Meier)

21

Анонимен

преди 10 години

"Какво да кажеш на Марс?"Къде са ножицата и лентичката,по дяволите?Дайте ги насам!

20

гешев

преди 10 години

мал чекор на човекот, а огромен скок за човештвото! да живее Македониа!

19

Анонимен

преди 10 години

Какви 8-10 милиарда до Луната, много по евтино е, та тя е тук на 400к км. До Марс пращането на хора е изчислено на 6 милиарда, до луната е едва ли нещо повече от 1 милиард. Причината не са парите със сигурност. И аз съм чел конспирации, че "нещо" ги е предупредило да не стъпват на луната и дори им направило демонстрация, колко по-силно и развито е това нещо от човешката цивилизация, но няма да навлизам в подробности, защото 500-ти символа се на изчерпване. А за следващ комент ще ми иска рег.

18

Анонимен

преди 10 години

Първите думи на Армстронг са били : Господи, те вече са тук... Обаче за какво става въпрос не е ясно.

17

ТHE Патриот

преди 10 години

Руснаците първи поставят отразители на луната с безпилотни сонди ,така че тва не върви за доказателство!

16

ТHE Патриот

преди 10 години

Ниййл Армстронг избягва много много да говори по темата ,но в малкото му публични изяви си личи по изражението му ,че крие нещо и се притеснява ,нещо таи дълбоко в себе си.Не е лесна неговата една погрешна дума и ще му се случат разни работи на него и цялата му рода до 9то коляно, стават инциденти всякакви ,така да се каже!От друга страна ,ако си траеш си живееш спокойно в охолство.Но си личи че нещо го измъчва,говори с недомлъвки тук там пуска по някоя трошица ,който схване схване!

15

Анонимен

преди 10 години

Американците са стъпвали на Луната, при това няколко пъти. Има оставено огледало там и благодарение на него се мери разстоянието от Земята до Луната. Също така самите руснаци признават на американците стъпването.

14

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Който и да стъпи пръв на Марс,да носи стек бира...нашенска.Имам там 10-ти...братчед,по бащина линия,който е останал...последен на планетата.Заръчал е,като го намерят...мумифициран,да го полеят с бира и веднага ще се съживи.Бирата са я донесли...марсианските изселници на Земята преди 10 хил.години и са научили първи,в древен Египет да я...правят.

13

ТHE Патриот

преди 10 години

Това че е скъпо не е оправдание ,даже сега със сегашните технологии ще е много по евтино и лесно около има няма 8-10 милиарда долара ще излезне,колко му е ФЕД да ги напечата на принтера!Или за половин век не могат да ги спестят тези пари .Има неква шашма в цялата история ,но ние простосмъртните едва ли ще узнаем!

12

Илко

преди 10 години

КО!НЕ! Нека първо да стъпят на Луната, тогава да ми праят филм за Марс!