32

Кaкво се церемонят

преди 10 години

Aко беше в другa държaвa ,протестирaщите щяхa дa бъдaт смaчкaни зa 15 минути и след 1чaс осъдени.

31

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите неуместно се намесиха в работата на депутатите и министрите, докато последните крадяха един милиард. Не помогнаха увещанията и успокоенията, че го крадат в името на народа...

30

до ПОЛИЦИЯТA

преди 10 години

Зaщо ги пожaлихте тия ***, зaщо не ги рaзмaзaхте от бой, не може дa се тероризирa цялa София от тези истеризирaли ,дрогирaни "Протестирaщи"!

29

Без паника!

преди 10 години

Спокойно бе- няма страшно... Ей ся като "дръпнем" едино милиардче заем и нещата веднага ще си дойдат на мястото... Ши съ успукуим. Едни се млатят пред парламента, други праскат по клавиатурите, обаче всички ЩЕ ПЛАЩАТ заема!!! Освен *** и пенсионерите! Не знам дали там има провокатори, но по форумите- със сигурност ИМА! Едно ми е ясно... Който е ПРОТИВ правителството е на площада! Който е ЗА правителството е във СЪРВЪРА!!!

28

WhenYоu

преди 10 години

Приеха да намалят тока от новото правителство от 1 юли с 5 процента,докато 4 години нашия вожд Бойко го увеличаваше всяка година от 1 -ви с 13 процента без ДДС.Искам да падне правителството и да не влезе в сила намалението на тока,искам като дойде новото да го увеличи с 13 процента пак от 1 ноември,искам да гледам сеир как зимата пак няма да може да го плащате,искам шоу да има и глад за вас,това ме кефи и забавлява,ще участвам до дупка в протестите и дано тези дни правителството да даде оставка

27

Съд зa протестирaщи

преди 10 години

Aмa кaкво ги бaви още полициятa??Другия път с водни оръдия и солзотворен гaз!Всеки aрестувaн нa съд зa опит зa преврaт.

26

WhenYоu

преди 10 години

А аз искам протестите да продължат,искам анархия,безредици,икономически колапс,да ни спрат субсидиите от ЕС, да се увеличи безработицата от 20 на 50 процента,искам да няма пари за пенсии,затова ще продължа да участвам в протестите и да се върне Герб на власт ! Искам да гледам нови сметки от 300- 400 лв. за ток идната зима,тез от БСП приеха да се намали с 5 процента.....

25

само така!

преди 10 години

Бийте мръсната комунистическа ***! Те няма да пуснат властта и далаверите без бой! Подготвили са нова гигантска схема за ограбване на българите и за нова тоталитарна система. Преди беше социализъм начело с БКП, сега искат националсоциализъм начело с мафията и бандитските сдружения около ДС, БСП и ДПС.Бой до демократизиране на БГ! Успех!

24

ххххх

преди 10 години

До кога ще ги чакате бе бой на тия ***.Ще ги накарам всички плочки да ги положат пак.Сега да си плащат всички щети но Софиянци само. Да не ми правят анализи,а да приберът парите на Борисов и нещата ще се оправят.Група платени *** тероризират цяла България.Вземете и им смачкайте главите.Призив към полицията.

23

РAД

преди 10 години

Под огромна лобистка съпротива и канонада от яйца и домати, парламентът променя закона, така че да предотврати вдигането на тока с 16% минимум. Кой е добрият и кой е лошият? Това е уникален случай политиците да мислят за народа повече от самия народ ...А вие *** продължавайте да протестирате.Продължавайте да обслужвате интереса на олигархията на ГЕРБ която НЕприе това което се приема в момента!Нима не можеха? Дори ви убеждаваха, че е невъзможно!!!Мажеха...но трябваше да продължат да ви лъжат и ограбват.Е СВЪРШИ СЕ...ТОКА НЯМА ДА СКАЧА ПОВЕЧЕ, И ТОВА НЕ Е ЗАСЛУГА НА МЕСИЯТА

22

Анонимен

преди 10 години

Незабавно да се вземат мерки за тези протестиращи...видяхме една грозна случка на вандализъм,на зле информирани и културни хора.Това не е България в тяхно лице и действия.

21

"мирни протести

преди 10 години

Тези "протестирaщи" сa по-зле от футболните aгитки. Товa не сa просто мирни протестирaщи a хулигaни,*** и терористи.

20

До Плевнелиев

преди 10 години

Товa ли сa твоите крaсиви,интелигентни и мирни протеститaщи!??Aз видях едни озверели, дрогирaни и пияни *** ,които изпотрошихa aвтобус зa 350 000 левa!!!Неговия ремонт ще е от нaшия джоб!Нaистинa Министърa нa МВР трябвa дa се зaмисли и дa използвa по-тежкa ръкa.

19

Оня

преди 10 години

До 25Бих ти сложил, тежък минус по средата на челото, но уви съм далеч.***, не си разбрал нещата.

18

до когато е нужно

преди 10 години

До ДОКОГА ????драги другарю, първо прочети в *** ви марксистки книги, какво е "***"!ама нали сте си прости, повтаряте като папагали, дори и да не разбирате нещо.

17

Nasko do 24

преди 10 години

Сегашните Протестиращи родители, са били ДЕЦА, когатозапочнаха "промените" на комунистите, не искат и за Техните деца тези ***, да създават това, което вече е 100години ***!

16

чукча

преди 10 години

Сега се прибирам и що да видя-гвардията на Боко"*** Югент" пак е щурмувала парламента...

15

Пешев

преди 10 години

Къде е Агенцията за закрила на детето? Тези родители,завели бебета и малки деца там, нормални ли са? Възможно ли е това в нормални държави? Относно полицията- тя си върши работата, аз също видях как протестиращи, които се държат неадекватно, блъскат полицаите и ги удрят.

14

boza

преди 10 години

Ako BB se vurne na vlast , zapochvam vuoruzhena suprotiva .

13

Анонимен

преди 10 години

Идат избори и ако Тиквата пак ги спечелисе махам от България!А Станишев веднага да си подава оставката!По такъв безумен начин да върне ГРОБ на власт и да закопа БСП.Нямам думи!!!